Puiuti de Randunici 2008!! (269)
Raspunsuri - Pagina 15
Olgutzika spune:
Simo, saru'mana! C&A e la iesirea din Bucuresti spre autostrada Bucuresti-Pitesti. E un Auchan Militari aproape lipit de ei ( tot in Auchanul ala am gasit DM
), sunt imediat dupa Metro Militari ( acest complex, ca sa ii zic asa, format din Auchan, C&A si restul magazinelor ). Si mai sunt o gramada, Kenvelo, NewYorker, TinaR, Hervis, etc.
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
nicol_conte spune:
Olgutz sa-ti fie de bine cumparaturile!
Simo, Ramo, Sovi
Luny ma bucur ca a fost o zi frumoasa pana la urma! Daca nu gasesti trandafiri pt dulceata pana te intorci in Buc si tot mai are Mufa afte in gurita, promit sa-ti aduc eu un borcan. E bestial cat de parfumat e. Alexia mananca de sparge cand prinde borcanul.
Eu am fost la o citirica cu fetele, acum am venit acasa, baui o juma de busuioaca si sunt zombi.M-a sunat si randunoiul ca a intrat in taram dar s-a oprit la Arad sa doarma.Abia il astept maine acasa..
Ma bag la somn ca se invarte casa cu mine
Pup si NB
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
Simo27 spune:
si cate o cafea ca sa va treziti:::

HAI,TREZIREA RANDUNICI VOIOASE

Olga,multumesc de raspuns
.sigur voi veni la bucuresti..cat de curand
Nicol,sa iti fie de bine iesirea
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
numeioana spune:
Neata, fetele!
Va felicit pentru vestile bune, Alina, Valentina!
Cuscra, sanatate multa tatalui tau! La fel lui Zoze pt bunelul!
Eu sunt f agitata de cateva zile. La o urocultura de rutina i-a iesit lui David infectie cu stafilococ auriu... sensibil la doua antibiotice care nu merg la copii. De unde pana unde nu stiu... Cica infectia cu bacteria asta este destul de rara. Am tot incercat sa-i repet analiza, dar n-am reusit sa-i iau pipi in punguta aia pentru copii. Maine merg cu el la Victor Babes si sper sa reusesc sa-i iau pipi de dimineata. La copii trebuie neaparat urina de dimineata?? Stiti ceva de infectia cu stafilococ auriu?
De fapt la Victor Babes ma duc si pentru mine, sa-mi fac niste analize la sange, ca m-am simtit foarte rau intr-o zi. Aveam niste cutite in cap si mi-au amortit nasul, gura si mana dreapta... In plus am crezut ca am patit ceva la cap... incercam sa citesc si nu puteam... nu realizam ce cuvinte sunt, nu-mi dadeam seama de sensul lor...infiorator!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Olgutzika spune:
Neata!
Muuuulta cafea la Olga, ca mi se inchid ochii!!!
Simo, dadada, veniti duminica
si ne vedem si la intalnire 

! Pliiiiiiiiiiz ?
Nicol, citirica cu feeeetele
...Nu am mai facut de o suta de ani parca
. Mi-ai facut pofta de busuioacaaaaa
. intarc eu candva, si primul lucru pe care il fac, beau, promit!!! Leasin de pofta unui sprit de vara, de exemplu...
Tre' sa ma apuc de bagajit si nu am niciun spor...Sof de plimba cu cele doua maturi cu coada, zici ca are sulite in maini
Nu mai zic cat de greu le tine si cum se balagane ![]()
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Olgutzika spune:
Ioana, eu stiam ca infectia cu stafilococul auriu nu e patologica...I-a iesit aleia mici a sora-mii la un banal exudat pentru gradi si i s-a spus atat de pediatra, cat si de asistenta d ela gradi ca nu se trateaza. Doctoritele noastre te vor ajuta, cu siguranta. Tu cu pediatra ai vorbit? Si Omi avea antibiograma la el...inutila de altfel.
Sanatate multa! Sper sa fie doar consecintele oboselii la tine, nimic mai mult!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Olgutzika spune:
Si mai am o idee, cum ca proba lui David ar fi fost contaminata, din cate stiu, uratenia traieste foarte bine pe tegumente...Ei, nu-s medic, gata! 
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
tonic spune:
Ioana mergi cu incredere la V Babes, si noi tot acolo lucram analizele, sunt f corecti, cel putin toti cei pe care-i cunosc sunt multumiti. Starea ta sa nu fie pur si simplu de la caldura, oboseala, stress. Nu te speria si nu-ti face griji inainte.
Vii cu cretzulinul duminica?
Olga tu vii? Sa va fie de bine cumparaturile, mi-ai facut pofta, ce frumos, dar Luki nici nu sta in carut, dar sa doarma! Daca se intalnesc ai nostri sigur se bat pe maturi ca vad ca au aceeasi pasiune. Sa stii ca eu am mai luat o gura de vin/bere de la al meu de pofta si nu cred ca are ceva.Dar o gura, de gustat, adica pt ca nu suport sa stau cu gandul la ceva. Iar azi beau sampanie, de la mama ei, ca am prieteni de milioane!
Simo sanatate multa lui Sam. si Antuca a cules ceva, deja ia tratament de o sapt, Luki e fornait, dar i-am dat doar vit. C si nurofen, ca la el s-ar putea sa fie doar de la dinti. In sf. ies incisivii laterali de jos! Maselele sunt umflate rau sus, dar nu cred ca vor iesi curand.
Te asteptam si pe tine la intalnire, ar fi o surpriza nemaipomenita!
Nicol sa-ti fie de bine iesirea cu fetele. Dupa atata agitatie cred ca a mers de minune.
Noi la salina am fost la Tg Ocna. Acolo se intra cu autobuzul, ca daca era vorba de lift chiar nu ma prindeau inauntru ca mie nu prea-mi place nici la bloc, dar sa intru cu el in pamant. Brr, horror pt mine. Daca le-a facut bine fetelor insa, te sacrifici, vorba ta! 
Luny vreme buna si distractie maxima! Si va asteptam inapoi veseli, relaxati si bronzati (si daca se poate ceva dulceata de fragi?
)
Mihutza nu gasesc pozele cu Luki bb.
Au disparut din calc. si nici CD nu stiu unde e
. Sa trimit numai 6/12 luni sau stric formatul?
dansatoarei care s-a lasat intarcata usor si nu o chinuie pe mami, ca sa aiba curaj pt seria a doua.
.
revin ca s-au trezit vizigotzii.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
numeioana spune:
Mersi, Olgutz, asa sper si eu, sa fie doar o alarma falsa. Doctorul a zis sa repetam analiza, numai ca e fff greu sa-i iau pipi, se scurge din punguta...
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Tonic, da, de aceea ma si duc la Babes... Aici la noi daca faci aceeasi analiza la 3 laboratoare primesti 3 rezultate complet diferite...
Nu mai pot avea incredere...
Duminica nu stiu daca vin....desi mi-ar placea...