Puiuti de Randunici 2008!! (269)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Valentina cum se schimba semnatura, ca si eu ma chinui, dar n-am reusit.

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tonic, din profil personal, dai editare profil, bagi parola si apoi direct jos la optiuni profil dai pe + si modifici ce vrei tu pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hello natiune..
Noi am fost pe la tzara ieri numai,aseara ne-am intors sa ne hodinim acasa..
Sunt si eu p'aci,dar nu ma duc la vot..
Naty,Zoze,sper sa va fie bine dragii.
Sov,am vazut pozici delicioase...si ce Ana maricea..
Si in concluzie,a stat Sash in scaun pana la greci?
Merem si noi cu Luny si am mari emotii cu drumul.
Ieri,nu a stat nici macar 5 min in scaun la intoarcere,numai in brate.La dus a stat ce a stat,a sarit pe sub centura,am luat in brate si a adormit,apoi am pus-=o in scaun.
Vali,in principiu,noi venim la intalneala dumi viitoare...numa sa fim sanatosi.
Si moama,,Vali,,si tu brutus???Super..S
a fie o sarcina usoara si o mandra sanatoasa..ma bucur mult pt voi,gravidoaselor!!
Cuscra,vii la Buc la intalneala sapt viitoare??Am auzit bine??
VINE CAREVA IN CAROL PE LA 17.00??Noi vom fi pe acolo..

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Catalina,intri la Profil personal si o schimbi de acolo
Clau,chiar ca e cald la voi-30 de grade

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

ia uite ca a raspuns si Clau
Cuscra,sa va fie de bine tzara!as veni la Intalnire,dar nu are cine sa ma aduca...Geo nu poate duminica,iar eu solita nu ma aventurez in jungla circulatiei bucurestene!
hai cu pozele alea odata ca am ragusit de cand tot zic

Mergi la inceput

mai de ce nu va duceti la vot???
nici io nu am votat]..deocamdata

Mergi la inceput

Fetelor dragi,ne vedem pe seara.astept sa se trezeasca Tusitorul si sa il remorchez la mama,ca noi plecam sa luam hainutze pt finutul Timotei.maine mergem sa il vedem.abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

1. LA MULTI ANI TONIC!!!
2. Stela, as veni in Carol dar sunt destul de obosita de patrulatul la spital asa ca nu promit...
3. Am fost la vot. Nu are legatura cu optiuni politice, ci cu oamenii aia care in '89 au murit ca sa avem dreptul de a alege (inclusiv de a alege sa nu mergem) si care habar nu aveau de Iliescu, Basescu, Nastase sau Antonescu...De aia mi-a fost (si de data asta) prea rusine sa nu ma duc la vot.
4. Cuscra, as tinde sa cred ca Ariel ti-a pus diagnosticul, adica hipocalcemia (la tiroida nu ma bag pe neverificate). Cat despre David, repeta analiza...in ultima instanta, fa cum i s-a zis lui Simo, prinde-i pishu din zbor Si sa veniti duminica la Buc, stii unde e Pta Alba Iulia, nu mai ai nicio scuza!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna fetele!Eu sunt la recuperat din urma si nu stiu cand voi mai ajunge "la zi"cu cititul
Ariel am primit mesajul si multumesc mult!
Am citit cu interes despre decalotere
giani- condoleante pentru bunica ta!
tuchita-dulce Sebi al tau in baie!
Blankar--sanatate lui Eric si sarcina usoara in continuare!
Naty- pup Iulia cea zambareata si sanatate tatalui tau!
zozela- am vazut sufletel blond de 13 kg.Brava la voi si sa stii ca o sa venim si noi la vara pe la voi prin centru
cleme- dulce Bianca cu ochi mari!
Simo- doi oachesi la baie!
mimo- te pupa bunica apasat pe amandoi obrajii!Tare bine ai spus-o cu "acum un an a batut fericirea la usa mea" si la mine la feeelll!Multumesc lui D-zeu ca mi l-a dat la Vlad si ca o am si pe Andruta!Ma intorc din nou la cetit fetelor!
Va pupic si mai revin chiar daca sunt asa departe!

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ola!
Tonic, la multi ani! ! sa ai parte de tot ce iti doresti!

Olgu, da, fu omu la Ikea, moama ce oki ai! Si si-a dat seama ca v-a si vazut, dupa ce i-am pove de voi. A luat mobila pt la firma si gardutz de pus la usa de bucatarie, sa nu mai stam stresati cu inchisul usii.

Stela, da, a stat sash in scaun, cu cate o exceptie lunga cred de max o ora si la dus si la intors! i-am pregatit de acasa punga cu activitati, si a avut grija sor'mea sa il distreze ca ea a stat in spate langa el, daca tot se iubesc asa mult :)
printre activitati: carti cu poze povestite "impreuna" indelung, cu multe animale de imitat, albumul lui foto personal cu persoanele cunoscute de el in diverse ipostaze (o mare piesa de rezistenta!), bautul cu paiul, bautul din canitza mai mult sau mai putin pe uscat, desene animate de la bb TV sau POCOYO ca-s mai naive si mai de el, clipuri muzicale -delir- la: "cartile junglei", hipo care canta "in the jungle...", vaca lola, iepurasul indragostit, gummibear, dinastea...
-pus/scos capac la sticla, la bibe, plus jucariile la care statea el acasa mai mult si nu erau prea voluminoasa.

Mi-ar place sa am un volan numai al lui de masina, ceva simplu, sa invarta la el, e ahtiat dupa invartit volane! daca stiti de vo jucarie care sa contina ceva in stilul asta, poate imi spuneti.

Simo, sa va traiasca noul finut!

daca vreti sa vedeti 3 poze haioase cu burti -de aici inapoi http://family.webshots.com/photo/2576445130102206853NPCgTC -eu cu vara-mea (care vara-mea tocmai a depasit termenul)

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

Mergi la inceput