Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (120)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

roxanici,sunt pe aici...a iesit o poezie ,dar n-am mai intrat ca nu pot sa tin ritmul si programul meu e tot mai aiurea,in fine,mi-a si fost jena ca n-am putut sa urez copilasilor la multi ani ...
Sa nu va suparati pe mine ,eu mai citesc,cateodata,dar mai mult nu mai pot.
La multi ani,cu maaaaaaare intarziere,tuturor bondarasilor si albinutelor din stup,sa fie sanatosi si sa ne aduca numai bucurii.
La multi ani si tie,Roxi,tot cu intarziere...

David e mare "bagabont",cum zice chiar el,s-a facut mai rautz,mai pretentios,mai smecheras si ma epuizeaza total dupa ce-l aduc acasa de la daycare.
Vorbeste ungureste cu accent de roman si romaneste cu accent canadian ,e tare dragut cum stalceste si combina el trei limbi,dar important e ca intelege.Inca nu face propozitii lungi,adica nu cum facea Kari la varsta lui.E la stadiul:
"mami,coat e ud"
"kali busu coala"-Kari merge cu autobuzul la scoala
"ata a lu' mami"-asta e a lui mami
"mami a ticat tetopu"-mami a stricat laptopul
"tolo e mos"-acolo e frumos
"mami,more apica"-mami mai vreau apa
"kali,aghen",or "kali,do it !","kali,come on",pe saraca "Kali" o comanda cel mai mult.
Daca-l intreb partile corpului in romana el mi le arata si le numeste in engleza .
Cam atat imi amintesc acum.

Va las,va doresc sa aveti zile minunate,sa va bucurati de minunile voastre si sa treceti cu bine peste criza asta care isterizeaza lumea (adica asta e impresia mea).

Mai revin cand pot,poate curand.

tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

[LA MULTI ANI! DUAMNA BIKY

Sa fii sanatoasa, fericita, sa ai parte numai de bucurii din partea puiutelor tale!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Fetele cucucietele sunt tare fericita, am scapat de pampers!
de cateva zile nu a mai avut niciun rateu pe zi si ieri l-am pus sa faca pipi inainte de somnul de pranz si cand s-a trezit a facut tot la olita, apoi am iesit afara fara pampers si nu a facut pe el si azinoapte tot nimic si a facut dimineata la olita, superrrrrrrrr!

ce greu mi s-a parut la inceput, credeam ca nu o sa reusim pana la toamna dar vad ca a fost tare cooperant si a priceput ca trebuie sa faca la olita.
este tare incantat de chiloteii cu roboti si de trasul apei la wc dupa ce face.

LILIDANA ma bucur ca sunteti bine si mai dati un semn de viata, super tare cum vorbeste el in trei limbi.

GABY ma bucur ca v-ati facut bine, sper sa nu mai repetati povestea ca sa ai si tu timp pentru tine.

MAGDALENA sincer nu stiu ce as putea sa-ti spun, numai ca am ramas tare uimita de ceea ce ti se intampla si prin cate trebuie sa treci ca sa poti avea o viata linistita, mare magar si un tata care nu se poate numi tata, sincer i-mi pare tare rau de VLADUT pentru ca va mai dura ceva vreme pana va creste ca sa inteleaga ce s-a intamplat cu voi.

gata va pup si va urez o zi minunata, ma duc sa fac bagajul, plecam la tara la aer liber.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Mare chef mare la ranch!! Duamna Catalina isi aniverseaza cei 25 de anisori!!!
La muuulti ani! Sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri alaturi de cei dragi, copii, sot, prieteni...cumetri

Am lipsit motivat, ca am avut intalnirea de ...cativa anisori...de la terminarea liceului. Recuperez si revin.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

LA MULTI ANI, BICKY

Multe bucurii sa iti aduca printesele tale si sa fii sanatoasa!

Sa il ajutam pe Andrei!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani duamna Catalinaaaaaaaaaa!!!!!!!!
Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si fericita si sa ramai mereu sturlubatica si cu sufletul tamar!

Stefimic, felicitari pentru reusita.Si Vlad se cere la pisu si kk ziua darla somn ii pun pampers inca. Sper sa trecem si de etapa asta.

Un vichend prelungit placut si distractie maxima celor ce sarbatoresc!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani cumatra Catalina!!! Sa traiesti multi ani sanatoasa si fericita alaturi de fetele tale, sa te iubeasca domnu' sot la fel sau poate de 10 ori mai mult!!!

A fost o data o printesa ... Emma!

Bazar - Bogdan are nevoie de noi!

Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Revenirea promisa!

Am azi un mesaj special pentru fetele din umbra.
E normal, nu mai avem timpul pe care il aveam, nu mai avem atatea intrebari, atatea nedumeriri, e normal poate ca scriem mai putin, sau avem perioade in care nu scriem.

STIU si eu cum e, tocmai am o perioada in care mi-e tare jena ca am intrat doar sa spun doua cuvinte despre ce facem noi si nu am apucat sa spun La multi ani tatalui Raisei, nu am urat sanatate lui Tudor, n-am felicitat-o pe Krissy pentru absolvire si n-am reusit sa spun nici un cuvant de incurajare si indignare pentru situatia MAgdalenei...si muuulte multe altele, si in starea asta ma blochez si nu mai scriu cateva zile. Pentru ca nu am timp sa "ajung la zi" si atunci prefer sa nu scriu.

De fapt am citit tot si in momentul in care am citit gandul meu a fost acolo, m-am gandit cu drag si mila la fiecare bolnavior, am simtit nevoia sa-l iau la pumni pe sotul Magdalenei, am admirat pozele dragilor nostri de fiecare data cu un zambet, am fost acolo, langa fiecare dintre voi.

Haideti sa facem un pact: fiecare daca aveti un pic de timp, scrieti un cuvant doua, sa stim ca sunteti aici, sa stim ca sunteti bine, ca inca "bazaim" impreuna .
(Eu de exemplu ma gandesc uneori la ElenaGiulia care a avut necazuri in ultima vreme si as vrea sa stiu cum mai e. Si tare mi-as dori ca Iunia sa-si gaseasca cateva minute pentru noi. Si lista e f lunga.)

Roxiiii, jamanoooooo, nu poti sa-ti serbezi ziua mai des? Uite cata lume iese la interval!!

Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

LA MULTI ANI, BIKY!!!

sanatate si fericire alaturi de toti cei dragi!
Te pup cu drag.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Banuiesc ca ati crezut ca ati scapat..nuuu, sunt aici, nevorbita..
Ieri am avut intalnirea de vreo 3, 4 anisori de la terminarea liceului .
Grea zi, ca am mers dimi la servici, pusa la tzol festiv pt ora de dirigentie, pe drum spre cresa Giulia mi-a rupt ciorapul cu ariciul de la pantofi, apoi am descoperit ca mi-a scos partea de fermoar de care se trage de la geanta drept care am umblat cu geanta deschisa toata ziua. La 11 a trebuit sa fiu la scoala unde fostele colege m-au pus sa scriu pe tabla si pe felicitarile pt profesoare.. ca eu eram responsabila cu scrisul in clasa...si nu m-au lasat sa uit. A fost o prezentare in powerpoint cu poze vechi si noi a colegilor, apoi ne-am povestit putin fiecare viata de cand nu ne-am vazut (de muuult, hai sa recunosc, 20 au trecut. Ani nu luni, cum vi se pare cand ma vedeti asa tinerica )

Mi-a cam curs rimelul la povestile unor colege, viata ...chiar bate filmul...

Apoi de la ora 17 am avut petrecerea - intre timp am adus-o pe Giulia de la cresa, am cumparat cadou pt un coleg de-al lui Raul, am plasat copiii in doua parti, totul in mare viteza, vorba lui capcaunul meu, cu o mana dadeam din maini si cu una dadeam din picioare, de agitata ce eram. Bine, odata ce am ajuns acolo a fost suuuper, am dansat ca nebuna, pana a trebuit sa-mi usuc rochia subbrat la uscatorul de maini din toaleta , am vorbit numai aiureli. Colegele mele si diriginta s-au socat, eu in liceu eram o bleaga romantica si cumintica, n-am avut o absenta in 4 ani de liceu - cand a auzit Calin a spus ca nu ma lua daca stia asa ceva - ca am recuperat cu nebuniile mai tarziu si cred ca am de gand sa recuperez in continuare. Aviz amatoarelor care-si tin copiii din scurt.

Dupa petrecere am fost sa luam cupiii de pe unde erau si Giulia s-a catarat pe un fotoliu care s-a rasturnat cu ea, a dat cu capul si a facut un cucui maaareee de am stat pana la 2 noaptea cu prosop ud pe el si sa o pazesc. Eram pe punctul sa mergem la urgenta cu ea.

Si acum - ca sa dau raportul complet - pregatesc surpriza pt capcaun, maine avem 12 ani de la casatorie si i-am luat un portmoneu (stiu ca nu e prea romantic, dar ii trebuia) in care ii pun 12 biletele cu tot atatea motive pentru care il iubesc , exista si un biletel 18+ , sper sa fie impresionat. Mai am de scris vreo 5, trebuie sa am inspiratie, sa fie gata la miezul noptii. Asa ca va pupeeez.

Poze
slideshow

Mergi la inceput