Mamici si Gravidute Italia (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Andreea-Roxali-asa ma gindesc si eu ca o sa-i placa mult
iubeste mult culorile si sa deseneze
are si carte de colorat dar inca nu stie ea bine ce si cum dar coloreaza
azi iar mi-a facut pavimentul numai linii rosii si albastre
nu ma razgindesc cu cadoul
nu stim inca unde sarbatorim,o sa comandam un tortulet si deja i-am zis sotului ca sa stea cu ea pina pregatesc surpiza apoi sa vedem ce fata face o dulceata
bine ca papa Soniuta mai bine
si noi ne-am gratarit aseara

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

KATIAPAM eu reusesc doar sa-mi imaginez doar ca are ochi verzi si parul negru ca a lui tasu.adica nu sa_mi imginez asa as vrea
BERARPIRI imi pare bine ca AMBRA sa distrat
va las ca imi este foame

monica mamica in devenire+36denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 4sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

nu pot sa dorm si am intrat sa va salut.
sper sa ma trezesc sa trimit piticii la scoala.
Monica,mai ai putin si visul o sa devina realitate.imi aduc aminte ca in ultima luna aveam asa de multe emotii.de-abia asteptam scadenta.ultima luna a trecut cel mai greu.iti doresc un bb. asa cum vrei tu(cu ochii verzi si parul negru)dar mai ales sa fie sanatos.
va pupik fetelor.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Chiccutza-ce matinala esti ;)
cum ati petercut week gagici?

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

buna...cu we am luat teapa..aici e al 2 lea we in care a anuntat ploaie si nu a fost....mergeam la parcul de care v-am spus...si acum duminica la un gratar de rusalii...
roxali,ma bucur ca sonia papa mai bine..stai linistita cu carnitza,,,nu cred ca era fr stricata ,simtea si fata si nu mai papa...referitor la vitamine...eu i-au rexorubia lui cris...sunt omeopate,si de fapt sunt stimulente naturale,costa 18 euro,sunt granule dulci,am din tar picovit dar nu il vrea il bagam inainte in ceai dar de 1 luna nu mai bea ceai,doar apa....

Stie cineva daca se dau ceva bani pentru copii nascuti in italia?adica daca voi face un bebe la anul,beneficiaza de bani daca sotul meu e artigian si eu nu am lucrat niciodata aici?(roxali si danaangie...poate stiti voi....???)

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Nelia-nu prea vreau sa fac polemici dar o data zici ca ai lucrat si ai un servici f bun care te asteapta(in tara sau aici?) apoi zici ca vrei sa cauti,acum cred ca ai renuntat la idee daca vrei bebe 2 dar nu mai stiu daca am citit eu bine sau nu....
se da daca nu lucrezi un asegno maternitą de vreo 1400 actele trebuiesc depuse pina are bebele 6 luni plus premio bebe 500(daca nu se scoate legea ca se schimba de la an la an)si bineinteles ca ai de pregatit niste acte si de mers la c.a.f.
bafta!!!

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

katia-noi nici nu am iesit ieri...asa a trecut ziua,ca nu mi-am dat seama ca e duminica...a fost timpul de vina.

nelia-banii de care zicea katia i-a luat si Ambra.Dar sotul avea contract de munca...
Am citit la alt subiect ca poate vine bb 2 la voi...pana la urma e pe drum,sau doar in plan?

In sfarsit o dupa-masa fara batai ...se aud muncitorii,dar macar nu au batut...ca azi dim. la 8 s-au facut auziti...

Vreau sa va zic ce fetita mare avem...azi a facut pupł pt. prima oara pe wc.Are cateva zile,ca imi zice ,,mami pupł",si eu fug repede cu ea la baie...Dar mai avem pana sa scapam de pampers,cu pipi e putin mai greu,inca nu imi zice inainte sa faca...am incercat sapt. trecuta intr-o zi,i-am dat chilotei,dar imi zicea in momentul in care facea...asa ca am zis ca mai lasa sa treaca timp,si mai incercam mai incolo...

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

nu...e doar in plan la mine de mult dar sotul nu se hotara odata...aveam un servici bun in viitor,dar odata cu planul casei din ro,am hotarat sa nu mai stam mult prin italia...copilul nu il mai dau la nido din momment ce si sotul e de acord cu bb2....si nu as vrea sa se obisnuiasca cu limba si appoi noi sa plecam....
acum sper sa intelegeti si voi,si sa nu creez polemici nici eu...ca sincer am tot stat dupa sot si am facut zeci de planuri....si dupa toate s-a hptarat si el...

deChristian Ionut

Mergi la inceput

lasa Nelia ca incet va iasa planurile
stiu cit il bateai la cap de bb
tu esti pregatita?
eu iti spun drept ca stau rau cu nervii in perioada asta si nu ma incumet in nici un caz si de-mi propune sotul
deocamdata am alte planuri apoi om vedea cum va fi

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Ciao fetele!

Am reusit si eu sa accesez pagina intrun final.

Eu am o mica problema,vineri am fost cu baiatul la pediatru,mia zis ca e putin racit(nu mia dat nimic sai dau) dar am uitat sal intreb daca ,pot sai fac vaccinul asta fiind maine la amiaza.Racit,adica ii curgea nasul,dar acum nu iii mai curge,as putea sai fac vaccinul maine?sau ma amana doctorita? In rest e totul bine,chiar mia luat foarte bine in greutate in ultima luna,are 10 kg acum

Katia si eu stau prost cu nervii,sincer nu am rabdare nici sa citesc tot ce scrieti voi,citesc pe sarite.

Roxali daca fata na avut nimic pana acum ,nici de acum in colo nu va mai avea nimic.Asta cred eu,acum sigur nu pot sati spun.

Nelia,dar din cate stiu,ziceai ca nu te impaci prea bine cu sotul,iar acum vrei bb 2,iar in legatura cu banii,atata timp cat el isi plateste toate impozitele si e cu toate la zi,nu cred ca nai avea dreptul.

Va pup pe toate,noapte buna

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput