Hidrosalpinx 5

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Claudia, si de rezerva, ca de,,,,trece timpul si ajungem la ovo . Dar cele de genul ca ''pacientele cu trompele lipsa sau clipsate sunt cu cele mai mari sanse, ca si pacientele sanatoase''

Coco, unde esti mamico? Cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Blanche sunt cuminte, azi am mai avut vagi dureri ba in stanga ba in dreapta.Aseara am facut totusi un test sa ma joc putin cu nervii mei, a doua liniuta incredibil de pala a aparut, deja aveam iluzie optica uitandu-ma.Probabil ca era totusi de la uscare.
Azi dimineata la fel.....
Nu mai fac alt test, mi-a fost pur si simplu lehamite cand a m scos iar testul din plic.....imi era atat de frica.
Luni ma duc la hcg, as fi ziua 11.
M-am linisitit cu moralul pt ca indiferent de rezultat merg inainte, asta e viata.
Claudia la laparoscopie nu mi-a mai scos trompa cu hidro pt ca nu exista hidro, era doar dilatata si infundata inspre ovar.
Cica nu mai am hidro, insa eu scriu aici, la fetele mele de suflet.

http://tt.lilypie.com/90dop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai normal ca incredibil de pala ca esti abia Z9...nu te felicit inca ,te mai las pana luni sa crezi si tu Toma Necredinciosu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

COCO eu te felicit pt. ca sunt sigura ca esti.
Eu eram ziua 14 cu bhcg pozitiv,si am facut test care a iesit la fel foarte pal.
Era tot dupa amiaza,incearca sa faci la prima ora,dar sigur esti.
Si nu m-ar mira sa ai si gemeni.

Mergi la inceput

Acum am vazut ca ai mai facut si azi dimineata.

Mergi la inceput

MIRUMA TU CE FACI?CUM TE SIMTI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Cocolyso, aia estiGravida!
Blanche sa mor io de nu m-as bucura sa o scot si pe aialalta. stanga ii out din sept 2008. apoi am facut fivul. apoi inca un hsg si prin dreapta trecea lichidul a fost de vis. la cele 2 laparo dreapta are aspect normal, fimbriile is deschise dar nu face treaba. :(( ce sa ii fac? nu as scoate-o asa numa degeaba, parca mi-ar place sa mai pot spera natural. nu pot sa cred ca io INCA am dilema asta.
oricum si azi sunt fericta pt COCOLYSOOOO!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Buna dimineata dragele mele,
pe toate.Gata mi am luat bebeii acasa....sunt la mami in burtica si ma rog sa ramana macar cu mami in urmatoarele 9 luni.Pentru mine acest fiv a luat o intorsatura neplacuta...nustiu cu ce am gresit....dar....mergem inainte.Dumnezeu da fiecaruia atat cat poate sa duca.Ii multumesc cerului ca am ajuns pana aici, ca fizic si psihic sunt bine....cu statul in pat am probleme.....ma dor toate oasele si ma misc la fiecare 2 minute.
Hai sa va povestesc cum a decurs...m am schimbat in camasuta lor, au venit doctorii...si vestile proaste au inceput sa curga:
Avem 5 embrioni toti de categoria a doua, 3 de 4 celule si 2 de 2 celule.Dupa 16 ore "GIGEII" AU OBOSIT......si nu au mai avut puterea sa patrunda...asa ca sa recurs la ICSI.dECI vINERI A FOST PENTRU EI ZIUA A 2 SI NU A TREIA.Am fost sfatuita sa ii transferam pe toti 5 , asa ca iam luat pe toti acasa....ce sa mai las si acolo....Interesant este ca in ciuda tuturor vestilor proaste , am o teama sa nu se prinda toti cei 5 , asa ca aviz celor care doresc....Nu simnt nimic, doar sanii mariti si durerosi...erau si inainte de ET , de la mastoza chistica .
Coco doamne ajuta, maine fa un test, ne rugam sa fie POZITIV. va pup.
Fetelor cand pot sa ma intorc la servici????Are ceva ca mai merg dintr o camera in alta si ca merg la bucatarie sa mananc????Urasc patul.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Succes fetelor!
Eu sunt pe ac si ar trebui sa plec joi spre Ungaria. Dar...simt cum optimismul meu pleaca pe apa sambetei. Pt ca locuim in Romanica, nici pana acum nu am primit rzultatul de la anatomopatologie pt mama si sunt in incertitudine. Sa mai plec? Sa nu mai plec in Ungaria? Nu stiu ce sa fac. Daca nu primesc rezultatul pana miercuri(rezultat care trebuie sa fie negativ), nu ma vad plecata.
Si toate astea pt ca anatomopatologul e in concediu si se intoarce marti. Dar nu stiu daca o sa lucreze proba marti, ca doar e prima zi, nu?
Nu cunoasteti si voi pe cineva la spitalul ORL Panduri? Cineva pe langa care pot interveni? Nu stiu ce sa mai fac!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Coco, azi o sa ai un beta de toata frumusetea!

Eu tot agitata sunt. Pe la 10-11 o sa sun iar la spital pt rezultat si o sa-i spun asistentei toata situatia, poate o sa ma inteleaga si o sa-l roage pe medic sa citeasca proba mamei mele.

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput