Hidrosalpinx 5

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Of...Coco, imi pare rau! E normal sa te simti asa, plangi, descarca-te si dupa putin timp ridica-te si ia-o de la capat, caci alta solutie nu exista! Gandeste-te ca sunteti sanatoasi, ai sotul care te sprijina si iti este alaturi, caci lucrurile astea conteaza f mult.

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Mara, iubita . Si tu vei reusi in Ungaria, am eu asa o mai mare incredere in clinicile din Ungaria, decat in Rom.

Tamary sa inteleg ca este ok mama ta? Trebuie sa fie, avem mareeee nevoie de sprijinul lor. Si bafta la Zadori!

Miruna ai incredere in puiutii tai, sa le fie lor cald si bine in burtica, si vor recupera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

COCO imi pare tare rau. Stiu cum e ca si eu am trecut printr-o astfel de situatie de curand. Insa nu avem ce face trebuie sa ne ridicam si sa mergem mai departe, cu spertanta ca va veni si ziua noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

draga Cocolyso,
nu vreau sa scriu cat de rau imi pare pentru ca este clar. vreau doar sa spun ca este normal tot ce simti si ca o sa te ridici si o sa mergi mai departe ca de aia esti aici pe forum, esti o femeie puternica, cauti solutii la probleme. asa ca plangi 1 zi-2 dar apoi gata! du-te in concediu, bucura-te de vara. toate am trecut pe unde esti tu. te pup, capu sus!
cand ai timp daca vrei si poti scrie-ne ce protocol ai facut ce ti s-a facut si ce crezi ca se putea face mai bine. te pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

blanche ce tot zici tu acolo de fiv 2, 3?
ia lasa tu fiv 3 in pace ca nici de 2 nu te aud sa ne spui ceva
mara, 10 ani e mult dar daca nu ai descoperit o singura chestie e ca si cum ai fi in prima zi. stiu ca tu ai trompele afara ai facut cumva niste analize de coagulare? cele de la subictul trombofilie? mie de ex mi-a facut dupa fivul nereusit si trebuie sa iau anticoagulante care sper eu sa ma ajute si cu calitatea ovocitelor, si cu endometru. sper de pb trompe sa fi scapat. daca suntem la subiectul asta nu insemna ca nu pot fi si alte pb...din pacate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

COCOLYSO AM RAMAS MUTA,NU-MI VINE SA CRED,OFF DOAMNE AJUT-O SA TREACA MOMENTUL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Cocolyso,
imi pare atat de rau.....cu ce cuvinte as putea sa ti alin durerea????Mie tare greu sa mi gasesc cuvintele.....Iubita viata este nedreapta uneori dar, uite vezi?Am avut norocul de a spera , de a crede ca ne vom tine in brate puiutii.....Cine stie cate fete pe lumea asta isi doresc sa poata sa faca macar acesti pasi pentru a putea fi mame???Este un drum greu, anevois, numai Dumnezeu poate sa ti dea un raspuns la esec....nu ti pierde speranta, este prea devreme acum sa ti spun asta.Stii ce am simtit eu cand mi s a spus ca din 10 ovocite s au fertilizat doar 5????si ca si alea sunt de gradul II???Neputinta , furie......dar am fost furioasa doar 2 minute.Eram cu mama soacra si i am spus ca nu mai fac niciodata asta ....Dar in doua minute il rugam pe DD sa mi tina puiutii in burtica 9 luni, cu lacrimi in ochi am cerut iertare Domnului ca pentru 2 minute am cazut, ca am fost slaba.Stii Coco????Daca nu voi reusi voi ramane si datoare la banci...eu toti banii iam luat din banca...si nu mi pare rau..imi mangai burtica si mi intreb faramitele din mine daca sunt o mamica rea, ii rog sa ma iubeasca si sa stea cu mine, fie si toti 5 ...cum sa aleg dintre ei?????Si vreau sa stii ca de nu voi reusi , cat de curand voi scoate trompele si voi incerca din nou, voi gasi eu o cale.....Iartama ca am deviat, voiam sa stii ca sunt alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Draga Iana,
bebelinele si pe tine bininteles.Sa va dea DD sanatate la toti trei.De vreo doua ore ma gandesc doar la tine Iana....stii tu probleme cu SEFUL.....Am stat 2 ore in toaleta poate , poate dar...nu vrea..... si ca si cum nu ar fi destul cand cred ca am reusit , iese doar o biluta mica , mica....si gata.....maine trec la caise cu apa pe stomacul gol....daca nu plesnesc pana maine.....[:DPupici dragelor si calde imbratisari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

miruna hai ca astea sunt semne bune stii doar ca asa a inceput si la iana, primele semne au fost.. problemele cu Seful
claudia la fel ma gindesc si eu, ca undeva trebuie sa fie buba de am ajuns in prag de fiv 4. N-are rost sa iti mai spun ca nimeni nu m-a trimis sa imi fac nici o analiza suplimentara dupa fiv-urile nereusite desi am intrebat in repetate rinduri daca nu ar trebui sa fac investigatii suplimentare. Am facut doar anticorpii antifosfolipidici care sunt in analizele standard aici(eu am facut la cluj) si care au resit in regula.Mai am si tiroidita hashimoto cu o valoare mare a ATPO mai mare de 600 da si aci fac tratament de vreo 10 ani insa ar putea fi si aceasta problema o cauza a nereusitelor. Acum ma gindesc sa ma duc sa imi fac din proprie initiativa si alte analize, am citit si dincolo la trombofilie da trebuie sa imi iau notite ca sunt tare multe informatii si uneori fetele parca vb limba chineza pentru mine . Tu ce planuri ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

FETELOR m-ati facut sa rad si mi-am adus aminte de bank.
Miruma asa cum zice Mara la mine a fost semn bun,dar am auzit ca utrogestanul produce constipatia.Eu acum beau apa cu lamaie sau chiar lamaie goala si vad ca-l rezolv sa pe SEFU.Rezolv doua lucruri si greata si constipatia.
TAMARYLLIS SI MARA mult succes!!!!
Cocolyso relaxeaza-te si bucura-te de vacanta ce urmeaza.

Mergi la inceput