Hidrosalpinx 5
Raspunsuri - Pagina 15
Miruma38 spune:
Buna dimineata dragele mele,
Va pup 

.
Fetelor pe mine ma inteapa in partea dreapta mai mul , cand si cand si in stanga.Cred ca sunt ovarele.......Simnt o flacara in burtica , dar nu mereu.Mam saturat de stst in pat , aseara am iesit putin si mam plimbat apoi am trecut pe la nasi.Stand la nasi ma luat niste intepaturi in ovarul drept.......
Coco astazi vii cu testul pozitiv????
Te asteptam 

Va pup si Doamne ajuta .
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miruma38 Fetelor cand pot sa ma intorc la servici????Are ceva ca mai merg dintr o camera in alta si ca merg la bucatarie sa mananc????Urasc patul..... |
pai daca medicul ti-a spus sa stai la pat at nu e de gluma,te ridici doar la baie si la papa(daca poti e bine sa mananci la pat)...stiu ca e greu dar minunea din burtica merita orice

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
tamaryllis spune:
Yuuuuuuhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
am rezolvat! Plec sa ungurei si ma intorc cu 2 
in brtica!
Coco, bagam niste majorete pt tine!

2009 este anul in care voi reusi
!
mara72 spune:
cocolyso 

eu cred ca vii cu un beta maaare
.
iana si huski
sa aveti sarcini usoare si sa ne tineti loc si noua la odisee ca venim
tamarillys ma bucur ca s/a rezolvat si ca poti incepe procedura. NU uita, fara stres si cu mult optimism si o sa te intorci graviduta cu siguranta. La toamna te urmez si eu, ma duc tot la unguri dar cel mai probabil la debrecen. Am vazut ca faceti liste de viitoare gravidute asa ca ma inscriu si eu la gemeni daca se poate ![]()
miruma sa ramina puiutii cu tine 9 luni si sa vii cu un rezultat pozitiv.
pup toate fetele 
Cocolyso spune:
hcg <0.1
sunt impietrita nu stiu ce sa mai spun.....iertati-ma
http://tt.lilypie.com/90dop3.png
Blanche25 spune:
Si eu am impietrit, am ramas muta...acum voim sa intru sa iti tin pumnii la beta...acum 

, eram sigura ca vei reusi.....
ancadragoman spune:
eu chiar nu pot sa cred
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
Cocolyso spune:
Nu stiu ce sa mai spun............nu cred ca voi mai putea privi copiii, gravidute, ma urasc pe mine si pe corpul asta care se incapataneaza sa primeasca o viata in el.
O sa mai fac si joi, asa.......ca dr nu stie ca am facut azi.
Am sperat ca eu voi graviduta fara simptome insa iata ca nu e asa.
De dimineata m-am dus atat de linistita si impacata, eram sigura ca va fi pozitiv.
Cate sperante, cate vise.......nu stiu cand voi mai avea putere sa o iau de la capat...........
Nu vreau sa aduc o atmosfera plangacioasa aici, va doresc din tot sufeltul sa reusiti, va tin pumnii si chiar nu mai sunt in stare sa spun ceva
http://tt.lilypie.com/90dop3.png
Blanche25 spune:
Offf iubita sigur ca o vei lua de la capat. Ai nevoie acum de o pauza, este adevarat ca doare ffff tare, dar stii ca dorinta e mai tare.
Si poate suna prostesc, dar vezi ca fetele au reusit la fiv 3 si eu am asa o presimtire, ca urmatorul fiv pe care il voi face va fi negativ, dar binenteles nr.3 pozitiv. Tu ai mai refacut testele de urina? ca nu pricep de ce erau pozitive, sper sa nu fi fost barza. 

mara72 spune:
cocolyso imi pare tare rau ca nu a fost sa fie de data asta, eram convinsa ca ai sa vii cu un beta pozitiv.Dar... am trecut si eu prin starile de care vorbesti, am plins, m-am necajit, nu mai suportam sa vad femei gravide si copii mici.Apoi m-am dus intr-un concediu doar eu si sotul meu si m-am intors gata sa o iau de la capat; împlinesc azi miine 10 ani de tratamente,investigatii, laparoscopii si alte minuni din astea, am la activ 3 fiv-uri esuate si acum ma pregatesc de al 4-lea. Si voi continua cita vreme voi se va gasi cel putin un ovocit bun de transferat.Deci trebuie sa mergem mai departe,chiar daca uneori e al naibii de greu.
blanche
eu cred ca la tine urmatorul fiv va fi cu noroc, lasa tu fiv nr. 3 ca nu ajungi la el