Hidrosalpinx 5

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Coco luni poti deja sa faci bhcg.
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Ce de vesti frumoase!!!!!!!!

Iana bravooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!! Ce frumos!!!! Ma bucur tare pentru tine, sa crasca mari si la termen!

Husky si aici FELCITARI!!!!!!!!

Hera FELICITARI!!!!! Bine ai venit pe lume bebe Roan!

Coco eu cred ca un test duminica este f evident, binenteles va fi cu II

Claudia cam des pe la noi, ceva noutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

BLANCHE MULTUMESC.
CRED CA SUNT PRIMA CU GEMENI DE LA HIDROSALPINX

Mergi la inceput

Hmmmmmmm...Xrysya a fost prima reusita cu hido si cu gemeni....tu esti a doua....Coco va fi a 3-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Blanche, nope, no news. am intalnire cu unu din medicii de la Cornell pe 13 iulie numa sa imi zica si el parerea despre trompa mea ramasa care cica nu e buna care nu face treaba si sa imi faca o histero. la fiv cu ei nu ma bag ca e scump. O sa va zic si voua ce mi-a povestit.
Cocolyso, eu nu pot sa zic sa faci test pt ca nu face bine la psihic. dar daca stresul determinat de curiozitate e mai mare, fa-l.
ma tot gandesc ca strategia catalinei2307 e buna sa inceapa cu testele din prima zi. Dar cred ca are psihicu beton pt asta. ma tot gandesc si eu cum o sa fac eu, ca asa, sfaturi, e usor:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Ma multumesc si eu cu locul IV la gravidute cu !
Coco, zici ca nu te mai descurci cu tine? Lasa ca mai ai putin si ne dai vestea buna!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Fetelor voi sunteti alinarea mea....cum o vrea Dumnezeu.
Azi nu am mai simtit nimic, dar nimic.
Mi se pare incredibil sa fii graviduta fara nici un simptom.
O sa fiu eu exceptia???????
Vad ce se mai intampla pana luni si poate ma duc luni la hcg in loc de marti, luni ar fi z11.
Duminica ma bate gandul sa fac test.
As vrea sa spun ce simt insa nu imi gasesc cuvintele;dorinta de a fi mama e mai presus de mine.

http://tt.lilypie.com/90dop3.png

Mergi la inceput

Coco te intelegem asa de bine....trebuie sa fie bine

Tamary tu esti deja pe ac? cand incepi inhibarea? nu de alta dar as vrea si eu locul 5 la gemeni

Claudia, sper sa spuna ceva interesant, nu clasicul pe care il stim asa de bine..

Mergi la inceput

la cete referi, Blanche, sa ma bage urgent la fiv ca imi scade rezerva ovariana? ma astept la asta si ma astept si la pacaleli de genu nu facem histero ca nu are rost, blahblah. daca nu imi face histero la cerere, ura si la gara.

Mergi la inceput

oricum, Blanche, eu sa stii ca am ajuns sa va invidiez pe cele care ati facut salpingectomie, mai ales dupa succesele recente de aici. dar situatie fiecareia este individuala si nu se poate generaliza, uf ar fi mai usor daca ar fi reguli... m-am saturat de infundata, desfundata, eco, hsg, incercari naturale.....daca era sa fie buna eu zic ca isi facea treaba pana acuma.
coco a tale is out ambele? ca si tu erai cu una cu probleme.
da tu o sa fii una din cele fara simptome.! am zis!
va imbratisez, noapte buna! vb maine

Mergi la inceput