Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (120)
Raspunsuri - Pagina 5
gabi78 spune:
Fetele multumesc pentru griji ... sper sa isi revina rapid ca daca si in noaptea asta ma tine pe sarma .... nu mai rezist.
Azi nu a mancat nimic pana la 1 jumate si atunci i-am dat cu greu 10 linguri de ciorba. A dormit dupa amiaza 2 ore, s-a trezit bine si am iesit afara.A mai facut inca un scaun aproape apa, ca, de altfel, doar asta avea in el si am sunat doctora care mi-a spus sa nu ma ingrijorez ca e o viroza foarte la moda si ca nu e cazul de medicatie. Regim, ceai de menta si daca mai are scaune asa apa sa ii dau totusi Smecta. In privinta poftei de mancare cica e normal sa nu aiba chiar si 3 zile.
Asa ca m-a linistit ... vorba vine.
In seara asta insa m-am dus sa ii cumpar una alta ca sa ii dau sa manance de regim si cand m-am intors tocmai ii cerea lui tacasu ceva de mancare. I-am dat branza dulce si a mancat mai mult de jumatate de cutie cu paine si apoi si un sfert de banana.
Asa ca pot spune ca a mancat. Ce sa mai zic ...
Acum doarme si sper sa fie o noapte linistita!
Va pup pe toate si sa aveti un somn usor.
Sa il ajutam pe Andrei!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09
Mihaelaaa spune:
Roxi,anul trecut am ratat ocazia sa-ti urez La multi ani daca-mi amintesc bine,si anu asta uite ca ma trezesc cu 15 min inainte de 12...cum inca nu e tarziu iti urez si eu un calduros LA MULTI ANI! Multa sanatate,impliniri pe toate planurile si muulta fericire.
La multi ani, sot de Diana!
Mihaela de DAVID-29 martie 2007
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/03/11/2009/45/8/102/51/0.png" target="_blank"> 17+
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
gabi78 spune:
Buna dimineata!
Eu mai mult decat un ceai nu va dau ....
Am avut o noapte foarte buna! Tudor s-a trezit pe la 3 si mi-a cerut lapte si apoi a dormit pana la 8 cand s-a dus gramada la taica-su sa ii dea banana ca vrea sa manace banana ca Mowgli. A mancat toata banana si 3 biscuiti... sunt foarte multumita. Nu a mai avut acaune proaste si nici febra.
Acum ne imbracam si iesim afara.
O zi buna tuturor!
Sa il ajutam pe Andrei!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09
magdalena76 spune:
Desi cu o zi intarziere vreau sa-ti urez sanatate si toate cele bune
ROXANA
Ieri am fost la politie sa mai dau niste declaratii ca m-a reclamat sotu' ca l-am dat afara din casa mea.... si am fost intoarsa pe dos toata ziua. Am aflat ca in calitate de proprietara a unei case (dobandita inainte de casatorie) am numai obligatii dar nu si drepturi.... de ex nu pot sa-l dau fara din casa pe sot pt ca eu l-am primit in casa (am facut o cerere la politie).... asa ca am dreptul sa ma mut din casa si sa stau cu chirie pana se termina divortul. iar sotul are dreptul sa stea in casa mea pentru ca "el pleaca ... cand vrea el, nu cand vreau eu"
conform legilor din romania daca l-am primit in casa pe sot nu mai pot sa-l dau afara decat cu hotarare judecatoreasca,.... ca nu? are si el drepturi...
ioanaradu spune:
magda ... ce tampenie!!! si nu poti obtine hotarare??? cat mai repede ... cand vad cat de josnici pot fi unii ...
A fost o data o printesa ... Emma!
Bazar - Bogdan are nevoie de noi!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
magdalena76 spune:
ioana, din nefericire nu pot sa fac nimic, adica singura varianta este sa ma mut din casa mea....pana se termina divortul.
La divort o sa atasez si evacuarea dar de dat afara efectiv pot sa o fac dupa ce am hotararea definitiva si irevocabila.... adica undeva la sfarsitul anului, iar daca incep procedura separata pentru "mutarea de domiciliu" dureaza mai mult decat divortul...
asa ca nu am de ales....
in tara asta vad ca este mai bine sa nu ai nimic, ca atunci ai cele mai multe drepturi...
ralualexandrei spune:
Magda nici nu pot sa-ti spun cat ma revolta situatia aberanta in care te afli.Sunt alaturi de tine si cu placere i-as trage vreo cateva pe spinare magarului.
Unii oameni nu au demnitate si nici bun simt,cum poate sa te puna pe drumuri pe tine care trebuie sa ai grija de copil nu sa stai sa te stresezi cu reclamatii s.am.d,,avocata ce spune mi-e greu sa cred ca el are dreptul sa stea in casa TA.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
RaisaFudulu spune:
Magda imi pare rau ca treci printr-o asemenea situatie...tu proprietareasa si tu fara drepturi...naspa..legi de Romania....asta e multa calm si rabdare pana la urma va fi bine si vei reusi
o melodie super tare pe care am descoperit-o ieri la ziua sotului
din dotare www.youtube.com/watch?v=InBiaRBUjUs&NR=1" target="_blank"> Love Etc
Multam fain in numele sotului pt urari.....
In rest bine ...astept sa plec la Slatina vom avea week prelungit cu liberu de luni deci va fi super...la serv munca multa si sesiune pe de alta parte
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
magdalena76 spune:
La sfatul avocatei am schimbat yalele.... dar am constatat pe parcurs ca ea nu a cunoscut legea... adica bunuri proprii (alea dinainte de casatorie) nu este egal cu domiciliul comun.
Asa ca sotul a venit cu politia sa intre in casa... l-am lasat... m-am mai interesat si la alti avocati, politisti, etc, ... iar m-au chemat la politie sa dau declaratie ca m-a reclamat sotul.... si uite-asa dupa o sapt de nervi am ajuns la concluzia ca asa e legea... si am invatat-o pe avocata pe banii si nervii mei.
si ghici cine este vinovatul? EU pentru ca am declarat ca il primesc in spatiu si chiar daca este casa mea, nu mai pot sa-l dau afar din casa pe sot pentru ca este domiciliu comun.... si este treaba mea sa platesc alt avocat si sa ma judec ca sa obtin o hotarare judecatoreasca in care se se spuna ca da, domule' e casa mea si da, domle' nu mai vrea femeia sa-l tina in casa pe fostul sot si-mi da voie instanta de judecata sa-l dau afara.... dar cum lucrurile astea dureaza..... daca nu mai rezist sa stau cu el (ca doar divortez de nebuna, ca noi ne intelegem foarte bine.....) pot sa ma mut cu chirie.... legea imi da "dreptul" asta si lui ii da "dreptul" sa plece cand vrea din casa mea....
Krissy spune:
Roxana, cu intariere iti urez si eu La Multi Ani cu sanatate si bucurii!
Magda, nu pot sa ma abtin si sa nu iti raspund si eu, dupa ce ti-am citit randurile. Sa ma scuzi ca nu stiu ce s-a intamplat de ai inaitat divort pana la urma (atat imi amintesc ca la un moment dat era vorba si de o cucoana la mijloc, sa ma ierti daca gresesc), dar fara sa te cunosc sincer imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa o situatie. E revoltator ca cel care trebuia sa-ti fie alaturi pe viata si banuiesc ca odata a avut sentimente fata de tine, si in plus este tatal copilului tau, recurge la tracasari si iti aduce politia pe cap, in casa ta. Parerea mea e ca are avocati care il sfatuiesc f bine in privinta drepturilor lui, dar tot ma socheaza ca da curs acestor sfaturi cand ar trebui sa il intereseze macar linistea lui Vladut si sa stea in banca lui, mai ales ca el a stricat totul.
Nu cred ca ai nevoie de sfaturi, ci doar de incurajari si ganduri bune (pe care le gasesti cu siguranta aici), dar situatia arata ca trebuie sa iti schimbi avocata, caci pare incompetenta daca nu stia informatia asta importanta. Eu i-as cere bani inapoi sau macar reducere pt alte servicii daca mai ai de-a face cu ea, ca doar ai angajat-o sa te indrume, nu sa te incurce!
Ca o paranteza mai vreau sa zic totusi ca desi pare aberanta legea, cred ca intentia legislativa a fost buna, dar din pacate in cazul tau nu e bine-venita aplicarea ei. Mie imi pare a fi una din legile moderne dorita sa protejeze femeia, in cazul invers in care sotul este proprietar si isi scoate nevasta si copiii in strada. Acum probabil mult a fost, putin mai este - va trebui doar sa ai rabdare, nervi de otel si ... bani sa pui capat cu bine acestei situatii nesanatoase.
Multa putere si noroc iti doresc. Pupice lui Vladut, ca el saracu' e la mijloc in povestea voastra nefericita!
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
Graduation, finally
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"