Gravidutze si mamici de Cluj- 124
Raspunsuri - Pagina 4
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dariandra ANDREEA - Dupa cum spuneau si fetele, daca nu-i trece temperatura in 5 zile, fa-i neaparat niste analize.Nu te speria, poate-i numai o reactie a organismului.Pe noi ne sperie temperatura, dar pentru cei mici este si o cale de aparare a organismului. Asa am patit si noi timp de 3 zile, numai temperatura cand 39, 38 cu 3 (fara tuse, nas infundat sau alte simptome).I-am dat oscilococcinum, nurofen si supozitoare cu paracetamol, iar dupa 3 zile i-a trecut.E adevarat ca de mancat manca foarte bine, ca de obicei. Sanatate multa puisorului! Andreea si scumpica Daria (03.10.2007) |
Andreea, mersi de sfaturi... m-am decis sa-i fac analizele in curand....i-a trecut si lui dupa 4 zile...acum e ok...ieri a mancat bine, nesperat de bine...mai ales dupa zilele de dinainte...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui puisorul Andreea, mi-au placut asa tare hainele de pe site . M-am uitat la cele pt femei pt ca la Stefi am zis ca nu ii mai cumpar nimic ca are prea multe si nu apuca sa le poarte. Ani de Stefana (23.01.2008) Stefi Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Cum se topesc kilogramele |
da Ani, sunt f faine...si eu am gasit multe care mi-au placut...doar ca pt mine inca nu m-am hotarat sa cumpar, tot lui eric i-am luat...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ioana13 spune:
Salut
Si noi mergem in Antalya, Belek mai exact. In 12 plecam.
P nu a mai facut febra. Mie mi se pare ca 5 zile e mult tratament, daca ii trece febra, mai ales ca pe cutia de la Nurofen scrie ca nu se da mai mult de 3 zile. P a avut febra odata, i-am dat nurofem i-a trecut si nu a mai facut... ce era sa ii adu 5 zile. Poate la antibiotice se referea dr lui Soanso.
Gabi, cum te simti? MAi mergeti in Bulgaria?
Nu am apucat sa pun inca pozele pe net... si plecam azi. Nu mai am timp de nimic
Incerc sa fug pina la Expo Baby!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
si noi asa invatam ca antibioticul se da minim 5 zile,dar la nurofen si alte antitermice si eu sunt de parere ca 3 zile sunt suficiente daca febra scade si nu mai are nimic.
Ioana13 spune:
Am fost la Expo, m-am intilnit cu Alex
Nu sint f multe pt peste 2 ani, pt bb-i sint carucioare, sticlute, hainute, pantofiori. Am luat niste sosete, 5 perechi la 5 lei si un body, de care nu aveam musai nevoie.
Si mai platesi si bilet.
katiapam spune:
Salut fetelor
scuzati ca iar dau buzna la voi
eu am mai scris la voi demult,tot incerc sa ma strecor dar tot nu am intrat pe lista voastra...poate daca sint mai prezenta printre voi si scriu mai des
as avea nevoie de anumite informatii daca ma puteti ajuta
scuzati
aveti idee cum e la noi pt extras de nastere?
eu trebuie sa schimb certificatul de nastere vechi cu modelul nou
cam in cit timp se schimba si cit costa?
ma gindesc ca poate e destul certificatul de nastere modelul nou apostilat si tradus ca de extras nu prea cred ca se da la noi
cind am apostilat certficatul de casatorie nu mai tin minte daca l-am facut la primarie si daca l-a apostilat pe loc
acum nu stiu in cit timp se face certificatul si daca sa fac o procura in ambasada sau sa vin la cluj sa le facem noi?oare trebuie si pt apostila procura?
am nevoie pt certificat si cazier
offf cite acte mereu
va pup si multumesc daca ma puteti ajuta
sanatate si numai bine voua mamicilor la copilasi si graviute
si sper ca intru mai des daca nu va deranjez
ticker
deGiulia (20 iunie '07)
Ioana13 spune:
KAtiapam, parerea mea e ca nu certificatul de nastere trebe sa ti-l schimbi, ci buletinul/ cartea de identitate. Numai daca ti-ai pierdut certificatul.
Inca nu am mai auzit sa trebuiasca schimbat certif de nastere, iar la cazier buletinul ti-l trebuie, nu certificatul.
DAca gresesc, sa ma corecteze cineva
Edit
"Persoana care doreste eliberarea unui certificat de cazier judiciar se va adresa organelor de politie de la locul de nastere sau de domiciliu si trebuie sa aiba asupra sa:
* actul de identitate (buletin de identitate/carte de identitate ori carte de identitate provizorie);
* timbrul fiscal, in valoare de 1 leu;
* chitanta in valoare de 5 lei in caz ca doreste eliberarea documentului in regim de urgenta (3 zile). "
kitzy spune:
Salut Kati
Nici eu nu stiu sa trebuiasca schimbat certificatul de nastere, doar buletinul de identitate.
Poate stiu mai multe alte fete.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
katiapam spune:
fetelor multu de raspuns
problema e ca nu buletin imi trebuie e valabil inca citiva ani
imi trebuie aici certificatul de nastere tip nou (ala albastru) e international alea vechi de la noi nu sint bune aici si trebuie sa fac modelul nou apostilat si tradus si legalizat
e ceva de umblat
ma gindeam ca poate stiti in cit timp se schimba-elibereaza ca ar trebui sa fac o procura la consulat pt cineva de acasa ca sa le poata scoate apoi apostilate si traduse si legalizate
si nu stiu in cit timp se fac sa le pot face prin consulat-ambasada dureaza cam 3 luni si cred pt apostila iar 3 luni si deja e cam mult
poate stiti ceva de asta
multu de ajutor
ticker
deGiulia (20 iunie '07)
nrl spune:
Ioana, unde e centrul maternal?
citat din mesajul lui Ioana13 Eladeea, ce ai cumparat frumos? Fetelor, daca aveti hainute si jucarii de donat, sint aici copii la centru maternal, care ar avea nevoie. Sint cam pina intr-un an, baiatei si o fetita de 6 luni. Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/