Hidrosalpinx 5
Raspunsuri - Pagina 18
mara72 spune:
tamaryllis
hai ca o sa fie bine, o sa te intorci graviduta sunt sigura 
claudia eu am fost fumatoare si am si peste 30 de ani
DEci musai sa fac analizele alea, macar pentru linistea mea 
miruma hai ca simptomele tale suna bine ![]()
pup toate fetele
iana_mari spune:
EHEE,CLAUDIA ,dar asta iti place?
Miruma nu ne mai zici nimic?
Sa stiti ca eu am fost fumatoare inraita,16 ani si la fiv-ul trecut mi-am facut analize de trombofilie,care au iesit ok.Una in schimb numai stiu care acum era exact pe maxima.
Am luat si i-au aspenter si acum.
iana
7+ 

Blanche25 spune:
Iana este superba semnatura!!!!! Sa va traiasca!!!!
Aspenter de cand ai inceput sa iei?
Miruma38 spune:
Iana frumoasa semnatura 
Tamaryllis sa te ajute DD sa te intorci cu bebecii acasa si sa stea la mami in burtica urmatoarele 9 luni.

Eu m am intors la servici de astazi...mai bine nu o faceam....
mam suparat foarte tare la un moment dat si am simtit, cand tipam, ca mi rupe ceva in burtica...

offffffffff sper sa nu se intample nimic cu copilasii mei.Ma doare burtica si parca si coloana ma arde.....eiiiiiiiii daca ma mai gandesc mult cred ca ......sunt insarcinata de o ora si sunt obosita deja...![]()
![]()
![]()
![]()
Fetelor sunt bine, voi reusi, vorbesc cu bebeii sa stea la mami in burtica, nu miau raspuns inca, dar o vor face pe data de 3 iulie...

Va pup pe toate fetelor....

claudia79 spune:
iana_mari, place mult de tot.
acuma sunt curioasa cum o sa se coloreze caruciorele peste vreo 2-3 luni:)
Miruma, nu te mai supara ca nu merita nimeni.
numa asa te ajuta mersul la lucru daca iti ia din ganduri. daca te supara, mai bine stai acasa
Cocolyso spune:
Iana ma uit cu asa srag la semnatura ta!!!
Blanche
Tamaryllis sa va intoarceti 3 sau 4
Claudia 
Miruma
Eu azi m-am vazut cu dr care m-a incurajat si a zis 4 luni pauza (in care pot ramane si natural

)si apoi din nou la treaba....daca va mai fi cazul....acum m-am transformat in optimista...
Spune ca isi reproseaza ca nu mi-a facut et sub anestezie generala, pt ca se pare ca spasmul pe care il aveam la col sa fi deranjat bb.....cu toate ca nimeni nu va sti niciodata 100% motivul pt un esec la fiv, atunci cand totul e ok (embrioni, endomentru, etc).
Asa ca va pup si sa ne auzim cu bine!
http://tt.lilypie.com/90dop3.png
claudia79 spune:
coco
pe asta cu anestezia gen nu am mai auzit-o....de diazepam, no-spa, nu ti-a zis nimic? io o intreb de diazepam, mi se pare cam drastic asta cu anestezie ....desi cu asta rezolvi si nemiscarea dupa transfer.totusi....nu stiu.
Miruma38 spune:
Buna dimineata dragele mele,
A mai trecut o zi si ma apropii cu pasi repezi de ziua testului....
.Am inceput sa am emotii, in sfarsit......cred ca am devenit si eu mai umana ![]()
.Emotii constructive bineinteles....![]()
or fi 2, 3 4??????

Fetelor astazi dimineata ma uitam in oglinda si ......mia fost asa de drag de fata mea......
parca sunt mai odihnita, implinita si am asa o lucire in privire......
Fetelor pe mine ma dor burtica si ovarele. In timpul noptii am o durere surda in uter, nu foarte accentuata dar o simnt la fiecare miscare, la fiecare intoarcere.

va pup pe toate dragele mele si va doresc o zi buna.