Burtici fericite de septembrie-octombrie (69)
Raspunsuri - Pagina 4
ramsan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Ramsan, tu ziceai de socata?? ai grija ca eu m-am stricat la stomac la primul contact cu socata pe anul asta....si mi-am petrecut o noapte pe "tron"...probabil pt ca l-am baut si f rece....ca dup-aia am mai baut, mai la temperatura camerei, si n-am mai avut nimic....rochita nu este luata de la magazin tina R...este un alt magazin, no name, unde au marfa de la diverse firme....daca sora ta este din CT spune-i asa: de pe str Rascoalei (zona Unirii), sa intre pe str Cuza Voda (daca vine dinspre fostul magazin Brise, sa faca dreapta...), iar dupa ce trece de hotel Sport, dupa inca 2-300 m, tot pe dreapta, este un magazinas de haine, cu tamplarie din termopan maro....sper ca am explicat bien, ca nu prea le am cu indicatiile din cate am vazut zilele trecute, nu mai aveau pe turcoaz, dar aveau acelasi model pe alte culori.... 26+ cu Ebru PRIMA POZA! nunta 9 luni |
Selen eu ii multumesc lui DD ca nu am nicio problema cu stomacul. Foarte rar mi se intampla cate un incident de genul asta, iar socata este preferata mea in zilele de vara. Multumesc pentru indicatiile legate de magazinash, am si trimis-o pe sorella in cercetari ca aseara era pe la TinaR si nu gasea ce am rugat-o
Ramona
Tudor Gruia 22+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
laura78nico spune:
Fetelor eu la prima sarcina
nu am cumparat nimic inainte de nastere!!!!
A facut sotul cumparaturi cat am fost eu in spital.
Bine am doua surori de la care am mai primit hainute si patutul, in rest le-am luat pe parcurs.
Mada bafta la eco!Sper ca am retinut bine numele...
Sunt cam distrata!!!!
Laura 19+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
selen80 spune:
Madalina
Lutoniana, nu stiu daca doar tie ti se intampla d-astea, dar oricum datorita modului tau funny de a povesti, au mai mult farmec
26+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
techila spune:
Ellenuta, m-am gandit si eu sa repet eco pana m-a lovit ideea ca as repeta-o degeaba....ma rog la Doamne Doamne sa fie boraceii sanatosi, pentru ca o noua ecografie, indiferent de rezultat, nu ar influenta cu nimic sarcina. chiar daca DOAMNE FERESTE!!!!!! ceva nu ar fi ok, ce as putea sa fac? cu 2 boracei in burtica? sa sacrific pestisorii nici nu ma gandesc. ma gandesc ca sunt tanara, fara antecedente in familie, sarcina supravegheata cu multe ecografii, triplu test ok, doar nu s-o gasi sindrom down pe toate drumurile. corect??? va rog sa ma mintiti frumos si sa ma incurajati
selen, eu mi-am jurat si mi-am promis solemn ca in ziua cand implinesc 30 de ani imi bag cercel in nas. daca as face treaba asta acum as fi ca fetele astea mici si chiaune si nu imi place sa fiu in categorie cu ele
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (25+) de 2 putze si
selen80 spune:
Ramsan, cu placere, sper sa si gaseasca ceva care sa-ti placa...
nici eu nu am de obicei probleme cu stomacul, dar uite ca atunci s-a intamplat...oricum, daca deja ai baut si n-ai patit nimic, go ahead and enjoy it! si mie imi place la nebunie, dar n-am reusit sa iau decat o sticla de la ai mei, de la Tulcea....
Techila, eu m-am gandit ca parul lung ma face mai duamna, si e cam necesar la locul meu de munca (deh, relatii cu clienti persoane juridice, vorbesti de multe ori cu persoane "cu greutate", si tb sa inspir "seriozitate", "experienta", adik sa-mi arat cat de cat varsta, nu sa creada ca discuta cu o fetiscana de 22 de ani de-abia scapata de pe bancile facultatii....)....dar daca tot stau 2 ani acasa (sau poate 4, cine stie..), pot sa-mi fac de cap
perioada asta la cercel in nas chiar nu ma pot arunca poate doar unul in buric, ca-i mai ascuns.....
26+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
Ellenuta spune:
techila eu zic sa stai linistita caci agitatia ta le face rau brotaceilor! eu zic ca ambii baietzi sunt bine! hai mami capul sus si ai incredere ca totul va fi bine!
lutoniana eu zic ca o sa ai laptic ptr bebe si nu o sa mai ai nevoie de niciun bibe!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
laura78nico spune:
Techila cred ca totul va fi bine
daca zici ca totul ti-a iesit ok!
Eu zic sa ai incredere in DD.
Multa sanatate!
Laura 19+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta lutoniana eu zic ca o sa ai laptic ptr bebe si nu o sa mai ai nevoie de niciun bibe! |
...yuhuuuuuu....gracias !!!!!
Cea mai fericita 25 + cu
ralu0308 spune:
Cateva lucruri despre epidurala:
Dincolo de mirajul unei nasteri fara dureri, anestezia epidurala poate aduce dezavantaje majore.
In primul rand, mama nu mai poate coopera la nastere, nu-si mai poate sincroniza efortul de impingere cu contractiile, ceea ce va duce la un travaliu lent, nereusit, mai ales in a doua parte, in care copilul se afla in tranzit de la mediul uterin la cel extrauterin si are nevoie de aer. Se poate ajunge la forceps si la sectionari mai mari decat ar fi necesare in mod normal.
In al doilea rand, anestezia epidurala duce la o scadere a presiunii sangelui mamei, ceea ce il va priva pe copil de o parte din oxigenul necesar tocmai acum, cand are mai multa nevoie.
Apoi, din cauza imobilizarii, mama nu va putea urina – lucru deloc neglijabil – si va trebui sa i se aplice o sonda urinara, lucru nenatural si mai bine de evitat.
Si s-au mai constatat multe alte efecte nedorite care fac studiul unor ample studii si statistici.
Ma doare deja
Raluca 26+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09