Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (120)
Raspunsuri - Pagina 7
mami_alexia spune:
Eu spun prezent fiindca m-a provocat KitzyVa citesc tot timpul, dar sunt in sesiune. Maine am ultimul examen si gata...mai dau pe aici.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ABSOLVENTE!!!!
gaia.nevia spune:
Kity, sa traiesti si sa fii tu mama sanatoasa, ca sa sarbatoresti in continuare!
si noi facem anul acesta in septembrie 12 ani de casnicie, si 20 de ani de cand suntem "an item" cum zice ... francezu...
mai putini de cand am terminat liceul, ca noi suntem impreuna dintr-a zecea...
moooooaaaa si cat m-am gandit ce o fi aia "18+"!!!
Am zis intai ca esti gravi!!! da 18 erau cam multe ca nu stim macar noi...
dupa care mi-am dat seama ca daca io n-am sotzu acasa nu-i asa la toata lumea... deci... cu sau fara AP, go for it!
Multi ani fericiti impreuna!
pupam Giulica pe cucui
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
elyanne spune:
La muuuuuuuuuuulti aaaaani, Biky!!!
Si io cu sesiunea am examene din 2 in 2 zile ... asa ca va citesc cand apuc... si scriu si mai rar...
iunita spune:
Ok, ok... sunt aici! Va citesc si va tin aproape incontinuare.
Aveti grija de voi!
Va pupa si va iubesc,
Iunia si Iarina.
Kitty spune:
Brieee ce succesuri minunaaateee, nici nu speram la Iunia , aplauzeee va rog!! La scena deschisaaa!
Bikyyy, raportul, pozele cu bunaciuuuni, aaa scuze, bunatati am vrut sa scriu...
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
radcarmen spune:
Mai Kitty, ma dai pe spate cu energia ta. Felicitatiunile mele, imi rod unghiile de invidie. Imi place cum stii tu sa traiesti la maxim si sa fii si vesela mai mereu. Sa fii sanatoasa si mereu zvapaiata.
Iunia, ma bucur ca ai scris dar nu ne zici chiar nimic de Iarina? Sper ca sunteti bine, sanatosi. Sa cresteti mari!
Ada, din clasa a 10-a?????????????????????? Multi ani fericiti impreuna...cu anticipatie.
Krissy, am tot uitat sa te felicit sincer pentru absolvire. Nu e putin lucru. Ai de ce sa fii mandra!
Bafta la examene Eliana si mama_alexia.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
Siuta spune:
Felicitari Stefimic pentru reusita1 Si noaptea fara pampers..oauuu!!!Bravo ! Are mama ditamai flacaul !
La multi ani cu sanatate , Biky!
Azi am fost in parc la Titanii... caldura mare, mon cher !Vai de noi ce temperaturi ne asteapta si in vara asta !Nu e de stat prin Bucuresti....
stupul
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
paxela spune:
Asa pentru chemarea lui kity, si noi suntem in umbra aici, va pup pe toate , noi in pregatiri de plecare prin iasi, mereu pe fuga