Puiuti de Randunici 2008!! (269)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Se pare ca toata lumea doarme, ma duc si eu la somn

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ursule, numai UNA n-are somn ...dar daca pana si tu te duci la nani, atunci te urmez...la nani cu mine!! imi dau suturi in dos catre pat, caci mi-e atat de lene, ca nici chef sa ma duc sa ma culc nu am

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

ursule, numai UNA n-are somn ...dar daca pana si tu te duci la nani, atunci te urmez...la nani cu mine!! imi dau suturi in dos catre pat, caci mi-e atat de lene, ca nici chef sa ma duc sa ma culc nu am

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ursulet, ce imi vazura uochii!??! Felicitari, draga mea, sarcina usoara si o ursuleata sanatoasa si voioasa ca restul familiei ! Si multi ani cu bucurie Omului!!!!

Multi ani fericiti si familiei Miha ! Nu stiu ce sa iti raspund la intrebare, dar patanii d-astea ma fac sa fiu definitiv in defavoarea decalotarii. Sanatate multa lui Luca, sa se repare repejor si fara probleme!!!!

Naty, Zoze, sper ca va sunt dragii bine! Va doresc voua putere multa si lor multa sanatate si recuperare rapida!!!

Sovi si Sash minunati ca de obicei...( ma, de ce misuna Sash prin masina?!? Vezi ca tocmai ce ai ratat simpozionul nostru pe tema scaunul de masina ) Ne vedem duminica, daaaa?!?

Nicol, mult succes!!!!

Noi...suntem bine! Sku e proaspat vaccinata impotriva hepatitei A ( din nou, niciun efect advers...) Eu in cutremure la serviciu...cam astea pe foarte scurt! Timp putin, ca ziua desi e lunga, suntem pe afara...Dar vin duminica viitoare la intalnire

fetele! Nu fac scrisorica, ca sunt pe langa rau cu evenimentele...dar va pe toate!!!!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Poate azi veti fi mai gurese

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello stol, pe fuga ca trebuie sa ies afara cu Rebeccoasa...

In primul rand trebuie sa anunt ca o sa lipsesc saptamana viitoare, nu vreau sa incurc pe nimeni...Razva are serbarea de sfarsit de an si apoi plecam din oras. Imi pare tare rau, dar sper intr-o alta intalnire.

Mihutza, Rebeccai nu-i miroase gurita, dar am dat o cautare rapida pe google si chiar aici pe DC la "Parintii intreaba, parintii raspund" sunt mai multe subiecte despre asta. Trebuie insa sa dai cautare caci multe dintre ele sunt deja inchise si arhivate. Oricum am vazut ca multe mamici se confrunta cu asta.
Pentru montaj, la noi pur si simplu Rebecca de Clau este de ajuns. Multumesc din suflet.

Gata, ma trage mandra de picior, mi-a adus si sandalutele, sa inteleg odata ce vrea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Multumesc Clau! asa am sa fac..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

inca astept pozici pt MONTAJ de la:
Simonette, Roxana Claudia, Underqueen, Clodute, tonic, oprescuflore, ALICE, misha71, Violeta, CLEME, Elara, LIANA, puppa, BITZA, Mamipapacios, CristinaGoji, Kitzy, Daciana, Teo2rina, Monica9, Lymaria, Honey79, Annya74, Delphin, Maia37, Gherman_in, danadc, jinxie, burtica_mica, vera_alina, RalucaS, ririan, emyemy, adela_achim, neliacris, mussara2000, doinita_g, midasnu, clabuc, frumusikk, ancka, raluk31, hagiyannis, somleac, cory, adriella, remaliss, adriana_dana, mikydooza, mihos, gianiD, Ali_bia, nikol1986, serry_ann, sufletica, Miradi, simram, Pidana, cenia, mamaruta, Deea-pui, danaSingh

sper ca am actualizat bine lista..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput