Puiuti de Randunici 2008!! (269)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
stolul! Poate fac rost azi de propolis,vine un nene sa ne aduca miere proaspata si sper sa aiba si propolis. Simo, cu glicerina cu nistatin ii dau de o sapt, de 2 ori/zi... Asa a spus farmacista, o fi ok mai des? Cred ca sunt de la schimbat laptele meu cu formula, sau maini nonstop in gura.. In alta ordine de idei, a descoperit lit 'R' si raraie tota ziua,sau zice 'rraaa'
, ne arata cum se bea,din orice,galetuse,craticioara mica,cutii
.,. sau se face ca ia ceva de pe jos si baga in gura,apoi se uita la mine si rade, ca spun 'nu e voie',dar el de fapt m-a pacalit!e atat de haios,ma uimeste zilnic!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
ioana, erai in preajma CM-ului? asta e starea pe care o descriam eu. In final am aflat ca era o lipsa mareeee de Mg si Ca, am ajuns la spasmofilie si tetanie, urat, urat. In fine, dupa ani de zile de tratamente si invesigatii m-a luminat cineva sa-mi fac dozarile hormonale pt tiroida si asa am aflat ca aveam o forma de hipotiroidie, adica TSH-ul marit. in rest hormonii erau in limita. am facut sapaturi impreuna cu homeopatul meu si am aflat cauza. din cauza nasterii lui alex si a perioadei stresante de dupa mi s-a "zguduit" hipofiza si de aici toate problemele cu tiroida. am facut un tratament homeopat, gravida fiind, cu toate ca medicul endocrinolog nu imi dadea sperante sa raman insarcinata, apoi ginecologul a zis ca nu am sanse sa tin sarcina, dar sa incercam...am tinut 1 luna acel tratament homeopat si m-am vindecat total.
dupa ce l-am nascut pe teo, mai exact dupa ce mi-a venit CM-ul am inceput sa am iar aceleasi simptome, in special in preajma CM-ului. se amelioreaza daca iau Ca si Mg inainte si in timpul lui.
Clar trebuie sa imi fac iar dozarile hormonale, caci simt eu ca nu e ok, mai ales ca iar am rezistenta la slabit, unul din semne....
Concluzia, la prelegerea mea, e sa faci totusi niste analize complete, incluzand si aceste dozari.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
ariel_7000 spune:
luny, nu mai stiu unde am citit, dar orajel e bun pt afte. vezi daca poti gasi pe undeva si intreaba de asta.
si
"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga
luny spune:
ha!mi-a disparut pup din fata la stol:) nicol, multam mult, nu pot refuza dulceata,stiu cat e de bun, si nu am de unde sa fac rost pt Mufa
Iubirea mea,
raluca2107 spune:
Dam si noi de baut cu intarziere. 

Ieri a facut Briana 8 ani si am petrecut la greu.
Am pus pozici si filmulet:
http://community.webshots.com/album/572887188rQmjqW?start=12
http://www.onetruemedia.com/shared?p=8ddd7e085ce8bf7db39503&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, BRIANA!!!
si
"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga
VALENTINA C spune:
Multumim de urari!!!!
Sunt asa fericita, mai ales ca ne doream repede al doilea bebe! Imi doresc sa fie o sarcina la fel ca la Matei, foarte usoara..Si bineinteles ca as vrea o fetita, dar sanatos/a sa fie!![]()
Valentina si Matei (10.04.2008)
VALENTINA C spune:
Sa zicem ca am reusit....![]()
Valentina cu Matei (10.04.2008) si Luca/ Mara ( 8.02.2010)
luny spune:
La multi ani, Briana!
Iubirea mea,