Puiuti de Randunici 2008!! (269)
Raspunsuri - Pagina 14
sovietica spune:
Luny, eu de cand eram mica mi-am tratat aftele cu dulceata de trandafiri, asta in caz ca nu trec pana ajungi la o sursa de dulceata sau petale de trandafiri. treceau aproape instant!
uite un www.taifasuri.ro/index.php/articole/farmacie-verde/farmacia-verde-aftele-vindecate-cu-macerat-de-trandafiri.html" target="_blank">link in care descrie cum se rezolva dintr-un preparat simplu de petale
sanatate si succes pe drum!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
Ana Miruna tiker DPN 8 sept
sovietica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny zi super pana la urma,mult soare! Am cules fragi sa pape Mufa la dimi! In rest, happy-happy,joy-joy,papa super,doarme 3-4 ore ziua. Doar ca nu scapa de afte,cu toata glicerina |
Luny, s-ar putea sa ii fi iesit de la fragi aftele,ca in linkul ala scrie ca pot iesi de la capsuni sau zmeura, si se cam inrudesc cu fragii.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(")_(") si acum
cu
luny spune:
sovi,are aftele de vreo saptamana,fragi maine papa prima data. Sunt in interirul obrajilor, albe, nu cred ca dor,nu arata...merg petale de orice fel de trandafir?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
sovietica spune:
eu cred ca doar cu trandafiri de dulceata. nu bag mana in foc, dar eu n-as folosi alte soiuri. cica si cu sirop de trandafir mere, nu neaparat dulceata. si cu tinctura de propolis aplicata local am citit ca ar mai functiona.
(")_(") si acum
cu
ramo_cata spune:
salutare...spalat copil,pt prima data singura singurica in cada mare si iote ca ma descurcai
,papa,culcat ,mi-am facut si eu baie si acum am intrat sa va salut si merg la invatat...azi nu am invatat nimic ,nu m-am simtit bine din cauza CM si am tras chiulul plus ca am fost si pe la tara si i-am stricat programul de somn zvarlugii si a stat treaz pana la ora 16.30 a dormit apoi pana la ora 19 si eu cu el bineinteles![]()
randunoiul e cu socrelu'la o nunta la scornicesti,m-as fi dus si eu dar nu am avut cu cine sa-l las pe andru
m-a suant sa-mi zica ca e nunta de fitze,hotel de 4 atele,covor rosu la intrare,lumanarele,caviar si alte chestiuni...i-am urat distractie placuta si eu ma bag in camera la invatat...
dar nu inainte de ai da un
lui tonic si ai spune ca andru a redevenit papacios,face nazuri doar dimineata dar il las si ii dau laptic sau suculetz...in rest papaceste la fel ca inainte...cat despre mingiutze umblam cu ea in traista peste tot ca am patit-o alaltaieir la plimbare...a ochit mingiutza unei fetitze ,noi pe trotuar ea in parculetul de joaca si p-aci i-a fost drumul,dar a dat peste o fetitza care i-a dat cu flit si nu i-a lasat mingiutza,s-a invartit de cateva ori pe langa ea daca a vazut a plecat cu degetelul aratandu-mi mingiutza

naty ma bucur ca tatal tau este mai bine
iulia si multa sanatate
gecko spor la invatat si sanatate bestiutzei
valentina
sarcina usoara si sa ai un bb sanatos
mihutza spor la treaba
la mine catalin vrea dar nu vreau io![]()
luny distractie palcuta 
am cetit tot dar nu mai stiu am facut scrisorica din amintiri sorbind dintr-un pahar cu iaurt de fructe...
va pupacesc pe toate si va doresc o duminica linistita...maine si poimaine e sarbatoare....
mie mi-au facut capul calendar toti sa nu speli,sa nu te speli(asta chiar ca-i culmea),sa nu muncesti ,sa nu faci aia si aia ca te ia din calusi
..vorba lui catalin si cum fac cand ma ia din calusi??? ...gata fug ca am limbaritza ...va pupacesc ..se vede ca mi-a fost dor de voi

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Olgutzika spune:
Sovisel, fu Omul la Ikea? Caci crez ca l-am vazut. Si m-am tot holbat la el, sireacul o fi zis ca sunt vreo nebuna cu copilul in brate si cu barbatul dupa ea, care trage cu ochiul la el
. Asta daca nu ma insel...Mai aveam si masinile parcate aproape
!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Simo27 spune:
Luny,da-i cu glicerina boraxata.mie imi facea in farmacie un preparat cu glicerina boraxata si inca ceva..dar nu mai stiu cum se numeste...am uitat
.David a avut afte de-alea cand era mic,ajunsese sa nu mai manance si sa bea lapte din cauza lor..pacatoase tare!se poate sa fi facut din cauza ca a bagat in gurita manutele mudrare sau obiecte ....sanatate
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
Luny,mi-am adus aminte:nistatin.dar din cate stiu,nu se mai produce de cativa ani.poate te ajuta farmacistele.eu il stergeam cu comprese sterile imbibate cu solutia aia.faza cea mai nasoala e ca se raspandesc f repede in gurita!
Olgutzika spune:
Scrisorica:
Vali, felicitari!!!! Sarcina usoara si bebe sanatos si frumos
!
Naty, minunat!!!! E norocos tatal tau ca te are, se va recupera muuult mai repede decat in mod normal. Restul...regimul, iesirea de la terapie intensiva, vin la vremea lor! Noi continuam cu galeria!!!!
Luny, aftele mele nu au leac
Pe bune! Urmaresc cu interes discutia
. Ce frumos e la voi acolo!!!
Ramo, mi-a scapat
, pentru ce inveti?
Noi am fost azi toata ziua la cumparaturi, C&A, restul de pe acolo, am fost si la outlet, i-am luat o salopeta de blugi fffff tare Sofiei de la Fox, cu doar 39 RON si Sketchers pentru la mare
, aia au fost 15 ron
. Nu am mai avut energie de Miniprix, dar ajung eu si acolo, cica sunt incaltarile din colectia de anul trecut de la Zara la jumatate din pretul lor de atunci. La intoarcere Ikea, de unde am cumparat printre altele, OLITA
! Nu s-a mai dezlipit de ea Sku. Oricum, deocamdata o dosesc! Important e ca o am in casa
.
Sof a fost ba zvarluga, ba clovn, ba Domn Goe...eterna poveste cu trasul hainelor de pe rafturi/umerase, culcatul pe jos ( o tipa la Ikea, auzindu-ma ca ii spun lui Radu sa o lase in pace, sa nu o mai ridice de pe jos, ca se ridica singura cand isi termina treaba, ii spune celui cu care era :"Cat de tare ca o lasa sa stea pe jos"
Sper ca nu radea de mine
! ), urmaritul luminilor proiectate pe jos la Ikea, testatul paturilor si canapelelor, s-a imprietenit cu o fetita cam de varsta ei si au plecat amandoua de manuta, s-a jucat in tarcul ala din restaurantul de la Ikea ( e un milestone pentru mine, mereu am zis ca e prea mica sa o duc acolo
)...Va povestesc pana maine! A dormit in carucior doua ore ( nu doarme acasa doua ore!!! ), in fix aceeasi pozitie, de am batut toate magazinasele din outletul ala, puteti sa ma ascultati acum, ca l-am invatat pe tot!!!! Cam asta a fost ziua noastra, maine mergem la tara, luni la Zoo la Bucov, aici la noi.
Acum n-am somn, sunt prea surescitata
! Ma duc sa verific cumparaturile ![]()
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Simo27 spune:
Olga ,sa va fie de bine cumparaturile
!auzi,dar unde e C&A????e in Romania?
habar nu aveam![]()