Gravidutze si mamici de Cluj- 124
Raspunsuri - Pagina 3
dariandra spune:
ANI - Eu am 2 tavi de silicon, una pentru chec si alta pentru tarta.Sunt intr-adevar super bune, mie imi plac tare mult.
puisorul spune:
Andreea, unde v-ati facut asigurarile ca ma intereseaza si pe mine.
Noapte buna
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
ALEX29 spune:
ANDREEA la ce asigurare te referi ?
daca pleci in vacanta sau cum ?
e f ok pretul care l ati platit
cand plecati in concediu
ANI voi cum mai sunteti ?ce mai face papusica ?
fetelor aveti careva gratar electric ?sunteti multumite
tare ma tenteaza sa iau unu ,Tiadris asa de bine papa carnea facuta pe gratar
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
puisorul spune:
Alex, multumim de intrebare. Suntem bine, mergem toata ziua in parc, mancam mai bine in ultimul timp. O sa pun si niste poze noi cand o sa am un pic de timp. Nu stiu sa iti zic de gratarul electric dar noi avem unul cu gaura la mijloc si capac care se pune direct pe flacara aragazului.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
adab spune:
Buna fetelor...a trecut ceva vreme de cand nu am mai scris....
In primul rand m-am bucurat de vestile bune: fetitza Elenei e bine si Gabi e insarcinata! Felicitari mamico!
Cu intarziere La multi ani tuturor copilasilor si pt. Patrick care a facut 2 anisori! Sa creasca mare si le aduca bucurii parintilor!
SI insanatosire grabnica bolnaviorilor. Intr-adevar sunt ceva virose....multi copilasi de pe la parculete am auzit ca ba enterocolita, ba altii tusesc sau sunt cu secretii nazale, febra.
Noi suntem bine, sanatoase. E drept ca mergem des si la tara unde ne prieste aerul. Sara e tot mai nazdravana, azi a reusit sa se urce pe calutul balansoar in picioare....ca si Tiadris acrobata. O fi vazut pozele ei?....ca mai nou face exact ca ceilalti copilasi pe care ii vede prin parc. Din greseala (graba) am uitat un pix pe masutza si ea rapid l-a luat si mi-a mazgalit peretele din bucatarie. Si a fost tare mandra de opera ei....la toata lumea arata.
AM facut briose dupa retzeta lui CO ...au iesit f. bune, dar mamarutza mea doar le gusta si apoi le sfarama prin toata bucataria.
AM gasit tava din silicon pt. briose la Real. Eu aveam de multi ani si pt. tarta si sunt tare incantata de tavile din silicon.
Peste 2 sapt. mergem in concediu.Am umblat sapt. trecuta pe la o gramada de agentii si ne-am decis pe Antalya, din 16 iunie. Sunt tare nerabdatoare sa o vad pe Sara la mare.
Maine si poimane este expobaby la Sala Sporturilor. Mergem si noi pe acolo, sper sa merite.
adab spune:
Daca vreti sa o vedeti pe nazdravana mea: http://entertainment.webshots.com/photo/2284814830103714229wOWiBT
magdutza24 spune:
Neatza
Azi dau eu ca de mult nu am mai dat
Cu intarziere LA MULTI ANI!!!!!!!!!tuturor sarbatoritilor si sa aduca numai bucurii parintilor si pentru mamici si tatici
Gabi felicitari pentru bebe 2
Am vazut [oze multe cu copilasi frumosi si ii pup pe toti
Eu tot cu examene si iar examene abia astept sa termin sa ma duc acasa sa stau cu Vicctor,care a crescut si face numai nazbatii.Are trei majori pe langa el care cu greu ii fac fatza.
Sa mi tineti pumnii ca in 10 iunie am intalnire la tribunal cu fostu sotz ptr divort.
va pup pe toate ca fug sa mai citesc ceva ca de la 9 am examen.
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
antoni spune:
buna dimineata si de la noi!
Ada-e asa scumpa Ada, are niste ochi...si parca e si mai blondina,hihi, va innebuni baietii!si noi tot in Antalya mergem, abia astept si eu, hihi, sigur le va placea la mare!
Magda-scuza-ma ca ma bag ca musca-n lapte.dar...tribunal?nu era vorba ca v-ati impacat?offf,eu nu stiu, tot citesc si tot sunt pe langa
noi mergem azi la vaccin, am niste emotii,sper sa scapam repede si fara multe urlete.
Alex-sunt bine, mersi de intrebare,peste 2 saptamani ma duc la control, sper sa-mi dea vesti bune.
va doresc tutror o zi frumoasa!
Meli+Timea-Larisa
eladea2005 spune:
neata!
ada, e o scumpa Sara mica...ce ochi are...ar fi fain sa-i ramana asa...
mai se pare ca toata lumea merge in Antalya...si noi tot acolo, desi inainte ne hotarasem pe Creta...abia astept sa-l vad pe Eric la apa...ii place la nebunie...
si noi mergem la expo...poate ne vedem pe acolo...eu va abordez daca va vad...
o zi faina! cel putin asa se arata acum!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...