Hidrosalpinx 5
Raspunsuri - Pagina 17
Blanche25 spune:
Miruna, vesti bune
, speram ca in curand sa vii cu vesti ca ale Ianei. Eu am luat progesteron si nu mi.a facut probleme, eu cred ca sunt de la altceva 
Claudia, ce sa zic, ca nu prea am, inca nu stiu daca voi incepe
, sincer deja nu mai sunt asa entuziasta ca prima data; sunt cu morcovu' bine de tot. 
Fetelor asa e ca medicii nu recomanda analize in cazul nostru...deocamdata eu nu am vazut medicul care sa le ceara...tre sa le facm noi de bunavoie si nesilite (eu am facut doar analizele standard..nimic altceva)
Iana unde e semnatura????? Pai asa ii sta bine unei gravi cu acte in regula si 2 inimiaore in plus?
Cocolyso spune:
Fetele mele dragi,
va multumesc din suflet pentru vorbele bune si pentru sustinere.
Forumul asta si voi ma ajutati sa merg mai departe.
Ma obisnuiesc greu cu ideea, doar cine stie mai bine ca noi ce simtim??????????
Am vb si cu dr, care mi-a spus sa nu intrerup utro pana joi si joi sa fac din nou hcg......ce sa zica si el.....m-a intrebat daca ma doare burta si daca am sangerari, nu am.
Oricum nu mai sper nimic, nu am auzit de implantare dua ziua 11.
Imi vin in cap tot felul de ganduri, cum ar fi fost copilasul meu.....
Cu timpul se va mai atenua durerea, insa imi vine sa urlu..............
Probabil ca in toamna vom incerca din nou.
Miruma, ce spui tu acolo, e semn bun, si Iana a fost la fel, Doamne ajuta sa vii cu beta mare, cand faci?
Va imbratisez cu drag, va multumesc inca o data si va iubesc pe fiecare.
http://tt.lilypie.com/90dop3.png
claudia79 spune:
Mara, am fost ca si tine in aceeasi situatie. mi s-a propus sa fac fiv 2 numa ca era acoperit de asigurare si astfel am ajuns sa schimb medicul dar nici asta nou nu mi-a dat initial analizele de trombofilie. a vrut doar sa ma puna sa fac protocol scurt cu inhibare cu cetrotide. singura m-am decis sa le cer pt ca prietena mea care a reusit tot la el a luat clexane dupa un fiv nereusit. eu cred ca toate cele care au fumat si au peste 30 ar trebui sa faca aceasta analiza si daca e cazul sa ia anticoagulante. planuri apropiate nu am , am ceva pb acuma de rezolvat intai. poate la iarna. dar abia astept.!
sunt mai optimista si stiu sigur ca o sa reusesc!
Blanche, nu-ti fie teama! acuma uite ai si exemple pozitive. tu ai facut analizele astea de sg?
Blanche25 spune:
Iana eu din pacate nu stiu, dar sigur tre sa fie pe la profilul personal. Pupici x 3
Claudia eu nu am facut analizele de trombofilie si nici histero
Miruma38 spune:

Fetelor am niste sani.......si ma cam dor...Astazi sunt a 5 zi.Este cam devreme pentru teste.Oricum de maine ma duc la servici si va trece mai repede timpul.Constipatia continua....cred ca ma transform in oaie , incet , incet....din cauza scaunelor ca niste bilute....
UUUUUUUUUU ce urat suna......Dureri nu am, intepaturile sunt din ce in ce mai rare dar putin mai accentuate....ovarele nu ma mai dor....burtica este umflata inca tare....
cred ca de fapt mam cam ingreasat in ultima saptamana.Nu mam gandit sa fac test, poate saptamana viitoare, cu toate ca .....cred ca il voi face vineri pe data de 3....stiu eu acum????Psihicul meu este bun deocamdata...sau poate ca nu , daca tot nu am curiozitati....![]()
Ma gandesc ca nu are rost sa ma supar.....asa ca ...voi vedea..
Stiti voi oare de ce ma pus sa fac acel diphereline de 0,1 in ziua a 3 a dupa ET????Cumva sa nu mi vina CM??????eeeeeeeee....lasa ca stie doctora ce face.......sau poate ca nu??????Oricum mai bine ca mine stie, sigur.Imi mangai burticuta simi rog bucatelele din mine sa stea acolo la mami in burtica...sa se agate si sa se tina bine bine acolo 9 luni....Eu asa as face........![]()
![]()
![]()
![]()
Va iubesc dragelor si va doresc tot binele din lume.......

Blanche25 spune:
Miruma eu am auzit de dipherline dupa Et, au fost cateva fete care au primit dupa Et, dar parca in Z5. Si era de la o clinica din Austria; medicii au zis ca ar ajuta la implantare.
fata optimista.
Si zi-mi si mie cum reusesti sa fii asa de optimista???
tamaryllis spune:
Dupa mai multe peripetii, plec si eu spre Ungaria maine si sper sa ma intorc cu cel putin un
in burtica (in formare)
!
Sa-mi tineti pumnii!

2009 este anul in care voi reusi
!
iana_mari spune:
TAMARYLLIS drum bun si sa te intorci insarcinata
MIRUMA mai ai putin si ne dai vestea.
BLANCHE ASA ITI PLACE?
fetelor cum sa fac sa ramana semnatura permanent?
6+
claudia79 spune:
Iana_mari, da 9 luni nu iti ajunge semnatura? acuma vrei permanent, huh?
ai grija de tine!, te puuup!
Tamaryllis, iti urez numai vesti bune si fii optimistaaaaaaaaaaaa!!!!
eu te vad pe tine graviduta, am citit la capitolele astea ca esti foarte bine informata, ai sanse mari ACUMA, sa faci treaba buna, auzi? acuma e timpul tau!!!!!!!!!!