Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (120)
Raspunsuri - Pagina 8
elpower spune:
La multi ani cu sanatate, Bicky! Sa fii fericita alaturi de comorile tale!
Scuze pentru intarziere, dar ca in weekend, noi la tara.
Kitty! Esti fenomenala! Te pup si te imbratisez cu maare drag! La multi ani fericiti de casnicie minunata!
Iunia!!!! Imi pare taare bine ca iesi din umbra!
Alexa!!! Dixtractie plautaaaaaa!
Noi tot la tara la sfarsit de saptamana, tot cu pampersul
, tot cu suzeta . Asta este! Scapam noi pana se marita .
Muulte felicitari pentru Stefan, baiat mare de acum!!!
gasca.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
"Asta înseamna îmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gânduri care sa le poti prezenta si sa le poti învalui în rugaciune."
adelyna spune:
La multi ani Bicky si din partea nostra!
La multi ani tuturor care si-au mai sarbatorit ziua si la multi ani celor apropiati voua.
Noi suntem bine.Continuam sa mergem la gradinita(unde este foarte fericita,ii place mult sa stea intre copii).A invatar o gramada de cantecele(scurte),ne plimbam mult(am fost la zoo,safari parc,la muzee).Cat este soare profitam din plin.Pentru noi cele mai frumoase sunt weekendurile ca ne plimbam foarte mult in familie.
Va pupam si va imbratisam.
adelina si piticii
Noemi 2 ani
ane2200 spune:
Cu intarziere, La multi ani, Biky!
Si tot cu intarziere, multi ani fericiti pentru familia Suciu! Ai vazut Kitty, ce-ai reusit sa faci? Ce de fete ai scos la raport?
Revin maine cu mai multe noutati si niste poze.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
BiancaM spune:
Cu intarziere, la multi ani si de la noi pentru Roxi si pentru Biky!!
Sa fiti sanatoase si fericite!
Noi am fost plecati intr-o mini vacanta! Vacanta pe jumate;al meu a avut o conferinta si ne-a luat si pe noi fetele. A fost bine, Amalia nu prea voia sa-l lase pe tati sa plece la treaba lui, dar per ansamblu a fost cuminte. Ar fi stat toata ziua in masina, si nu a pomenit nici macar o data de desenele ei preferate "Curios George". Cred ca si-a dat seama ca nu e tv si atunci nu are ce vedea. Inca nu lipeste cuvintele, dar isi da drumul la cuvinte in engleza si la cantece.
Seara vrea 'saj' adica masaj...
Poze o sa pun zilele astea....
Ma duc la nani, ca sunt obosita. Pupici!
Mami de Amalia si 24+
phili spune:
LA MULTI ANI pentru toti copilasii si pentru mamicile copilasilor!!multa multa sanatate !!
Si noi suntem pe aici,va citim si suntem alaturi de voi toate!!
Ave-ti grija de voi ,va pupam !!
carmenefr spune:
Am aterizat si noi...
Cu intarziere , La multi ani pt Roxana si Biky ,sotul Dianei si al lui Kitty...
Eh, dupa o sapt. fara calcuatorici, a urmat o sapt de adaptare , iar de joi, facut de bagaje, ca vineri am plecat la tara (pardon, la tari )de Mosi. iesirea la tara a fost plina de suucesuri , Teodora a fost cea mai incantata, am plimbat-o peste tooot, pe la rude, prieteni, toti stateau la casa...si distractia principala era zgarmatul in nisip cu mainile, are niste unghii indoliate ...Nu mai zic, ca se bosumfla de fiecare data de cand trebuia s-o luam de la pasari si animale...
Ne uimeste cu noi expresii si propozitii, radem cu mana la gura sa nu ne vada...
Magda ,imi pare rau ca s-a ajuns aici. Tu cu casa, sa ajungi sa stai cu chirie!!! Sper sa se rezolve cat mai repede divortul, sa scapi de chin !
Te pupam si multa rabdare iti dorim.
Scapat de pampers am reusit si noi, mai putin la somnul de seara , adica in parc sau afara facem pipi la copac , iar acasa daca vrea face pipi/kk si la toaleta, nu doar la olita.Dar seara, la cat lapte bea...gasesc pampersul plin de dimi...Om rezolva noi si treaba asta pana la urma
Gabi, sanatate multa piticului Tudor !
