Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (120)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neeee... tot pe loc, pe loc, pe loc...
Mamiiii, tataiiii, da, nu, data (gata) ... in rest de-ale lor

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

poze de la intalnire cu intarzierea de rigoare incepand de aici si din concediul nostru incepand de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Roxi, da la Crayola am fost in mini vacanta, iar in parcul de distractii am fost aici la noi in Central Park. Toata vara pe acolo o sa ne facem veacul...mai ales ca cu mici exceptii i-a placut prin toate chestiile. Am dus-o si la zoo sa dea papa la oaie, dar pe parcurs si-a pierdut interesul. Am zis ca o sa o ducem la zoo mare, si o sa vedem acolo cum o sa reactioneze...

Mami de Amalia si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna fetele....am si eu un pic timp liber....eu sunt acasa,iar baietii pe afara....

Tzuna tare frumoase pozele!ati avut o vacanta pe cinste!felicitari!!!!

Kitty esti super tare!!!!

Noi suntem bine,am scapat de pampers ziua,nici la somnul de pranz nu ii mai pun,noaptea nu mai face dar il pun, la 6 knd se trezeste si cere lapte,dar el nu cere mereu la olita,cel mai des zice de kk,dar la pipi il punem noi cam la 2 ore si face cateodata mai mult cateodata mai putin,mai si zice dar nu mereu,mai ales cand suntem afara nu zice deloc!!!Razvi vorbeste de toate,,ma pune seara sa ii zic povesti ii place mai nou capra cu trei iezi,a inceput sa lege propozitii si sa povesteasca si merge pe tricicleta,da asa frumos din pedale,nici nu imi vine sa cred ca s-a facut de mers pe trici!!!Eu sunt bine,la job am o tona de munk,ma pregatesc si de licenta si tot asa!!!

va pup!!!
o sapt usoara!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi
Varsta razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Tzuna, super pozele, si voi la fel , si apa marii curata, nu ca la noi; dar cu mancarea cum v-ati descurcat, nu ati avut stress? Maria mai cere lapte seara la culcare? incep si eu sa ma gandesc cum va fi din punct de vedere al mancarii at cand vom merge in concediu, Timi bea inca mult lapte uneori si dimineata devreme cere lapte si daca incerc sa o pacalesc se pune pe plans

Medybulancea bafta la licenta si spor la invatat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna seara
Dupa o mica pauza revenim in forta

Cu intarziere dar din suflet
La multi ani Biky!

Kitty esti plina de energie si o mama super...basca o tipa misto la intalneala

Laurmar rau imi pare prin ce ai trecut...fruntea sus si fii optimista.......tare dragutica domnisorica ta

,,,ElenaGiulia..pupicei pt vorbaretu Arthur pe portugheza lui ...e tare simpatic, poza aia pe buda e mortala..timpu rezolva totul...sau aproape totul

Magda si tie multi ani traiasca...si multa multa sanatate pt Matei....vin si eu cu o intrebare...ati incercat cu o cura de salina poate reuseste...??

Ioana sanatate si la MAteiu tau....sa fie bine si sanatos

Felicitari Riloasa si un bebe Stefanel sanatos si mancacios (stiu eu de ce zic mancacios)

Rein imi pare rau...dar ma bucur ca acum sunteti bine.

Hmmm mai bine de noi ca avem inca pampers...e bun si asta la ceva

Elyanne si tu voiai si sesiune si examen....ia-le si tu pe rand....lasa ca data viitoare o sa fie bine

Ha ha....Kity parca te vad plonjand in apa imbracata si duamnele alea cochete pe margine holbandu-se

Loradin 4 o data///las ca-i bine....felicitari pt confirmarea fratiorului pt Ana...pupicei

Tzuna ma bucur ca a fost bine si ca v-ati distrat...asteotm si pozele acum....care au apoarut pana trimit eu mesajul...superb, superb superb

Mai Karra pai acu sa puneti mana sa ii luati copilului role daca i-ati promis ...felicitari pt olita si pt micutul crestinat, suntei o familie tare frumoasa

