Fiv in Europa (21)
Raspunsuri - Pagina 17

simonete spune:
Avalon mi-ai dat o raza mica , mica , mititica de speranta , cand am citit ce ai scris acum vreo 2 zile despre FSH, LH si estradiol.
Dar vorba lui Bytzi am zis sa nu te mai obosesc si eu cu intrebarile...
Sa stii ca mie dr.(2 dr. diferiti )mi s-au parut f. categorici cu valoarea FSH .....Daca e peste 11 , rezerva e dusa...
Dar totusi la gonal am avut 3 foliculi la o stimulare si 2 la a doua , au disparut e adevarat , dar s-au format.... atunci cum nu mai am rezerva ?!
La closty am raspuns cel mai bine , inseminare ( nereusita )pe 2 foliculi , dar ma lupt cu endometrul prea mic ....of..of.

LucaLuca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fireyes Luca, iti tin si eu pumnii, sa fie acum inceputul unei perioade magnifice pentru tine, din toate punctele de vedere! si sa te auzim in scurt timp si vestile alea bune!!! |
Multumesc mult. Deci data de concepere a primului meu copil va fi maine, 10 iunie. Atata lucru aveam in plus fata de persoanele care concep natural: stim dinainte data fecundarii si ii vedem de la stadiul de cateva celule. :)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

danaionela spune:
Buna. Numele meu este Dana. Am pina la activ 2 fiv-uri nereusite facute in tara si ma pregatesc pentru al treilea. Dupa mai multe consultatii la clinici din Austria si Germania, m-am hotarat sa-mi incerc sansa la clinica din WIESBADEN. Zilele astea mi-au transmis treatamentul si spre surprinderea mea inhibarea vor sa o faca cu "Enantone Gyn. Stie cineva ceva despre acest medicament, ca eu nu am gasit mare lucru , sau cel putin la noi nici nu cred ca se comercializeaza. Daca stiti va rog sa-mi spuneti si mie. va multumesc mult de tot

karinuta spune:
fetelor va rog mult sa-mi spuneti daca cineva mai are anticorpi anti tiroglobulina , ce trebuie facut.va multumesc mult de tot!

luck spune:
tea
oare cu ce ai facut stimulare cand ai obtinut 6 ovocite?
karinuta
poti sa citesti foarte multe despre ceea ce te intereseaza la subiectul "Sarcina si bolile autoimune".
Luca
multa , multa bafta pentru ziua de maine !!!

teacdrn spune:
luck-am facut stimulare cu Gonal si Merional; la ecografii s-au vazut 4 foliculi iar la punctie am avut surpriza sa fie 6 ovocite....e drept ca trei au fost imature deci nu au fost fertilizate decat a doua zi....dar asta e; am vrut sa inteleaga fetele ca se poate mai ales ca au analize mai bune decat ale mele
karinuta-si eu am intrebat azi despre acesti anticorpi la subiectul indicat de luck, inca n-am apucat sa cercetez ce-i cu ei deci nu pot sa-ti raspund
va pup

Looana spune:
Fetelor ma voi pregati de luna viitoare pt Fiv 2 care va fi pe la jumatea luni August.Saptamana trecuta am vorbit cu medicul si a zis sa mai incerc si pe al doilea....dupa care m-am intorsc acasa si mi-am informat sotul cu decizia luata de mine pt urmtatorul Fiv,no coment din partea lui
Deci de 5 zile sunt pe anticopcetionale o luna si dupa care ma prezint la ei pe la jumatatea luni dupa CM si voi incepe cu inhibare din ziua a-17 a Cm (deci protocol lung).Am inteles ca i-mi va mari doza de stimulare de la bun inceput ,data trecuta am obtinut 4 foliculii din care 3 embrioni.Sa vedem de data asta cum va fi.
Succes mult cu reusite la toate fetele care asteapta rezultatele .
Looana

bytzi spune:
avalon astept cit e nevoie
goggi,merci
da analizele de anul trecut erau bunicele
nu mai zic ca in 2006 dupa driling ,ovarele functionau f bine,foliculi de 20,23 in z11-12 pe CM natural
atunci dr Niculescu mia zis sa merg direct pe FIV dar eu m-am incapatinat sa cred ca nu reusesc cu inseminare
atunci sigur ovarele mele au fi raspuns la stimulare,mai ales ca dupa 1an si ceva de la laparo FSH era de 10 cind deja nu prea mai aveam ovulatie pe CM natural
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)

fireyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaionela Buna. Numele meu este Dana. Am pina la activ 2 fiv-uri nereusite facute in tara si ma pregatesc pentru al treilea. Dupa mai multe consultatii la clinici din Austria si Germania, m-am hotarat sa-mi incerc sansa la clinica din WIESBADEN. Zilele astea mi-au transmis treatamentul si spre surprinderea mea inhibarea vor sa o faca cu "Enantone Gyn. Stie cineva ceva despre acest medicament, ca eu nu am gasit mare lucru , sau cel putin la noi nici nu cred ca se comercializeaza. Daca stiti va rog sa-mi spuneti si mie. va multumesc mult de tot |
Dana, mai este o graviduta pe aici care a folosit acest medicament. Este un inhibator (cum este dipherelin, suprefact, etc.). Singura problema pe care poti sa o ai este ca nu il poti gasi in Romania, caci nu se comercializeaza aici. Sigur il gasesti in Austria, nu stiu de Ungaria. Poti sa il comanzi si online, daca ai reteta.
Cand trebuie sa incepi?

pishko spune:
Fireyes
Danaionela Si eu am avut la inhibare enantone gyn. Nici eu n-am gasit mare lucru despre el pe net decat prospectul in limba germana care m-a depasit complet. Mi-a tradus sotul meu cate ceva de la contraindicatii, atentionari speciale, modul de folosire (tinand cont de faptul ca era pentru prim oara in viata mea cand mi-am facut singura o injectie). Si cam atat. L-am facut in z21 de la CM si m-am inhibat de m-am speriat cand a fost sa-mi fac estradiolul si FSH-ul. Dar se pare ca m-am speriat degeaba ca asa trebuia sa fie. Noi l-am cumparat din viena imediat dupa ce am primit reteta impreuna cu toate celelalte medicamente deoarece clinica la care am facut noi fiv-ul avea contract cu o farmacie si am primit o reducere de 10%. E posibil sa nu-l gasesti in romania, nu stiu sa-ti spun exact.
In orice caz iti urez multa bafta si la bebe(i) sanatos(i) si frumos(i)!
pishko +20