Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (120)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

FELICITARI RILOASA!!!!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi
Varsta razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Felicitari, Riloasa! Sa va traiasca Stefan, sa fie sanatos!

Am reusit si am pus poze aici.

Pupam

Mami de Amalia si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Am revenit. Suntem franti. Cel mai frumos si mai obositor concediu. Febra Mariei i-a trecut in aceeasi zi si nu a reaparut deci pot face febra mare doar de la masele. Si cum febra i-a trecut am continuat cu plaja si vizitarea statiunilor. Cel putin ultimele 3 zile au fost de-a dreptul pline. Am fost intr-un water park si ne-am balacit la greu. Cel putin eu am incercat toate atractiile mai putin una care avea piscina de 2,50 m si eu nu stiu sa inot. Maria a fost f curajoasa, s-a dat pe tobogane mari, a intrat in piscina mare cu noi cu colacul sau cu vesta de salvare.... Iar parcul era superb. Plin de vegetatie, f curat cu personal f amabil si f bine gandit inclusiv pentru cei cu copii mici sau bebelusi. Nu stiu nici eu cum dar am convins-o pe Maria sa doarma acolo la pranz pe sezlong la umbra aproape 2 ore. Promit sa pun poze zilele astea.

Si legat de apa... Ce facem noi acum in Bucuresti fara mare si alta posibilitate de balaceala. Ati fost careva in strand aici in Bucuresti? Este vreo unul unde sa poti merge in siguranta cu un copil mic? sau o piscina la un hotel ceva?

LAURAMAR- imi pare f rau ca ai trecut prin atatea. Iti doresc multa sanatate si putere sa treci peste toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kitty

RAul a avut ieri festivitatea de terminare a clasei a treia, am fost la scoala si apoi pe o terasa in strand cu colegii lui si parintii. Raul a cazut in apa in pantaloni si apoi i-am lasat pe toti in bazin ca ne bazaiau la cap sa-i lasam. Binenteles ca si Giulia a vrut si am lasat-o cu picioarele intr-un bazin mic, dar ea a cazut in apa si eu am plonjat dupa ea, imbracata binenteles, siroia apa dupa mine, se uitau niste duamne mamici mai serioase de felul lor la mine..., deh nu mi-a pasat, am tras si o portie de stropit cu copiii, a fost frumos ce mai, desi f greu, ca n-am putut sa stau pe terasa deloc ca nu m-a lasat monstruleata cea mica, m-a fugarit in jurul bazinelor non stop.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

typically kitty!!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

Tzuna, noi anul trecut am vrut sa mergem in Otopeni, la Aqualand sau Aquamagic sau cum ii spune, din pacate n-am reusit eu sa iau permisul din prima, asa ca s-a amanat anul asta as vrea sa merg doar cu sotul, Alex va merge la strandul din Oradea. Am inteles ca mai este un parc acvatic in Bucuresti, undeva prin Militari cred... nu bag mana in foc.

karra, sunteti foarte frumosi

Eu ce sa zic, ma streseaza putin ideea de gripa porcina din Timisoara, pana era numai in Bucuresti nu ma agitam, dar parca Timisoara aia e aproape de Alex si eu nu-s aproape de el sa il supraveghez. Da, exagerez, stiu...

Si, ca sa vedeti ca si eu am momentele mele de ne-luciditate m-am inscris la un semimaraton la Baile Tusnad, deci sa imi tineti pumnii pe duminica sa ajung pe picioarele mele pana la capat (lacul Sf. Ana); e un traseu de 22 km, nu sunt suficient antrenata, dar na, macar la pas, si tot ajung cumva la finish

, ma intorc la treaba...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Pisik, daa, e tipic, mi-a spus mai multa lume, incep sa fiu incadrata intr-un tipar si nuuuuu-mi place. Plus ca trebuie sa ma potolesc ca fii-miu incepe sa se simta jenat de lipsa mea de inhibitii. Sau sa nu mai fac asa ceva in mediul lui.

Beeei Karra ce frumosi sunteti! Sa traiasca nasa mare!!! Si nasa miculuta care face la olita, sa-si ia si mama-sa role si sa se dea impreuna! Dar nu ne-ai mai spus nimic de jobul nou..si veeezi, ai promis ca dai de baut ..poate vin in Timisoara si nu dai!!!

Diana bafta la alergaturaa, io te admir pentru asta, indiferent pe ce loc o sa te clasezi!

Tzuna, ma bucur ca v-ati simtit bine si ca a fost doar o alarma falsa cu febra. La strand puteti veni la noi, ca este unul super!

Bianca pup albinuta migaloasa!

Revin, sunt la job si e mai greu

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Buna fetelor

Astazi am fost sa o inscriu pe Arianna la gradinita,a fost foarte incantata,gradinita este particulara foarte frumoasa un spatiu de joaca imens,au si un parc natural amenajat iaz cu pesti,broaste testoase ,un mini zoo,bazin de inot propriu mi-a placut foarte mult au program si peste vara si este si aproape de noi,sper sa se acomodeze repede.A luat-o patronul de manuta si a dus-o peste tot si nu-i mai tacea gurita ,iar cand a intrbat-o cati ani are a zis : 2 ani si 13 kile,au ras toti de ea .

Mesri fetelor pt sfaturile pt. constipatie i-am dat compot de prune si de 3 zile face kk zilnic.

Cu olita inca ne luptam spune dupa ce face o mai pun si eu dar inca nu am reusit,de este bine e ca o primeste la gradi si cu pampers.

Va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Felicitari Riloasa! Sa fii sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!

Aceeasi "problema" o aveam si noi cu o zi de balaceala fara sa fugim la mare. Si am gasit. Nu glumesc. Am fost acum doua saptamani si am ramas placut surprinsi, totul la superlativ. Este la 20 km de Bucuresti. Restaurant, piscina adulti, piscina copii. Curatenia este la ea acasa, nu credeam ca suntem in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Hai Diana!!! esti de admirat, spor la alergat.

Absoluto da zi dom'le numele, cum se cheama acolo, sa venim si noi
Ti-a iesit crema de tort sau ne-ai bodoganit?!

Bianca, ce poze veselute, unde ati fost? Crayola factory si un parc de distractii?

Tzuna, sa va fie de bine vacanta.

Eliano, vorbesc baietii? sau tot pe limba lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

RILOASA-felicitari pentru bebe 2. Ma bucur ca ai nascut usor si bebe e sanatos si mancacios.

REIN- eu una nu cred ca a racit ca a stat pe gresie. Nu e imposibil dar nu cred ca de asta a racit. Acum in concediu am vazut pe pielea mea ca nu racesti daca ti-e frig sau stai in apa mai rece. Apa din Mediterana nu era tocmai calda si totusi am stat cu totii in apa ore intregi si nu am patit nimic. Poate a avut mai degraba o viroza si apoi problema cu antibioticul mai ales ca el nu luase deloc.

DIANA- sa alergi eficient si sa ajungi cu bine la lac.

KITTY- pai cum sa nu sari in apa dupa dulceata ta. Si pana la urma a fost frumos si amuzant. va veti aminti toata viata de ziua asta. Daca nu tb sa sari in apa poate ati fi uitat cand si cum a terminat baiatul clasa a3-a.

MAGDUTAH- asa cum ti-au scris si fetele sa stii ca cei mici daca sunt sensibili culeg tot ce se poate din colectivitate. Si daca ai pe cineva in tara poate iti procuri niste siropele speciale pentru el care sa-i intareasca sistemul imunitar. Sunt foarte multe chestii din plante care ajuta si care sunt speciale pentru copii. Eu i-am dat Mariei in iarna asta sirop cu catina si muguri de pin pentru a o feri de raceli. Dupa parerea mea a functionat. Va doresc multa sanatate.

Noi suntem bine. Ne reintram in ritm. Am descarcat pozele si incerc sa le pun.

Mergi la inceput