Am ramas uimita ca mai ai un pic si nasti, adica vreo 3 sapt ! Prin luna a 6-7-a te credeam Pai sa punem majoretele ca cura de slabire si apoi la antrenament...
Kitty esti fenomenala. Atat de multa energie si un tonus de invidiat ! Sa ramai asa tanara si voioasa (pt ca in zilele in care nu suntem prea ok, sa te luam de exemplu!)
Si ce idee grozava cu cadoul -biletele pt sot ! Asteptam reactia !
tzuna spune:
BUna!
Ce faceti? Nu am citit din urma. \suntem bine, am ajuns cu bine in Cipru. Maria a fost f cumintica pe avion mai ales ca a trebuit sa o trezesc la 5.30. Aici e f cald si mergem la plaja de 2 ori pe zi. Maria e super incantata si intra in apa cu colacul, in spate la taica-su oricum numai sa intre. Mai greu e sa o scoatem ca mai plange... Sper sa nu raceasca... Apa nu e foarte calda. Azi am fost pe o plaja mai departata , intr-un golfulet si erau pesti si apa mai calduta si numai copilasi peste tot. Si apropo de asta sunt f multi oameni inconstienti. Azi noi la 11 am plecat d epe plaja si era f multi care abia atunci veneau si aveau copii mici cu ei, chiar si bebelusi.
Imi cer scuze ca nu am pus pozele de la intalnire dar promit sa le pun cand revenim din concediu impreuna cu pozele de aici bineinteles.
Sunt foarte incantata de flori si de portocali care sunt peste tot dar dezamagita ca sunt zone murdare la fel ca la noi. Sincer ma asteptam ca totul sa fie curat si aranjat. Pe plaja cel putin ne-am obisnuit. Unde auzim ca se vorbeste romana sau rusa incercam s anu ne asezam. E trist dar adevarat. Romanii si rusii sunt cei mai mizerabili. Se poarta asa cum stiu ei mai bine: mananca seminte pe plaja si arunca cojile peste tot, injura, vorbesc tare, fluiera dupa femei....
Cam astea sunt noutatile. Voi cum ati petrecut ziua de astazi ca ati fost libere,nu?
Miercuri mergem intr-un parc acvatic iar ieri dupa biserica am fost la zoo. Maria a fost f incantata mai ales ca aici peste tot sunt locuri d ejoaca pentru copii (exact ce-i place ei)- langa plaja, la restaurante, la zoo...
Krissy spune:
Buna dimineata! Daca tot e vorba de iesit din umbra, am promis sa v-o mai arat si eu pe Sophia.
Asadar, pentru cine doreste si are rabdare am facut aseara doua filmulete in care isi exercita ultima ei pasiune - pictura , ia vedeti aici si aici .
Pupice de la noi.
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
Graduation, finally
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
Crina_mio spune:
buna dimineata fetele,
Cu intarziere La Multi Ani pentru Roxi si Biky!!! Sa fiti sanatoase sa va bucurati de familiile voastre.
Eu intru mai greu zilele astea, nu mi-am reparat calculatorul, iar la serv. nu prea reusesc sa intru. Plus ca de miercuri mi-am luat o mini-vacanta si am stat cu puiul meu. A fost asa bineeeeee, ne-am dragalit si iubit amandoua, si cu ceva urme, ca nu stiu de unde s-a invatat sa muste si in gluma mi-a lasat 2 semne de toata frumusetea pe maini.
Ca tot vorbeati de timiditate si Maya e f.f.f timida cu persoanele pe care nu le cunoaste. Ii trebuie ceva timp sa se obisnuiasca, iar in parc vrea sa se joace cu mine, sau se joaca si cu alti copii dar sa fiu eu langa ea.
La topogan daca e inghesuiala ii lasa pe toti in fata ei, e un baietel si o fetita care bat pe toti din parc iar ea sta ca bleguta, nu are nici o reactie daca vine spre ea si-i trage o palma (nici macar nu plange, doar se fereste), dar sper sa devina cu timpul mai indrazneata.
Am reusit sa citesc ceva din urma, pentru Magda, e trist ca treci prin asta si revoltatoare atitudinea sotului.
Kitty - esti dementiala, te invidiez sincer pentru modul in care sti sa-ti traiesti si savurezi viata.
pup tot stupul
sa aveti o zi buna
Crina & Maya Georgia
Decembrie 2008