Fiv in Europa (21)
Raspunsuri - Pagina 15

Avalon spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinanico79 Scuze...din neatentie am generalizat si am zis in repetate randuri Ungaria...desi in capul meu era vorba despre Szeged...Noi la Szeged am fi vrut sa mergem...de unde conexiunea cu Ungaria. Inca o data Imi cer scuze Avalon...despre Clinica din Budapesta si eu am citit numai lucruri bune ![]() Nico |
stai linistita! am inteles ce ai vrut sa spui!
desi sa stii ca am corespondat si cu dr.Zadori un timp si am toata stima pentru profesionalismul dumnealui, este foarte deschis la tot ceea ce inseamna noutati in domeniul fertilizarii asistate... am renuntat insa a merge acolo din motive de "inghesuiala"... sunt convinsa ca folosesc aceleasi medii de cultura si au un laborator la fel de bun ca si la Budapesta... insa am zis daca pot s-o fac la Budapesta si e mai bine, de ce sa n-o fac???
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon

bulinanico79 spune:
Avalon numai din cate povestesti tu si suna muuult mai bine decat unde am facut noi FIV in Austria. Si este si mult mai ieftin. Sarcina usoara in continuare iti doresc
Nico

Avalon spune:
Pisic, nu ar fi dragut sa fie asa?
Bulinanico, pana la urma nu conteaza nimic decat rezultatul... dar daca te duci chiar si dupa un esec in acelasi loc, asta spune ceva, nu? multumesc si tie o sarcina usoara iti doresc!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 15+

bulinanico79 spune:
Ca te-ai dus TU in acelasi loc dupa un esec spune multe...Am citit tot subiectul acesta de la cap la coada si stiu cat de atent ai studiat tot ce se afla sub soare in materie de FIV. Si in mare masura va datorez voua...tie lui Pisix, Moniland, Elenada etc... faptul ca azi eu ma bucur de un test de sarcina pozitiv
Nico

camy050277 spune:
Avalon,
multumim frumos pentru informatii!
Hmmmmmm...chiar ca ne-ai facut pofta cu clinica asta! Ma si vedeam acolo... Abia astept sa am intalnirea cu clinica si mai ales cu doctorul!

luck spune:
Avalon
uitai ...
de, gandeste-te mi-au luat astia la sangeeeee , 5 flacoane pt trobofilie , 3 pt NK , deci sunt ... "in grafic" !!!

Avalon spune:
citat din mesajul lui luck Avalon uitai ... ![]() ![]() de, gandeste-te mi-au luat astia la sangeeeee , 5 flacoane pt trobofilie , 3 pt NK , deci sunt ... ![]() |
lasa, bine ca le-ai facut!

Avalon

Avalon spune:
citat din mesajul lui camy050277 Avalon, esti o adevarata enciclopedie! ![]() M-ai lamurit bustean, sincer! ![]() ![]() E2 este 32 si dupa cate mi-ai scris tu, ar fi relativ OK. Sper sa fie bine la al 3-lea FIV, ca am niste emotii... ![]() Va multumesc ![]() |
Oricand cu placere! Bafta!

Avalon

bytzi spune:
buna
eu nu prea am scris pe la sub asta ,dar v-am citit mereu
am nevoie de un ajutor de la voi ,sa ma lamuriti si pe mine va rog
istoricul meu pe scurt:
chisturi endomertiozice operate laparascopic in 2006 la Giulesti
6 inseminari nereusite:3pe CM natural la Giulesti
1 stimulare cu closty la Chisinau
2 stimulare cu gonal la Sibiu
acum ne-am hotarit pt FIV dar din pacate este prea tirziu pt mine
desi am 32 ani ,timpul a lucrat in defavoarea mea
dr meu de la Polisano mi-a explicat ca din cauza drilingului ovarian sa distrus tesutul ovarelor si ele nu mai functioneaza cu trebuie
zilele trecute mi-am repetat FSH =20
am vorbit cu dr meu la Polisano si nu mi-a dat nici o sansa pt FIV ca nu voi raspunde la stimulare
am 2 stimulari facute cu 1 gonal ,respectiv 2 gonal/zi si rezultatul a fost acelasi 1 folicul
dr mi-a zis ca am mai putea incerca cu inseminare dar avem in urma istoricul 6 inseminari nereusite
sau adoptia de embrioni in cazul nostru , sotul avind azoospermie,a fost dur pt mine,am mai trecut odata prin durerea asta si acum din nou..
am stat mult si m-am gindit ce as mai putea face
si as vrea sa mai fac o ultima incercare
o stimulare pt FIV daca vom obtine 2 foliculi sa facem punctia daca nu sa merg pe inseminare
numai ca dr mi-a zis ca e putin probabil ca la doza max de stimulare sa obtinem 2 foliculi
el imi vorbea de stimulare cu 375 ui gonal,dar ma gindeam ca poate voi raspunde mai bine la o schema combinata cu FSH/LH
va rog care imi puteti zice cum e cu raportul dintre fsh/lh si estradiol,ca nu ma pricep deloc si de ce dr nu iau in calcul si LH & estradiolul
in iunie anul trecut
FSH 10(2-10)
LH 8,9(1-21)
E 32(30-120)
IN MARTIE 2009,DAR DUPA 10 ZILE DE LA STIMULAREA CU GONAL DE 150 UI
FSH 27,69(3,5-12,5)
LH 9,82(2,4-12,6)
E 16,4(12,5-166)
in iunie
FSH 20(2-10)doar pe el l-am repetat
va rog sa nu ma treceti cu vederea si sa ma ajutati,multumesc mult
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)

goldi spune:
Iti vor raspunde cu siguranta fetele care au mai multa experienta decat mine, dar luand strict dupa stimularea slaba si rezultatul de 1 folicul, nu mi se pare nimic catastrofic. De ce nu ti-a dat o doza mai mare ?
Fsh este cam mare si estradiolul cam micut, dar nu sub limite, LH este ok.
De obicei la un LH scazut , stimularea se face si cu LH.
La Giulesti ce ti-au spus ?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza