Burtici fericite de septembrie-octombrie (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Neata fetele

Nu am sef in ceafa momentan

Interente subiecte azi: cumparaturi si epidurale .
Eu la capitolol cumparaturi pot spune ca am inceput ''operatiunea monstrul'': cumparat carucior, patut si cateva body-uri. Caruciorul este modelul Quinny Buzz si ma bucur foarte mult de alegerea facuta. A doua optiune ar fi fost Bugaboo , dar pe mine m-a impresionat Quinny. Plus ca l-am gasit la super oferta $400 cad. Nu va spun ca zilnic mangai hainutele mici ale Sofiei

La capitolul epidurala ..... eu una am sa cer in planul de nastere si vad eu la momentul travaliului cum ma descurc. In general sunt rezistenta la durere, dar cine stie ce dureri vor fi atunci??

Sunt la zi cu lectura, ma bucur ca toate burticile sunt bine. MangaGirl, imi pare rau ca te-ai speriat cu contractiile alea. Vroiam sa-ti spun ca si eu daca ajung la urgente tot cam atat stau si astept sa ma vada un doctor. Aici nu exista sa-ti dea dr numarul lui de tel si sa-l suni de cate ori ai o nelamurire. Mi s-a spus din prima ca daca am o urgenta sa merg la spital.

Techila, un gand bun si de la mine pt pestisorii tai . Am vazut si eu pozele cu tepii, esti super haioasa si moderna si semeni fizic cu nasa mea de cununie (de care mi-a tare dor)

Am mai rasfoit si celelalte albume, toate burticile sunt super frumoase, vom avea o gascuta de bebei topmodele . Lutoniana, esti tare sexy cu butica la plaja. Nu mai spun ca imi inseninezi orele de munca (cand mai am timp sa citesc forumul) si ma trezesc razand singura.

Apropos de albume foto, eu nu le vad pe Iulika si nici pe Ellenuta. De ce oare?

Si nu mai stiu ce mai vroiam sa spun......

23+

in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Claucia.... cum sunt babeticile "usor de folosit"??
pana acum mintea mea ondulata spre creatza a retinut asa: body parte peste parte, cu capse, ca sa nu i-l bagam pe capsor....suzete ortodontice....biberoane si tetine BPA free, anticolici si ..parca mai era ceva??
dar de babetici n-a zis nimeni nimic, va rugam sa detaliati

26+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

hai ca va bag in ceata de tot si chiar nu vreau.
Babeticile acelea au ariciul intr-o parte nu in spate. noi am avut de toate modelele. Cand e bebele mic, ca sa ii pui babetica ii ridici capul (ca el nu il ridica singur) si e mai comod sa inchizi in lateral si nu in spate la ceafa. Insa diferenta e minora! sa nu crezi ca e vital, sunt chestii mici de tot care o sa para unora mai importante si unora mai putin.

Insa babeticile sunt ele in sine f importante pt ca bebeii regurgiteaza mult, chiar si fara sa vomite, acele mici picaturi de lapte...intr-un timp aveam umerii tuturor bluzelor cu lapte pe ele cool, mai ales ca astepti sa scoata aerul si te pateaza un pic oricum.

Clau 24+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Pt regurgitare, cat e mic, puteti folosi si niste prosopele patrate, 20x20cm, la noi se gasesc cate 3-6 de diverse culori. Lisa sugea si mai curgea pe langa, si pt ca manca pe perna, ar fi insemnat sa le spal mai mereu! Bavetici am avut de toate tipurile. Diversificarea am inceput-o la 5 luni, deci putea sa isi tina capul si nu era problema cu baveticile legate cu snur la spate.

Nu va cramponati de chestii "usor de folosit". Multe vor fi usor de folosit dupa primele 2-3 saptamani oricum! De ex., aici nu sunt f po****re bodyurile cu capse, parte pe parte, din cauza caldurii! Si atunci am avut numai din acelea tip "bluza". Si reuseam ff bine sa o imbrac si dezbrac pe Lisa fara sa o trezesc si fara sa o chinui! CHiar nu am dus lipsa celorlalte bodyuri.

Hai, o sa fie bine, o sa vedeti. Practica va va face maestre!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ziua'
Nu scriu eu prea mult aici, ca sint in contratimp cu voi si pina ajung eu sa-mi dau cu parerea pe un subiect e deja fumat, dar din cind in cind tot citesc si, uneori, imi dau cu parerea

Eu am nascut acum 10 ani in Ro. La Brasov, pt exactitate. Am nascut repede si relativ usor (mi se spune, ca eu nu-s convinsa) FARA epidurala.
Bazat pe acea experienta, am rugat-o pe doctorita cu care voi naste acum sa-mi spuna daca sa fac sau nu epidurala, ca n-as prea face, ca am auzit ca prelungeste travaliulu, c-o fi, c-o pati. Raspunsul a fost clar: ea recomanda epidurala, nu vede de ce mamelor tre sa le iasa ochii de durere cind nasc, nasterea POATE fi o experienta frumoasa.
Si, a adaugat, daca chiar vreau sa simt contractiile dupa ce m-am dilatat si e timpul de impins (ca lui Atomix i-am facut vint de nu s-a vazut, racheta, nu alta!) imi reduce doza de anestezic pe loc.
Concluzia? 99% epidurala, restul 1% no-epidurala, daca cumva nasc prea repede si n-au timp sa mi-o faca.

Bon, am plecat la test de diabet, mi-e o greata infinita de lichioarea aia dar, ma rog, trebuie facut...

Apropo, nu cred ca-s pe lista: DPN 23 septembrie, cu carucior roz :)
(Data mea de nastere nu-i de spus, sint veterana :)

Simonna

Mergi la inceput

Selen, mi-a placut si mie rochita turcoaz. Foarte frumoase haine am vazut pe la voi. Desi sunt aici de mai bine de 5 ani, tot dupa hainele europene imi curg balele

Urez cu intarziere casa de piatra fetelor care au facut pasul asta frumos de curand si sa aveti parte numai de bucurii si impliniri. Noi am implinit pe 26 mai 8 anisori de casatorie si am sarbatorit cu flori si papa bun.

Multumim inca o data fetelor cu experienta la copilasi ca ne impartasesc din cunostintele lor. Eu una imi notez sfaturile voastre.

Manga.... vase de sange sparte..... bifez si eu, in special pe picioare. Dar se pot inderpata cu laserul dupa .

Nu mai stiu cine intreba de uleiul de argan (scuze ca nu am retinut numele ). Eu folosesc cu succes, imi place foarte mult supa dus si e bun si pt masaje.

Hai ca ma duc sa fac si ceva treaba pe ziua de azi. Dar ca am in josul paginii, va citesc

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Biaz, chiar ma intrebam cum de esti asa tacuta . Sper ca doar netul e problema. Si la mine merge ca melcul, sper sa isi revina intr-o saptamana, ca sotul a facut download pe tot felul de drivere pt un laptop nou achizitionat si a cam papat ce aveam alocat.

Lutoniana, eu nu am cumparat DELOC biberoane. Stiam ca daca am in casa asa ceva voi fi tentata sa le folosesc si sa recurg la ele mai repede decat daca nu le-as fi avut. Nici prin cap nu imi trecea ca Lisa nu va sti/putea sa manance sau ca nu voi avea lapte sau alte traznai. Pur si simplu nu ma puteam gandi ca nu voi alapta. Si, desi am avut mici problemute, le-am depasit si totul a fost bine. Revin ca s-a trezit!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Simonna, bafta la testul de diabet. Cate saptamani ai tu acum? Eu fac testul asta abia pe 19 iunie. Am mai auzit si alte pareri cum ca e gretoasa chestia aia pe care trebuie sa o bei. In cat timp iti da rezultatul?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor

Am vazut ieri la TV la reportajul cu Petre Roman-viitor tatic adresa unui site unde pe baza pozelor cuplului se anticipeaza cum o sa arate copilul. E tare haios...probabil nerealist...dar eu m-am distrat.
Va dau si voua adresa in caz ca vreti sa incercati. E simplu. Va faceti cont, vi se trimite pe adresa de e-mail un mail de confirmare, upload-ati pozele si gata. Si e desigur, gratis.

Distractie placuta!

http://www.makemebabies.com/

Dana 24+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

ah, am uitat sa va spun. Ultimele rezultate la tiroida de marti au iesit bune. TSH-ul 4.3, deci normal, T4. 14.4, deci normal. Singua problema e ca va trebui sa ma duc in iulie sa-mi faca un test sa vada daca anticorpii pe care ii am din cauza hipertiroidiei au trecut prin placenta si au afectat copilul. In rest...sunt normala. Sper sa nu fi trecut prin placenta. Va mai trebui sa fac un test la 4-6sp dupa ce nasc, pentru ca se produce aceea tiroidita de sarcina si trebuie sa ma supravegheze, dar in rest...m-am linistit pt moment.

MangaGirl :-) 23+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Salutare,
am ajuns acasa, am citit tot dar nu puteam scrie ca muream de foame. Acum, cu burtica plina de cartofi prajiti si branzica (care nu se depun decat pe pulpite) pot sa scriu linistita.

Ma bucur nespus ca le revad pe Delia si Adimercedes

Manga super analizele, va fi bine !!!!

Iulika inca un hop si esti acasa in concediu.
Ma intreb ce tot face Monica cu sifonierul ala....sau l-a terminat si s-a apucat de alte amenajari. Mai spune-ne si noua ce faci acolo frumos ?

Simonna bine ai venit brasoveanca mea

Santorini distractie faina la Paraul Rece ...si respira adanc aer curat si racoros

Selenica le-ai tampit pe fetele astea cu rochita ta cea frumoasa

Kawaikan burtica super ...yamiiiiii....

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Diana oare nu a terminat de vizitat manastirile din Moldova ? Te asteptam cu sfaturile tale foarte bune si utile si multumesc iar si iar tuturor fetelor care ne invata si pe noi astea nestiutoare cum e cu bebelusii.
In esenta fiecare dintre noi vrea sa faca ce e mai bine si mai util bebelusului asa ca sunt sigura ca toate deciziile pe care le vom lua vor fi bune.
Mie mi-a mai spus cineva ca si bebelusul te invata ce sa faci si ca regulile din carti si de pe net nu se aplica la toti.
Eu am incredere ca ma voi descurca....cel putin acum
Dupa ce nasc daca strig pe aici dupa ajutor.....sper sa-mi amintesc de ziua de azi

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput