cum calculez prima zi a CM??

Buna dimineata.
Sper sa nu fiu deplasata cu intrebarea mea si sper ca ma puteti lamuri.
De cateva luni nu stiu sa mai imi calculez prima zi a CM. De ce? Pt ca inainte..imi vinea ciclul sa zicem azi..incepea sa curga normal. De cateva luni insa..imi apare o picatura -2 de pata maronie, seara, si a doua zi incepe sa imi curga aproape normal. De cand fac calculul?de la prima pata? sau de cand curge normal. Sunt cam stresata, pt ca in ziua 15 trebuie sa incp tratament cu duphaston si am inteles ca e bine de stiut exact ca altfel pot aparea dereglari!!
Va rog frumos ajutati-ma
Raspunsuri

housepocket480 spune:
Oana
aceeasi nelamurire o am si eu...dar eu am o distanta si mai mare intre primele pete si fluxul normal - 2 yile si eu sunt zapacita ca fac tratament cu Utrogestan...
Poate ne ajuta cineva...
Mama lui Matei Alexandru

goldi spune:
Cand incepe sangerarea propriu-zisa, de culoare rosie.
Adica a doua zi, dupa spotul maro .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

OanaMar spune:
housepocket am vazut ca ai scris si aici..
pana acum o luna-2..avea si eu scurgerile astea cu 5 zile inainte de CM..asa ca..Tu ai fost la dr pt problema asta?

housepocket480 spune:
Am fost, facut dozari hormon, iesit bine, dat Utrogestan..
Ti-e ce ti-a zis doc tau de intarzierile astea, poate e al meu mai tampit
Mama lui Matei Alexandru

OanaMar spune:
nu am fost inca la dr..am tot amanat..acum zic ca ma duc luna vitoare.
si pana la urma tu cum iti calculezi zilele?

goldi spune:
Fetelor, de ce mai intrebati daca oricum ignorati raspunsurile ???????????
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

housepocket480 spune:
Mi-e mi-a zis doc de la primele spoturi, altul (endocrin) mi-a zis de la flux....acum nu mai stiu....dar e nasoala treaba cu utrogestanul pentru ca am inteles ca daca il iau inqinte de ovulatie, are ca scop inhibarea ovulatiei...Iti dai seama! trebuie sa mai vad si alte pareri, dar nu am timp sa merg la alti doctori...
Hai ca oate ne lumineaza cineva de pe forum...
Apropo, in cazul aciditatii tale (cum ti-ai dat seama de aciditate?) ce faceai, stateai mai mult in pat dupa actul sexual sau intr-o anumita pozitie, cu picioarele pe sus?
Intreb a eu mai am si uter retrovers....si nu mai stiu cum sa stau si cat....
Mama lui Matei Alexandru

housepocket480 spune:
Goldiscuze mari, si iertarile de rigoare...
am vazut si multumim de raspuns, ne-am prins noi in discutii si am uitat sa-ti raspundem...iertare..
Mama lui Matei Alexandru

OanaMar spune:
dar de unde ti-ai dat seama ca ignoram raspunsurile?am citit ce ai scris tu, multumesc..insa daca housepocket a raspuns altceva, era noprmal sa ii raspund la randul meu. Nu ai de ce sa te superi..

housepocket480 spune:
Oanahai sa mai vorbim pe PM daca ai activat, sa ne mai poata scrie si fetele aici, ok
Mama lui Matei Alexandru