Puiuti de Randunici 2008!! (269)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stolul! Poate fac rost azi de propolis,vine un nene sa ne aduca miere proaspata si sper sa aiba si propolis. Simo, cu glicerina cu nistatin ii dau de o sapt, de 2 ori/zi... Asa a spus farmacista, o fi ok mai des? Cred ca sunt de la schimbat laptele meu cu formula, sau maini nonstop in gura.. In alta ordine de idei, a descoperit lit 'R' si raraie tota ziua,sau zice 'rraaa', ne arata cum se bea,din orice,galetuse,craticioara mica,cutii.,. sau se face ca ia ceva de pe jos si baga in gura,apoi se uita la mine si rade, ca spun 'nu e voie',dar el de fapt m-a pacalit!e atat de haios,ma uimeste zilnic!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ioana, erai in preajma CM-ului? asta e starea pe care o descriam eu. In final am aflat ca era o lipsa mareeee de Mg si Ca, am ajuns la spasmofilie si tetanie, urat, urat. In fine, dupa ani de zile de tratamente si invesigatii m-a luminat cineva sa-mi fac dozarile hormonale pt tiroida si asa am aflat ca aveam o forma de hipotiroidie, adica TSH-ul marit. in rest hormonii erau in limita. am facut sapaturi impreuna cu homeopatul meu si am aflat cauza. din cauza nasterii lui alex si a perioadei stresante de dupa mi s-a "zguduit" hipofiza si de aici toate problemele cu tiroida. am facut un tratament homeopat, gravida fiind, cu toate ca medicul endocrinolog nu imi dadea sperante sa raman insarcinata, apoi ginecologul a zis ca nu am sanse sa tin sarcina, dar sa incercam...am tinut 1 luna acel tratament homeopat si m-am vindecat total.
dupa ce l-am nascut pe teo, mai exact dupa ce mi-a venit CM-ul am inceput sa am iar aceleasi simptome, in special in preajma CM-ului. se amelioreaza daca iau Ca si Mg inainte si in timpul lui.
Clar trebuie sa imi fac iar dozarile hormonale, caci simt eu ca nu e ok, mai ales ca iar am rezistenta la slabit, unul din semne....

Concluzia, la prelegerea mea, e sa faci totusi niste analize complete, incluzand si aceste dozari.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

luny, nu mai stiu unde am citit, dar orajel e bun pt afte. vezi daca poti gasi pe undeva si intreaba de asta.

"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga

Mergi la inceput

ha!mi-a disparut pup din fata la stol:) nicol, multam mult, nu pot refuza dulceata,stiu cat e de bun, si nu am de unde sa fac rost pt Mufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Dam si noi de baut cu intarziere.

Ieri a facut Briana 8 ani si am petrecut la greu. Am pus pozici si filmulet:
http://community.webshots.com/album/572887188rQmjqW?start=12
http://www.onetruemedia.com/shared?p=8ddd7e085ce8bf7db39503&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, BRIANA!!!

"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Multumim de urari!!!!

Sunt asa fericita, mai ales ca ne doream repede al doilea bebe! Imi doresc sa fie o sarcina la fel ca la Matei, foarte usoara..Si bineinteles ca as vrea o fetita, dar sanatos/a sa fie!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Nu mai stiu cum schimb semnatura!!!Help!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Sa zicem ca am reusit....

Valentina cu Matei (10.04.2008) si Luca/ Mara ( 8.02.2010)

Mergi la inceput

La multi ani, Briana!

Mergi la inceput