Puiuti de Randunici 2008!! (269)
Raspunsuri - Pagina 5
bitza037 spune:
hello randunime!!!!
de cand nu am mai intrat vad ca avem vesti noi, mai vine un puiut de randunica...
felicitari Ursule!!!!sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!
Bubule nu am apucta sa intru ieri sa va urez vacanta placuta!!!!
Zoze si Naty ma pt bunelul respectiv tatal vostri
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mimonix spune:
Hello
Ia te uita cum se inmultesc randunelele mai Primavara bat-o vina Ursulica sarcina usoara si sa plamadesti un bebe de vis !
Vad ca Bubu si Luny si-au luat zborul deja ...vacanta placuta fetelor si sa veniti cu bateriile incarcate
Multa sanatate tata de Naty si bunel de Zoze, sa dea Dumnezeu sa veniti cu vesti bune!
Valentina multumesc pentru lamuriri, erau asa de ordin general si sper ca mai multe invitate au primit raspunsurile dorite astfel.
Din pacate (sau din fericire intr-un fel ) noi nu cred ca vom mai fi prezenti la intalnire caci tocmai se fac niste aranjamente pentru un week-end prelungit la mare saptamana viitoare. Inca nu-i batut in cuie, n-am facut rezervare si eu pana nu vad nu cred dar ...s-ar putea sa va ratez de data asta Ma consolez cu gandul ca vara-i lunga si v-oi vedea eu odata si odata!
Vad ca nu prea-i spor la sporovaiala Deh, soarele sus de-o sulita, bebei mishcoloshi si nazdravani...asta e , trebuie sa ne reacomodam cu situatia
Pa-pa la revedere!
PS Cand ma dadeam eu mai "rotunda" ca noi am depasit mofturile la mancare, tocmai au revenit Un nu hotarat carnii cu legume !
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
ramo_cata spune:
si
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
zozela spune:
Felicitari Alina! Sa ai sarcina usoara,nastere-si mai usoara-si un bebeloi sanatos tun!!
zozela spune:
Multumim pentru gandurile bune!
Bunelul e bine,ne-a sunat unchiul at.cand a iesit din sala,a ramas si fara colecist-gratie celor 3 pietre descoperite,i-au rezolvat gauroiul din stomacel,au luat si probe pentru biopsie,totul a decurs neasteptat de bine,s-a trezit usor dar l-au sedat..sa mai doarma cateva ore..Asteptam sa vedem cum se recupereaza si-rezultatul biopsiei
speciali pentru Simo si Nico!
Nico-nu stiu daca o sa venim,iar daca venim-nu stam pana Luni..Dan trebuie sa fie la birou,devreme. Daca nu pleaca Dan la Bucuresti-venim!
Am uitat sa o felicit pe Iris pentru rezultatul bun-sanatate multa,pui drag!
Sanatate tatalui,Naty!
Distractie placuta-Raluca,Oana,luny!
Va pup si fug-sunt obosita rau
varuna spune:
Ursuletz felicitari, sa ai un bebe la fel de frumos si cuminte ca puiul Vladut.
P.S.: n-am uitat de poze...
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zozela Multumim pentru gandurile bune! Bunelul e bine,ne-a sunat unchiul at.cand a iesit din sala,a ramas si fara colecist-gratie celor 3 pietre descoperite,i-au rezolvat gauroiul din stomacel,au luat si probe pentru biopsie,totul a decurs neasteptat de bine,s-a trezit usor dar l-au sedat..sa mai doarma cateva ore..Asteptam sa vedem cum se recupereaza si-rezultatul biopsiei speciali pentru Simo si Nico! Nico-nu stiu daca o sa venim,iar daca venim-nu stam pana Luni..Dan trebuie sa fie la birou,devreme. Daca nu pleaca Dan la Bucuresti-venim! Am uitat sa o felicit pe Iris pentru rezultatul bun-sanatate multa,pui drag! Sanatate tatalui,Naty! Distractie placuta-Raluca,Oana,luny! Va pup si fug-sunt obosita rau |
ramo_cata spune:
de naty stie cineva ceva?
doamne ajuta sa fie bine si tatal ei...
Simo27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramo_cata de naty stie cineva ceva? doamne ajuta sa fie bine si tatal ei... RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI http://community.webshots.com/user/ramonika8128 |
Numai vesti bune azi:si cu bunelu lui ZozeDoamne -ajuta sa se recupereze repede-Zoze daca vi,plizz sa spui si cu tatal lui Naty.Dumnezeu e Mare
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
natynic spune:
Intre timp am ajuns acasa si am trimis-o pe cumnata mea care statea cu Iulia dupa ce a adus-o randunoiul de la cresa, era si ea saraca varza de oboseala dupa munca...
Operatie de 3 ore, scos tot stomacul (cu legarea esofagului direct la intestinul subtire), scosi cam toti ganglionii din burta, splina a putut fi pastrata (exista riscul sa fie prinsa); restul organelor pareau in regula. A suportat bine anestezia, s-a trezit destul de repede, il durea rau dar dupa calmante s-a mai linistit. E in reanimare unde va sta probabil pana duminica daca totul decurge bine. Asteptam si rezultatul biopsiei ganglionilor ca sa vedem mai clar cat de extins era si, in functie de asta, sa incep sa ma agit pt chimioterapie.
Va multumesc din suflet pt sprijin si lui Gudinde si Simo pt sms!
Zoze, sanatate bunicului, sunt alaturi de tine!
Ursuleato, felicitari!! Am apucat sa citesc dimineata devreme inainte de a pleca si sincer, am plecat din casa inseninata de vestea asta!
Mihutza, Iulia porecla nu are, eu sunt multumita indiferent de formatul in care faci, oricum faci o treaba minunata.
Daca totul e bine si voi avea timp, sper sa vin pe 14 si e perfect daca se va plati acolo si nu inainte. Multumesc si eu Valentinei , chiar daca ea, ca si Kya, nu ma mai baga deloc in seama.
Si am uitat sa va spun ca nu mai mananc carne. Never! (motive medicale multiple; intre altele, rinichii mei dupa preeclampsie se dovedeste ca nu s-au vindecat, am in continuare proteinurie
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!