Diana tinem pumnii la maraton....dar stiu eu ca ai iesit invingatoare..

acum sa va zic de noi cateva cuvinte...Olita nu nici pomeneala...sta in chilotei si in secunda in care face zice Tac pisu sau kaka...hai sa dam chilotelu jhos si sa facem la olita...ea nuuuuuuu

timiditatea la ea acasa....dar ne tratam....vorbeste mult si pocit de nu intelegi cateodata ce spune...in we am fost pe la Calimanesti la un strand cu apa cu sulf...a fost incantata,.,,,,a stat numai in apa si normal ca a facut si muci dar a meritat...in rest toate bune si frumoasa

Cateva poze

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

buna fetelor

am fost la control in seara asta si ....
- col foarte inchis;
- chinuit sa se deschida, nu am suportat, a renuntat dar ....groaznic!
- fluxurile f bune si placenta nu e imbatranita asa ca daca e sa o astept pe ea nu se prevede aparitia ei mai devreme de o saptamana.

concluzie: miercuri ma duc la spital si incearca sa imi deschida colul si apoi mai vedem, dar sigur nu ma opereaza miercuri.

sunt foarte suparata pentru ca nu vreau sa stau in spital asa de mult si imi fac foarte multe griji pentru Tudor, care evident ca nu deschide gura sa manance mancare fara mine si acum eu stau si imi fac o mie de ganduri ... negre evident ... si sper din tot sufletul sa se intample o minune si totusi sa ma opereze miercuri.

am 39 de sapt si 3 zile si vreau sa stau cat mai putin in spital si ....

scuze

ma vait si eu la voi.

va pup pe toate

poze nu am vazut si imi cer scuze dar de citit am citit tot.
imi exprim indignarea fata de ce i se intampla magdalenei .... si daca crezi ca te poate ajuta un judecator am o prietena la sect 1. macar sa te indrume la un avocat ca lumea.

imi pare rau ca ai trecut prin atatea probleme lauramar

la multi ani cu intarziere si fruntea sus pt magdutah ...

succes diana!

si ce o mai fi fost .. mai scriu eu

o seara buna tuturor!

Sa il ajutam pe Andrei!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

filmulete

si

poze

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Azi l-am adus pe Petrisor acasa. E bine acum, a slabit 500gr, de la 13,5kg.
Apropo de greutate, erau acolo 2 baieti unul de un 1 cu 12 kg si unul de 3 ani cu 24 kg. Al meu parea asa pipernicit pe langa ei... toata lumea se mira ca e tare slab. Uitandu-ma pe graficele de crestere e totusi pe la normal, dar ma bagasera la idei.

In afara de raceala pe gresia din casa ar mai putea avea ca motiv faptul ca putza lui nu e complet decalotata si acumuleaza germeni chiar spalata bine. Culmea luna asta si dr de familie si pediatra ne-au dat trimiteri la Gr. Alexandrescu cu putzele dar nu am apucat sa mergem. Doctorita care l-atratat acum pe Petru ne-a dat si trimitere la Dr. Topor. O stie cineva de la Gr. Alexandrescu? ati fost careva la ea? Ma intereseaza date de contact. Cum se face programare pentru consultatie acolo? pliiz, help.

Am vazut poze frumoase, constat ca deja au inceput concediile. Noi cred ca prin septembrie plecam pe undeva.

Elyana, ideea e ca au inceput sa zica ceva. De acum sa vezi ca evolutia e rapida.

Diana, ca si Kit, mereu surprinzatoare. Pentru mine un maraton de 22km= aruncat imbracat in piscina.

bafta Mady!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Gabi, daca sunt toate conditiile bune, de ce nu mai stai? mai du-te la monitorizari cand simti tu ca nu mai poti de nerabdare, dar mai stai. Bb vrea sa mai stea la mama lui si e mai bine pentru el.

Petru a primit un tactor cu pupa si a pus okii asta mic pe el. Vreau sa va spun ca il mut prin pat si el se deplaseaza dupa el pe burta si il rontaie la roti. A, ma musca si pe mine de tzitzi.

Mergi la inceput