Mamici si Gravidute Italia (54)
Raspunsuri - Pagina 6
Berarpiri spune:
ely-si am uitat sa va felicit pt. ca creste f. bine micutza voastra!Se vede ca mananca f. bine si ca e iubita.
Eu azi noapte mai mult am stat treaza...am adormit pe la 23 (Ambra era cu tati),si dupa o jum. de ora m-a trezit Ambra.Am adormit-o,dar dupa aia nu am mai reusit sa adorm pana pe la 1...cand dormeam mai bine m-a trezit Ambra,ma striga in somn...si tot asa pana la 4.30,cand s-a trezit ca-i era foame (aseara la cina a mancat putin,cred ca ii imai ies canini).I-am dat biscuiti sa manance,am adomit,si bineinteles ca nu puteau sa lipseasca muncitorii acum dim......Sper sa dormi dupa pranz cu Ambra ca altfel devin nervoasa rau...
Acuma seara ne-au invitat niste prieteni la ei...nu prea am chef,dar am zis ca mergem,macar mai iesim si noi...
Nu stiu daca mai intru azi.
Sa aveti duminica placuta!
pe toate!!!
andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
monica2008 spune:
buna fetele
am fost si mi_am luat rezultatele la anlize si ce credeti?infectie urinara,scrie pe foaie ca tre sa iau 10 zile de antibiotic.ma duc luni la dr sa vad ce imi da
ELY am niste emotii abia astept sa-l cunosc.am sa ma inscriu si eu la pediatru tot dupa ce nasc,intre timp ma interesez de unul bun.felicitari pt denisee e super frumusica
BERARPIRI distractie placuta diseara
IRINA voi cand plecati in ROMANIA?
fetelor va pupic si mai vb mai tarziu
monica mamica in devenire+36denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 4sap
Berarpiri spune:
monica-nu iti face ganduri negre pana vezi ce zice ginec.Daca nu gresesc,si la ely i-a iesit la rezultate,cu cateva sapt. inainte sa nasca,si pana la urma nu a fost nimic grav.Dar poate imi aduc aminte gresit......poate confund.Sper sa fie totul bine!
Multumim pt. diseara!Sper si eu sa ne simtim bine,altfel vin acasa...ma scuz,si gata...parca is pe alta planeta,de la oboseala...
andreea, Ambra
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
katiapam spune:
Andreea-si a mea s-a trezit de citeva ori azinoapte ca ieri noapte a adormit cu ciuccio fara lant si cind isi dadea seama ca nu-l mai are ma chema
azinoapte credea ca tot asa e ca si-l mai cauta ea dar nu de fiecare data si mai si viseaza citeodata urit ca ma cheama mama mama si se agita
saracuta
incearca sa dormi de amiaz un pic cind doarme3 si Ambra si banuiesc ca azi ca e simbata nu bocanesc pina deseara
o seara faina si incearca sa te mai extinzi un pic
Monica-nu te speria ca nu e asa grav
si eu am avut prin luna 6 si mi-a dat doar un plic de monuril pe care l-am baut seara inainte de culcare fara sa mai faci pp
daca cumva iti da monuril fa reteta rosie ca de nu e peste 40 de euro 2 plicuri
Liliana-daca mai citesti pe aici da un semn
ticker
deGiulia (20 iunie '07)
Irina20 spune:
Katia nui pun nimic,cand se trezeste stie sa se faca auzit,asta noaptea,ca dimineata face panarama doar dacaa facut in pampersmin rest sta si se joaca,gangureste,o mai lasa pe mami sa se joace.
Monica normal in septembrie e programata plecarea,dar acum sa vedem,ca azi sa nuntat un cuplu ca trece pe la noi maine,si ea tocmai a nascut,si banuiesc ca vor sa le fim cumatri,banuiesc,aflu maine mai sigur.
Andreea si al meu e gelos inca din burta,daca il simtea pe sot ca pune mana pe burta incepea sa se impinga de una,acum de ceva vvreme tatsu se face ca ma iubeste,iar el sta si se uita asa la noi si incepe sa tipe,ca si cum ar zice ia mana de pe ea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
Roxali spune:
Cu fata dau dintr-una in alta...
Deci, repetandu-se episodul de febra am dus-o la pediatra(ma primit seara ca era sostituta)...a controlato , mi-a schimbat antibioticul si atat...nu ma multumim deloc, seara numi-a mai facut deloc febra si antibiticul nu i l-am mai dat...poate un episod"dintos"
Azi intorcandu-ma de la cumparaturi am luat un borcanel de carne din frigider si l-am adaugat la pasatul de verdure.Dupa ce a terminat fata de mancat am gustat din borcanel si am simti ca e carnea acrita .
In general pregatesc a vapore carnea ptr 3 porti(una o las in frigider si 2 la congelator)...ptr ai fi mamei mai usor , cand e in pana de ceva ...borcanelul era pregatit saptamana trecuta , eu am venit pe fuga , mama nici i-a nu a retinut cand a fost facut si fata azi la papat(daca tot ia de 3 zile vitamine are pofta)
Ce zice-ti poate sa faca salmonela sau in cel mai rau caz hepatita?
Luni o voi suna si pe pediatra sa vad ce zice.
Katia ce bine ca ai fetita mare doarme singurica...banco scuola are si mandra, dar fara mine nu deseneaza , in schimb ii vin idei de caprita...se cocoata pe el
Andreea dupa analize sange, raze plamani era ceva viral, dar i-am facut si tratament cu antib 5 zile si revenise, dar cred ca mai mult de la dinti a patimit ca tare mai urla in somn
Bine ca ai scapat de noduli
Moni lasa ca nu e grav, nu iuta sa bei multa apica (buna!)si iaurtelul ajuta
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
monica2008 spune:
neata fetelor haideti la o
eu aseara l_am vista pe bebeera asa de bine cu el in brate...
ROXALI imi pare rau ca pitica nu sta bine.stai linistita nu cred ca o sa aiba nimic de la carne.
BERARPIRI cum a fost aseara la prieteni?
monica mamica in devenire+36denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 4sap
katiapam spune:
hi
Monica-am venit la cafea
deja nu mai ai rabdare,te intelegem
incearca sa-ti imaginezi cam cum ar arata
a mea mi-o imaginam cine stie cum ca dupa ce s-a nascut n-as fi ghicit in veci cum arata cu toate imaginatiile mele
zuiceam ca e toata adi dar a fost asa chiar cind s-a nascut cu nasusl lunguiet in schimb a doua zi era alta
Roxali-stai linistita ca nu o sa aiba nimic de la carnita,daca nu a vomitat sau nu a facut diaree de aseara nu cred ca mai face ceva
are o perioada mai sensibila acum
am fost si am vazut banco scuola,cred ca o sa se bucure mult,m-am gindit sa-i pregatim culori,carioci,creioane,foi si masuta de ziua ei si poate mergem azi s-o cumparam daca avem chef de iesit
e tare innorat la noi,adica de cind scriu a inceput ploaia...
duminica placuta
ticker
deGiulia (20 iunie '07)
Berarpiri spune:
monica-mersi pt. cafelutza!
A fost bine aseara,chiar daca eram obosita am stat pt. Ambra,ca s-a simtit f. bine.Prietenii nostri au un baietel cam de o varsta cu Ambra...s-au jucat,mai mult o lovea pe Ambra baietelul,dar s-a simtit bine...Am stat pana pe la 22.
roxali-si eu zic ca face ceva reactie imediat,daca nu i-a priit organismului.Daca nu a facut nimic,nu cred ca mai face...oricum,pt. linistea ta,faci bine sa vorbesti cu pediatra...
katia-chiar ca mai este putin si face Giulia 2 anisori...cum sarbatoriti?acasa?v-ati gandit la un cadou frumos,si bineinteles folositor...stie mami ce-i trebuie la ,,piti".
Si la noi e innorat,habar nu am ce facem azi...nimic deosebit...
pe toate!
andreea, Ambra
Roxali spune:
ALESSIO SA CRESTI MARE FRUMOS ,DESTEPT!
Multumesc fete dragi
De cand ii dau vitamine vad ca papa si ea ceva...scumpe ,dar fac...chiar daca nu prea sant ptr vitamine vara(soarele e D, fructele au de toate), dar propolisul cica e super bun
Katia va fi o surpriza frumoasa si creativa...si niste carticele de colorat
A mea daca e foaia goala n ii vine sa faca nimica...cred ca din cauza ca ii dadeam din caietele baiatului deja complectate
ploua si aici...
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze