Burtici fericite de septembrie-octombrie (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Inca ceva, m-am hotarat sa-mi cumpar un ulei de masline sa-l incerc.
Deja sunt chiauna de cap cata lume mi-a spus ca e asa de bunnnn.....de mama mama. Eu acum ma dau cu creme de toate felurile dar nu ii plac sotului meu cum miros si cica nu mai poate sa ma pupe si sa vorbeasca cu Bebitza.
I-a intrat si lui in cap ca uleiul de masline este ceva miraculos....dar eu raman la parerea mea, ca nu pentru mine.
Nici nu vreau sa ma gandesc cum voi fi uleioasa pe mana o senzatie tampita pe care nu o suport, asa cum nu suport sa imi intre sare pe sub unghii.
Dar voi incerca sa vad cum e, mai ales ca am eu asa senzatia ca se ingroasa gluma si creste burtica pe zi ce trece. Am zis ca ma dau un disc dinacela de demachiat ...sa nu pun mana, merge ? ce ziceti ?
Si apoi daca ma mai incing putem face si un ou ochi pe burtica mea
Am sa va anunt cum a fost !!!!

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput

Acum unde sunteti ???? scriu aici singurica ? ati fugit toate ?
Plec sa cumpar si eu cate ceva si pana ma intorc sunt sigura ca va bagati la nani....
Dar nu-i nimic, tot va prind eu pana la urma.

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Lutoniana nu cred ca este mare diferenta intre uleiul de masline si cel de migdale, eu il aplic dupa ce ies de la dus si ma usuc nitel. Incep procedura de masat cu ulei, pun in palma putin si aplic pe piele, poti incerca si cu tampoane demachiante, dar vor absorbi destul de mult uleiul. La mine intra destul de bine in piele si imi place ca ramane mult mai mult timp hidratata, inainte cand aplicam crema in cateva ore trebuia sa repet procedura, avand piela destul de uscata. Te speli apoi de vreo doua ori pe maini si gata senzatia de ulei. Inca ceva, eu nu imbrac direct hainele de strada, pun un tricou de bumbac sau o rochita si ma schimb cand trebuie sa plec astfel incat sa nu ramana ulei pe hainele cu care voi sta imbracata mai mult timp (e o senzatie neplacuta in special in cazul hainelor ce nu sunt 100% bumbac )

Eu am incercat uleiul pentru ca la inceput nu toleram niciun miros al cremelor, parfumurilor etc.

20+ cu probabil

Mergi la inceput

Lullaby iti multumesc pentru explicatii esti draguta.
Nici macar nu luasem in considerare faza cu hainele...offff. Dar daca ma dau seara pot sa pun ceva usor si sa ma bag in pat....
Seara minunata si sunt prezenta daca mai aveti chef de povesti, fac o prajitura....cred ca am apucat pe cai gresite de cand sunt gravida pt. ca acesta cu siguranta nu e stilul meu

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Gata, am citit si eu din urma, ca azi nu am apucat sa intru.
Va multumesc, gagici, pentru casuta de piatra...poate fi din orice material, numai sa fie plina de caldura si armonie...
Ca tot m-ati intrebat cum a fost la cursurile de gym....SUPER! Mi-a placut f mult, au fost destul de intense...solicita fiecare muschiulet. Antrenoarea e f buna,eu mergeam la ea la aqua gym inainte. Atmosfera este super placuta, linstita, se desfasoara intr-o viluta din Floreasca, pt bucurestence. Mie-mi convine, ca e aproape de casa. Partea buna este ca pe langa gym, poti face cursuri individuale pt nastere cu o moasa tanara, care a studiat asta in Elvetia, de unde e ea(la noi nu exista scoala speciala). Ele se ocupa si de gym si masaj post-natal, exercitii pt refacerea perineului,etc...Mie mi-a placut. Abia astept sa merg iar. AROUND BIRTH se numesc.
In rest, iar am ras o gramada de corcoduse....yummy!! Ma pregatesc de licenta, am o tona de citit, teatru romanesc si universal. Luni si marti si gata facultatea.....din pacate.

Andrutza 24+ bebelusa mea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Lutoniana poti incerca si asa, vezi cum te simti, nu m-am gandit la varianta asta , of, eu sunt mai ciudata in ceea ce priveste lotiunile si lenjeria de pat, daca fac baie seara tarziu ma bag la culcare direct . Si eu am o dorinta de a face prajituri si tot felul de mancaruri in ultima vreme, nu ma recunosc

Andraiulia multumim pentru impresiile de la cursurile de gym, eu vreau sa incep cat de curand, dar sa merg pana in Floreasca inseamna deja prea multa miscare si aventura pentru o zi.
Spor la invatat!

20+ cu probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Fetele... nu stiu cum sa va spun... dar avem printre noi o mamica de ingeras... plecat la ceruri prea devreme...

Ea n-ar fi vrut sa va spuna dar eu cred ca ar trebui sa fim alaturi de ea pentru ca a facut parte din grupul nostru. Adica mi-a spus ca n-ar vrea sa va spuna sa nu va supere dar eu cred ca are nevoie de suportul nostru

Este vorba despre mada23 al carei pui a plecat la ceruri acum o saptamana...

As vrea sa dau copy la ce mi-a scris...

"acum o saptamana puitzul meu iubit s-a dus la ceruri , incontinenta cervicala....colul mi s-a deschis fara nici o durere, doar 1 cm , m-am simtit minunat si dintr-o data mi-au iesit membranele fara sa se rupa,era prima data cand imi prelungise vizita, de la doua saptamani la trei,peste trei zile eram programata la morfo II..... au incercat sa le bage inapoi, insa dragul meu pui nu a rezistat decat 3 zile.......durerea e imensa dar sper cu ajutorul bunului Dumnezeu si cu exemplul tau sa reusesc sa o iau de la capat.....as vrea sa ma stergi din listutza, daca vrei sa le spui fetelelor ai acordul meu, insa nu as vrea sa le supar...."

Comunitatea DC este alaturi de tine mada si ne rugam la Doamne Doamne sa-ti dea putere. REstul cuvintelor sunt prea goale...

Pe mine m-a ajutat mult sustinerea fetelor de pe forum, desi poate la un moment dat am crezut ca am facut o greseala spunandu-le pentru ca toate urmau sa nasca... dar au fost dragele de ele trup si suflet alaturi de mine...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 25+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Vaiiii...ce tristete ....ce durere.....
Mada23 noi suntem langa tine chiar daca nu ne cunoastem chiar daca nu ne-am vazut.....Am plecat toate la drum si ne-am apropiat si ne-am imprietenit asa cum am putut fiecare....
Personal te imbratisez sincer si nu prea am cuvinte ....e greu de spus ceva care te-ar putea ajuta.

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Uof, ce veste trista... Mi se pare cumplit si din cate imi amintesc, mada obtinuse sarcina dupa ani de asteptari si esecuri. Nici nu imi gasesc cuvintele potrivite, cert e ca inima mi s-a facut cat un purice cand am vazut primele randuri ale mesajului postat de monica.
Imi pare f. rau pt. mada, ma rog la Dumnezeu sa o intareasca si sa o ajute !!! Doamne ajuta !

Geani 25+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

nu prea ma pricep eu la cuvinte in astfel de momente...
Mada,suntem alaturi de tine

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 27+, cu -Alexandra

Mergi la inceput