Puiuti de Randunici 2008!! (269)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vali, frumoasa semnatura! Poate nasti de ziua mea chiar,cate sapt ai?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Tonic, La Multi Ani fericiti, plini de bucurii, dragoste si sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani fericiti,CATALINA!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La Multi ani,BRIANA!sa-ti traiasca fata,Raluca
Olga,ar fi frumos sa vin..dar,sotu nu poate duminica ...deocamdata sunt un vis Intalnirile de la bucuresti.
Ioana,imi pare rau ca nu te simti nici tu,nici David bine...multa sanatate

La noi e f cald,mai bate vantul din cand in cand,Sam deocamdata nu mai are febra,dar tuseste....
Chiar,ati votat???

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Gecko, Simo multumesc mult.

Raluca sa-ti traiasca fata si sa-ti aduca numai bucurii! Si tu sa fii sanatoasa ca sa fii mereu alaturi de ea si de fratiorul ei.

pt toate randunicile, inclusiv cele de departe papa bun si beutirci la alegere dupa gust (cu alcool sau fara)

si suc de fructe, laptic, ceiut (ca nu exista emoticon) pt gravidute si mamici care alapteaza.

stolul.

revin ca mai am restanta din mesaj.

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello stol! Foarte, foarte cald astazi in Bucuresti, n-am reusit sa stau mai mult de 12.30 afara cu Rebecca, ardea soarele foarte tare.

Raluca, sa-ti traiasca Briana, este o printesa frumoasa, tare, tare frumoase pozele si filmuletul.

LA MULTI ANI TONIC, SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE SOT SI COPII.

Am vazut si pozele lui Sovi din Grecia, sunt minunate, ce frumos a crescut Sash! Si mami ce burtica frumoasa are!

Ce va invidiez gravidutelor, mi-e tare dor si mie de perioada sarcinii, a fost absolut frumoasa si la Razvan si la Rebecca.. Sa va bucurati din plin de fiecare secunda, de fiecare minut de minunile din burtica .

In rest vad ca nu prea mai am timp de forumeala, am o rutina bine pusa la punct cu copiii si ma tin de ea, insa asta imi ocupa tot timpul. Va pup si sa aveti o duminica frumoasa.

Mergi la inceput

Aaaaaa, mai stau putin ca Becca doarme cu randunoiul, iar Razvanici este la tara cu socrii, trebuie sa vina in curand.

Olgutza, sa va fie de bine cumparaturile, sa va bucurati de ele. Eu deocamdata m-am scos de pe lista de intalneala, dar daca pot vin val vartej, poate gasesc vreo portita ceva sa va vad macar.

Luny, ce fain e la voi acolo.

Simo, nici gand de votare, am avut alte treburi de dimineata.

Mergi la inceput

Gianiam vazut pozele cu Andrica. E superlativul absolut. TE cred ca le e dor bunicilor de el, asa ajutor de baza la treaba unde mai gasesc ei!

Gudinde rasu'-plansu' la serviciu la tine. Dar situatia e chiar dificila, sau e abureala...ca si noi am avut intr-o vreme pb la firma, dar erau pe bune si atunci ne-am mobilizat si o perioada, destul de lunga am cotizat cu totii pt cele necesare pana s-au rezolvat lucrurile.

Alice multumiri cu intarziere pt dedicatii, au reusit sa inveseleasca rutina. multi tie si printesei tale minunate.

Bitza, Criss, Clodute, Stela ca nu ne-am mai "vazut" de mult.

Cleme cum mai sunteti/esti?

Naty, Ela in continuare pt sanatate celor dragi.

CAmi pe la 12 noaptea m-am gandit la tine, dar nu mai spun de ce ca iar ma certi. Imi iau revansa cand ne vedem. Sa aduci o lingura mare

Kya sa-mi spui si mie ce scutece ai ales si cum ti s-au parut. Noi pe 27 plecam la mare si dupa 15 incep sa ma aprovizionez cu ce trebuie, sa nu dau toti banii o data ca eu sunt zgarcita si ma ia ameteala

Mimo sa-ti fie de bine la tzara!. Vladut e un scump si e tare prietenos (of-ul meu la Luki care nu relationeaza decat cu copiii, adultii sunt inamici declarati din start). Sper sa ne vedem si cu toata gasca, poate isi gasesc baietii de lucru impreuna.

DAca am uitat pe cineva nu a fost cu intentie, dar a trecut cam mult de la citit la scris.

Nicoleta pe tine te uitam, analizele au iesit bine, dar cu celalta pb te-ai linistit?

Fug la puiul mic, toata lumea doarme, ca e cald si altceva n-avem de facut.

Mergi la inceput

Clau multumesc mult.
Chiar e cald, noi nici n-am mai apucat sa iesim dimineata ca s-a sculat Luki tarziu, ne-am intins cu masa ca l-am asteptat pe tati de la munca/shoping si se facuse 12.30. Iesim seara si stam mai mult. Trebuie sa-l fac sa se trezeasca pe la 8.30-9.00 cum facea pana acum vreo luna, sa apucam si noi o ora macar dimineata afara.
Asa e cu rutina, daca nu te tii de program cu copiii o iau toate razna si nu mai iesi la capat.

Mergi la inceput

Gudinde, da mah, chiar ca e nasol la voi acum, chiar si hartia igienica??? Ce perioada nasoala, oare o mai tine mult ca eu numai de criza aud in stanga si-n dreapta. La noi la servici se pare ca abia acum incepe, aud de la colege numai chestii urate, cu liste de disponibilizari si alte liste cu reduceri de salarii! Doamne fereste, si eu care voiam sa incep in toamna serviciul...in felul asta mai bine mai stau la adapost! Sper totusi sa nu tina mult si sa vina si vremuri mai bune.

Mergi la inceput