Puiuti de Randunici 2008!! (269)
Raspunsuri - Pagina 12
luny spune:
azi ploua...dar copilului nu-i pasa,numa afara ar sta. Netul merge prost... Sovi, plss mai spune cum a fost drumul la greci,ati mers noaptea,Sash a dormit numa in scaun? Nu pot vedea poze pe mobil,le vreau si eu sapt viitoare!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
Olga
Noi azi mergem la soacra ca e ziua ei si apoi la niste prieteni tot cu zile de nastere
. Pe Vlad l-am dus la mama si ne chefuim
Vlad
Mami de ursulet
bebe
ursuleata spune:
Acum cateva zile ne-am intalnit la sor-mea si era nebunie cu 3 copii...dar la anul pe vremea asta vor fi 5
.
Mama e inca in stare de soc, saraca
Vlad
Mami de ursulet
bebe
neliaCris spune:
ursu...felicitari mamico.....multa rabdare pe viitor,sarcina usoara ca fulgul si o familie sanatoasa si implinita(pana la nastere mai e.iti spun atunci nastere usoara,k?)
pup la tot stolul...
de
Christian Ionut
Simo27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 tehnologia din ziua de azi: http://www.youtube.com/watch?v=4nNMkUwbGO4&feature=related si: http://www.youtube.com/watch?v=HluWsMlfj68&feature=po****r eu una am ramas masca.. Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor Povestea americancei www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra |

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
luny spune:
azi ploua...dar copilului nu-i pasa,numa afara ar sta. Netul merge prost... Sovi, plss mai spune cum a fost drumul la greci,ati mers noaptea,Sash a dormit numa in scaun? Nu pot vedea poze pe mobil,le vreau si eu sapt viitoare!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui VALENTINA C![]() ![]() ![]() Au iesit II liniute!!!!! ![]() ![]() Valentina si Matei (10.04.2008) |

Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe cumintel si sanatos
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
gecko spune:
gata gravidutzelor
, v-am pus la panou
apropo, de elara mai stiti ceva? Sta cumintica?
Ma intorc la cartile mele
...copchilu are ceva boala ... necunoscuta de mine
... azi a dormit mai toata ziua asa ca astept pe inserat sa isi scuipe diagnosticul.