Puiuti de Randunici 2008!! (269)
Raspunsuri - Pagina 6
mihatp spune:
naty, sa va dea DD putere sa treceti peste perioada asta cat mai repede
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
bubu05 spune:
Credeati ca scapati de mine??
Scriu azi repejor primele impresii, ca avem wireless free in camera, dar pe vaporas nu e moca, asa ca ne auzim in 2 saptamani
Am avut un zbor suuuuperb, ne-am uitat la un fiml la laptop, o comedia draguta si am ajuns repede
M-am agitat degeaba pana pe la 2...nu va spun ce emotii am avut...am plans cand am plecat de-acasa, deja mi-e dor de fatucile mele scumpe , dar promit sa am o vacanta super si sa ma relaxez
In Copenhaga e super frumos, sunt 8 grade, brrrrrrr, mi-a cam vajait capul, au venit si stropi de ploaie de cateva ori...am papat pe canal, la o terasa draguta si scumpa , ups...ne-am plimbat cu un vaporas si am facut turul orasului, foarte frumos!
Acum am facut un ceai cald, avem in camera o masinarie si ceaiuri, dragut de tot, si randunoiul s-a dus la bar sa fumeze o tigara
Maine la pranz ne imbarcam
Va pup pe toate si sa aveti grija si de puii mei
Naty si Zoze, multa, multa sanatate tatalui si bunicului! bine ca au iesit din operatie cu bine si sa dea DD sa iasa bine si biopsiile!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
natynic spune:
Bravo Bubu! Pupam!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
gudinde spune:
Naty ma bucur mult ca tatal tau si-a revenit cu bine din anestezie si Doame ajuta in continuare sa primiti rezultate cat se poate de bune de la laborator si tatal tau sa se recupereze bine.
Zoze sanatate multa si bunelului tau.
Bubule calatorie placuta, sa aveti o vacanta de vis!
Ursu felicitari si sarcina usoara.
Fetelor tineti minte cand va spuneam ca la servici s-a taiat cafeaua si glumind continuam ca privind partea plina a paharului, avem totusi hartie igienica? Ei bine, de ieri nu mai avem.
E ceva, de rasu'-plansu'.
Nicoleta spune:
Salut.
Naty, recuperare cat mai rapida ii doresc tatalui tau!
Zoze, sa fie bine bunicul, sa vii pe aici si sa stai pana luni (care e LIBER).
Noi, ok, am mers la inot azi cu copilul, la Aro . I-a placut mult, mergem si maine. Simo, ce zici?
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
ariel_7000 spune:
Doamne ajuta Naty si Zoze! Putere multa tatalui, respectiv bunelului, sa se recupereze repede.
Naty, sanatate multa. Poate ca e mai bine sa renunti la carne...Eu am avut noroc si nu am ramas cu beleaua asta, culmea e ca eu nici in sarcina nu am avut proteinele marite!!! poate din cauza ca mancam numai fructe si legume? nu stiu...cert e ca eu cu tesiunea am ramas cam in bete, caci a ramas oscilanta si sare de la 12 la 16 si vesnic cu 10 a doua valoare...si pulsul cam grabit, uffff...oricum, e clar ca nu mai sunt hipo, ca inainte de ... acel "eveniment".
azi am fost la vaccin si in ultima secunda mi-a venit sa zic NU !!! Nu stiu de ce, dar instinctul meu asa a urlat si asa am facut, l-am ascultat, caci de fiecare data m-a "sfatuit" de bine. Am refuzat sa fac ambele vaccinuri in acelasi timp, mi s-a parut prea traumatizant pt un organism pitic care abia si-a revenit dupa 1 luna de bolesnite si se lupta si cu eruptia dentara acum, deci slabit imunitar. I-am facut numai un vaccin si am dat cu subsemnatul ca refuz sa ii fac ROR-ul concomitent si ca aman cu 1 luna administrarea lui.
Dr s-a cam ofuscat, mi-a tinut ditai teoria ca ea nu s-ar fi riscat sa faca ceva rau, eu am tinut-o pe a mea ca instinctul imi spune NU si ca indiferent ce face si ce zice eu nu o voi face...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
mihutza11 spune:
Naty si Zoze ma bucur sa aud ca au fost ok operatiile.. recuperari usoare si tin pumnii in continuare!
Simo acum am vazut si eu omuletzii la serbare!
Gudinde hai maaa.. chiar de-a rasu'plansu'..
Bubu hai ca o sa fie super baietii!
Pidana pozici pt montaj?
in ultimele zile am avut spor ca lumea .. pana acum imi place cum a iesit.. si ii place si randunoiului..
in alta ordine de idei: AVEM 1 ZI SI 1/2 FARA TZITZI... aseara a fost a 2 noapte fara.. a chirait un pic, am incercat cu bibe-NU, suzi- NU... stiti cum a mers? efectiv s-a suit pe mine, m-a luat in brate si s-a culcat inapoi.. nu mi-a venit sa cred.. asta era pe la 2-3 si pana la 8 somn frate!!! ptiu nu fie de deochi.. sper sa fie bine si la noapte.. oricum ma tin pe pozitii fara tzitzi.. si randunoiul ma sprijina in sensul asta..
desi pe undeva parca mi-e dor deja de alaptat .. si cand o vad ca ma mai trage de bluza.. offf... puiul mamii...
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
ramo_cata spune:
naty doamne ajuta sa fie bine si sava dea D-zeu multa multa putere
bubu din oltenia si distractiune placuta..
gudine chiar de-a rasu'plansu'
ariel daca asa ai simtit tu ca trebuie sa faci e alegerea ta si trebuie respectata ce conteaza ca dr s-a ofuscat...fiecare face ce crede ca-i mai bine pt copilasul
mihutza off hai ca o sa uite de tzitzi...doamne ajuta sa aveti o nopate linistita si cu somnic pana dimineata
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
natynic spune:
Neata! Am facut si capuccino, curand vine si bombocino de la Australia
Mama, ce as dormi pana la 12 daca s-ar putea...Acum imi beau si eu cafeaua asteptand sa se scoale Iulia, o imbarc la cresa (ca al meu are interviu pt job) si apoi...la spital...
Gudinde, sigur nu e o scapare? Chiar veniti cu hartia de acasa? Incredibil!
Ariel, ai facut foarte bine. Instinctul matern nu te inseala niciodata si, in plus, Teo era intr-adevar dupa o lunga perioada de bolesnite. Mie mi-e f greu sa pricep de ce nu e stabilita cumva clar si la fel schema pt toata lumea-adica de ce pediatrul nostru (si nu numai) nu face SUB NICIO FORMA Infanrixul si ROR-ul la distanta mai mica de o luna unul de altul, iar altii fac cu atata seninatate pe ambele odata. In fond acum urmeaza un interval lung fara vaccinari, o fi asa greu sa le faci la o luna distanta?
Cat despre proteinurie, diferenta intre tine si mine e ca eu am diabet (care oricum afecteaza rinichii) si tu nu. Eu am continuat fara pauza sa iau un medicament antihipertensiv care protejeaza si rinichii, incat tensiunea mea acum e parca setata la 105/65, aproape la orice ora. Uite ca totusi nu m-am vindecat si singurul lucru in plus ce-l pot face pt rinichi e sa limitez consumul de proteine animale; cum la lactate numai moarta o sa renunt iar oua mananc rar, singura solutie e sa renunt la carne si sa mai mananc doar peshte ocazional.
Mihutza, abia astept montajul. Bravo pt intarcarea care merge bine. Voi parca oricum dormeati cu Andra, nu? Ei, daca ea nu tine musai sa traga de tzitzi ci doar sa simta prezenta ta aproape, e f ok asa...
Am uitat sa-i urez bun-revenit lui Mary-lou; imi pare tare rau de necazurile voastre, e bine ca te-ai tinut tare si lucrurile par sa se insenineze. Sa mai vii!
Pidana, nici tu pe aici, demultisor...Ce ne mai spui??
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
raluca2107 spune:
Neatza, ma bucur din suflet ca buni de Zoze si tati de Naty au trecut cu bine de operatie si ma rog in continuare pentru sanatatea lor.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor