Puiuti de Randunici 2008!! (269)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sculareaaaaa.da se poate asa ceva?????

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Mai incet Simo ca-mi trezesti si fetele....

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Nicol,tobele mele le aud doar randunicile,nu si puiutii,fi pe pace

Mergi la inceput

sau,poate merge asa:
-e trecut de 12

Mergi la inceput

se vede treaba ca aveti dopuri in urechi si masti de relaxare pe ochi.nu se aude,nu se vede

,si inca una mica:

Mergi la inceput

Eu sunt p-aici , dar ma puneam la zi cu capitolul asta...

So...

Naty si Zoze-recuperare cat mai rapida bolnavilor proaspat operati

Mihutza abia astept sa vad montajul! Felicitari pt Andra cuminte care suporta foarte bine intarcarea si pentru noptile linistite care se intrezaresc..

Miha La multi ani fericiti pana la adanci batraneti alaturi de sotul tau! .Am mai admirat o data pozicile pe care le mai vazusem si mai demult

Ursule sa-ti traiasca barbatelul!La multi ani!

Sovi aratati foarte bine fetelor! Ca sa nu mai zic de Sash care e un scump, am admirat poze si filmulete; cum ma mami nu s-a bronzat baiatu'? pe manute e chiar negru intr-o poza, asa albe par unghiutele..Iar dl randunoi nu zic nimik, ca am si eu un exemplar acasa de vreo 2 ori mai burticos..

Am vazut si Andreiuc de Giani la tara bagat in treburi pana peste cap in ograda bunicii...Doamne ce par avea! Mai ceva ca o fetita!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Eu sunt singura de luni, randunoiul e in Germania si abia duminica seara ajunge in Ro.Am ramas aici sefa de santier, cu examene, cu fete si cu mama soacra care nu se simte prea bine.Noroc cu mama care ma mai scuteste de multe...traiasca ea sanatoasa inca 100 ani de aici inainte!

Eu sunt in curs de amenajare cu salonul meu de unghii, mi-am gasit si o fata s-o bag la cosmetica(ca tot e suficient spatiu), si mai caut si una pt coafor.Abia astept sa incep treaba, nu mai am rabdare! Dar dupa ce venim de la salina cu fetele...

Antonia are si ea o maseluta, dupa 5luni de pauza la capitolul dintisori; alta e cat pe ce sa rasara, oricum a fost binisor, nu pot sa spun ca am avut nopti nedormite, multumesc lui Dumnezeu! In rest, merge de dimineata pana seara, nu-i stau deloc picioarele, decat cand doarme.De cand merge a slabit vreo 600 gr si apoi nu s-a mai ingrasat ...De vorbit nu vb decat pe limba ei, dar turuie nene continuu, ne cearta, explica, cere....daca o semana cu sorsa , nu stiu ce m-oi face, ca astea imi fac capul calendar...DAR LE IUBESC CA-S FETELE MELE FRUMOASE!

Pe Alexia m-am suparat f tare la serbarea de 1 iunie. Nu stiu ce s-a intamplat cu ea in ziua aia, cred ca s-a trezit cu curu-n sus dupa somnul de la amiaza ca nu i-am intrat in voie cu nimic.Nu a cantat, nu a dansat, iar cand a trebuit sa spuna poezia(avea rol de lacramioara) a izbucnit in hohote de plans..abia asteptam sa se termine si sa plec de acolo sa pot plange si eu in voie de ciuda...daca as fi stiut-o aia timida ...as mai fi zis...in fine, a avut o zi proasta...

Ma duc sa-mi fac baie la cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Noapte buna sssttt, ca nu vreau sa trezesc pe nimeni ssstttt!
Am intrat doar sa va spun ca plecam la fini la tara pana luni seara. Na, ca ne-am gasit si noi o "tara"
La multi ani Miha si OM de Miha sa fiti fericiti!
Sanatate multa bolnaviorilor, recuperare rapida celor operati si voie buna pe crenguta!
Sovi atentie la parchet!
Pe marti, va pup, pa la revedere!
PS Valentina, pe cuvant de onoare daca vreau eu sa incurc pe cineva dar nu pot sa dau in clipa asta un raspuns sigur!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Miha, multi ani fericiti impreuna cu sotul tau.
Va multumim pt urari si am vazut pozele, Soviarati bestial.
Eu am dureri vagi de burtica, ieri am luat un no spa. Azi am mancat f f mult, poate d'aia ma doare.

Vlad
Mami de ursulet 4+
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicol_conte

Antonia are si ea o maseluta, dupa 5luni de pauza la capitolul dintisori; alta e cat pe ce sa rasara, oricum a fost binisor, nu pot sa spun ca am avut nopti nedormite, multumesc lui Dumnezeu! In rest, merge de dimineata pana seara, nu-i stau deloc picioarele, decat cand doarme.De cand merge a slabit vreo 600 gr si apoi nu s-a mai ingrasat ...De vorbit nu vb decat pe limba ei, dar turuie nene continuu, ne cearta, explica, cere....daca o semana cu sorsa , nu stiu ce m-oi face, ca astea imi fac capul calendar...DAR LE IUBESC CA-S FETELE MELE FRUMOASE!

Vlad
Mami de ursulet 4+
bebe2

Mergi la inceput