Burtici fericite de septembrie-octombrie (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna seara fetelor!!

Gata am terminat cu munca..M-am intristat cititind despre Mada23
Nu am cuvinte pur si simplu..

Iulika, cea mai fericitå 27+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Vaai....Doamne, saraca Mada. Imi pare tare rau pt ea. Asta a fost sansa lui. Nimic nu e intamplator. Refacere cat mai rapida iti doresc, cu siguranta urmatorul bebe o sa fie cel care trebuie sa vina pe lume si sa te faca fericita....

Andrutza 24+ bebelusa mea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Neata ca nu am mai putut dormi!
Mada imi pare rau si sincer nu am cuvinte. Dumnezeu sa te ajute sa depasesti acest moment.

Mergi la inceput

Am vazut ca s-a tot scris de ulei de corp ptr masaj. Eu folosesc unul de la Sanosan parca recomandat chiar de Roxxy din odisee si este k. Intra repede in piele si se aplica usor, mai ales seara dupa dus si nu este foarte parfumat mai ales ca nu mai suportam mirosurile prea tari. Vergeturi nu am inca pe burtica, am pe spate unele vechi cred iar vase sparte am pe picioare o sa vedem ce putem face vreodata ptr ele dar cred ca doar laserul le mai poate rezolva.
[gravi} + 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Mada23, sunt si eu alaturi de tine cu inima . Imi pare nespus de rau ca puiul tau scump s-a intors din drum si ca treci prin durerea asta . Iti doresc sa ai parte de sanatate si sa iti trimita Dzeu un copil frumos, sanatos si istet care sa va aduca bucurii in suflete!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

MangaGirl si alte fete fane ale castilor pe burta, stiu ca se spune ca bb iese mai inteligent, bla-bla daca ii pui muzica clasica cu casti pe burta, insa parerile sunt impartite. Citisem si eu despre asta si opinia era ca bebelusii au un ritm propriu de dezvoltare cu care noi ne putem interfera in momentul in care "il fortam" pe bb sa auda muzica sau povesti cand,de fapt, bioritmul lui ii indica somn, de ex. Una e sa dai drumul la CD in casa, in masina etc si sa fie inca o sursa de zgomot in plus pe langa inima ta, intestine etc. Si cu totul altceva si mai invaziv, daca vreti, sa trebuiasca sa asculte muzica, povestile etc alese de voi, la momentele alese de voi. Nu uitati ca un zgomot intr-o mare de alte zgomote e usor de ignorat, dar castile il "forteaza" sa auda ceva anume. Cel mai tare il linisteste pe bb bataile inimii voastre si asa va fi si pt ceva vreme dupa ce se naste. Bineinteles ca va recunoaste anumite melodii pe care voi le-ati ascultat la infinit in sarcina si se va linsiti cand va va auzi vocea, dar tot la pieptul vostru va fi refugiul lui.

Si apoi, Beethoven si Mozart nu au beneficiat de auditii intrauterine, sunt sigura, si totusi au fost genii!

Acum fiecare face cum crede de cuviinta, dar daca cititi un studiu fantastic, incercati sa vedeti daca nu cumva exista si reversul medaliei si care sunt implicatiile. Si va asigur ca mereu exista! Dar va va ajuta sa luati deciziile fiind mai informate.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Fetelor, a inceput si Samburelu' meu sa dea semne ca testeaza camaruta. Am inceput sa il simt, mai ales dimineata la micul dejun si seara, cand stau si eu mai relaxata. Acum am intrat in saptamana 22. Placenta e anterioara. O vreme l-am simtit ca sarea pe trambulina undeva in zona colului. Apoi l-am simtit pe laterale. Acum am inceput sa simt cate un bum surd, cred ca loveste in placenta... Control am peste 3 saptamani.

Si intreba cineva de eco pe la sapt 32. Asa cum au zis si alte fete din diaspora, si eu am facut doar eco la 12 si la 20 sapt. Au fost strict cu valoare de diagnostic si verificare bb. Ginecologul a facut una in cabinet la el cand aveam 7 sapt pt a vedea inima si cati fetusi sunt. Si apoi undeva intre 12 si 20 sapt, pt ca nu reusea sa ii gaseasca inima cu aparatul.

Eu nu voi mai face eco pana la nastere. In caz de probleme sigur s-ar recomanda, dar asa... Oricum, medicul poate sa isi dea seama daca e in pozitie favorabila nasterii. L-am intrebat data trecuta pe medic cum e cu cordonul in jurul gatului. A zis ca i s-au nascut bebelusi si cu 3-4 esarfe si ca a fost ok. Si Lisa avea dubla circulara, deoarece cordonul era lung si subtire. Am ales sa am incredere in medicul si spitalul pe care le-am ales.

Sper sa fie ok la toata lumea.

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Adimercedes felicitari pentru testarile samburelului.
Eu una acum il simt bine cum da din manute si picioruse si sincer sunt senzatii noi atat de placute, fiind si prima sarcina acum ma descopar si eu in totalitate. Cateodata ma apuca grijile dc o fii bine el acolo ca asta noapte, dar incerc sa ma calmez.
+ 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Mada23, sa iti dea Dumnezeu putere sa depasesti momentul, sa fii sanatoasa si sa ai incredere ca va fii bine!

21+ , mami de Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fetelor dela Cluj! va invit la o cafelutza mica....

In primul rand Mada...Dumnexeu sa te ajute sa treci peste incercarea asta si sa fi tare. Sunt convinsa ca va veni si acel copilas pe care ti-l doresti asa de mult...repede. Sunt alaturi de tine...

Monica, bine ai facut ca ne-ai spus, chiar daca pe mine una m-ai speriat rau de tot...acum imi vine sa ma duc iar la ecograf sa ma asigur ca totul e bine. Mai ales ca am avut o saptamina super plina....si inca sunt racita.

Eu de citeva zile am seara glezna dreapta horror de umflata, degeaba dau cu lioton si varixinal ca tot asa ramine. Mi-e frica sa nu fac vreo tromboflebita. Azi ma duc sa ma vada dr de familie...ca doar dreapta se umfla, indiferent ca umblu pe jos mult sau stau in picioare. Sper sa nu fie nimic grav.

Va doresc o zi buna si va pup!

21+ cu Stefana

Mergi la inceput