Fiv in Europa (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blanche25

Avalon cu intarziere ''La multi ani'' si noua viata in 4 sa fie prefecta!

Multumesc frumos, Blanche! si voua numai bine va doresc!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Avalon
multumesc pentru raspuns.
Da , preturile sunt aceleasi ca si in Szeged.
Da , o sa-i trimit un mail dr-ului dar probabil dupa histeroscopia de sambata si dupa aflarea rezultatelor analizelor de trombofilie pe care le-am facut azi (in Pitesi ) si al caror rezultat o sa-l am in jurul datei de 20.06.Pana atunci o sa primesc precis si rezultatul celulor NK.
Cam cat a fost necesar sa stati in Budapesta si unde ati stat?

Mergi la inceput

Prima data am facut transfer cu blastocisti si am stat 2 saptamani, a doua oara am facut ET cu embrioni de 3 zile si am stat mai putin, 11 sau 12 zile, nu mai retin exact... regula e sa fii acolo in ziua 6 de stimulare... de plecat noi am plecat la drum cu masina inapoi a doua zi imediat dupa ET.
De stat am stat de fiecare data la hotele/pnesiuni la 10 minute de clinica (in centrul vechi al Budapestei, o zona foarte inverzita si linistita) cu mic dejun inclus (bufet suedez- am fost foarte multumiti de calitatea/diversifitatea mancarii), internet, tv, frigider, balcon, sauna, parcare- toate inlcuse in pret.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

AVALON......iti multumesc de sfaturi...este ceea ce aveam nevoie..si cred ca mam decis..sigur..ramane clinica din budapesta la acest dct KOVACS...si chiar ma bucur ca stie si engleza..fara a mai face targuiala cu traducatoarele de acolo

miiii de multumiri

dar ca ideee te intreb, pe tine cat tea costat medicatia?? si ai stat cazata in budapesta acolo ?? ne dai sfaturi ed ceva cazare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Avalon, esti MINUNATA ! Multumim pentru tot ce faci pentru noi .

Luck, ai mesaj privat de la mine .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

AVALON......iti multumesc de sfaturi...este ceea ce aveam nevoie..si cred ca mam decis..sigur..ramane clinica din budapesta la acest dct KOVACS...si chiar ma bucur ca stie si engleza..fara a mai face targuiala cu traducatoarele de acolo

miiii de multumiri

dar ca ideee te intreb, pe tine cat tea costat medicatia?? si ai stat cazata in budapesta acolo ?? ne dai sfaturi ed ceva cazare???

Noi am stat aici: http://www.heliospanzio.hu/en/rooms.htm si aici http://www.koronapension.hu/korona.php?lang=en&page=1

la prima pensiune ne-au facut reducere 10% pt plata cash
la a doua pensiune am platit jumatate din pretul de pe site pt ca am facut rezervarea si plata dinainte, cu cardul

Avalon 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

miiii de multumiri

referitor la medicatie, va dau un pont: luati totul din tara pentru ca acolo sunt mai scumpe; eu nu am calculat cat m-a costat pe mine medicatia, cred ca undeva in jur de 1000 euro, dar eu am folosit multe medicamente adjuvante, care nu fac parte din protocolul standard; oricum eu sunt o persoana destul de zgarcita si am "vanat" din timp cele mai bune preturi la medicamente, am plecat cu o gentuta frigorifica plina cu de toate.

Avalon 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Avalon
si eu iti multumesc foarte mult pt informatii.
Referitor la medicamente circula o data ideea ca sunt mai bune medicamentele din Ungaria.Asa o fii?
In afara de asta eu cred ca menopurul era la acelasi pret cu cel din Ro , gonalul insa era , ce-i drept , ceva mai scump.
Tie ti-a dat tratament cu ginseng pe perioada stimularii pentru endometru?
balanta
ai raspuns de la mine !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Scuze...din neatentie am generalizat si am zis in repetate randuri Ungaria...desi in capul meu era vorba despre Szeged...Noi la Szeged am fi vrut sa mergem...de unde conexiunea cu Ungaria. Inca o data Imi cer scuze Avalon...despre Clinica din Budapesta si eu am citit numai lucruri bune

Nico

Mergi la inceput

Luck, am mai scris-o de 10 ori si o mai scriu atata cat mai am butoane la tastatura... eu nu am facut ceea ce mi-a dat doctorul, ci am facut propria mea schema, propriul tratament cap-coada... bineinteles ca fara stirea medicului... dar am facut-o la 4 fivuri si pentru ca imi cunosc foarte bine organismul si pentru ca am stiut ce fac, nu recomand altcuiva sa faca la fel ca mine.
Medicamentele din Ro nu sunt bune? Pai rezultatul lor este la semnatura... acum serios, eu nu cred ca exista diferente de calitate... nu cred ca ai gasit in Ungaria gonal la 70 ron fiola sau mengon la 30 ron fiola sau cetrotide la 100 ron fiola sau pregnyl cu 20 ron fiola (eu cu atat le-am luat din timp chiar daca a fost nevoie sa tai orasul in doua pentru ele) , pana si utrogestanul este mai scump cu cel putin 20%.

Avalon 15+

Mergi la inceput