Mamici si Gravidute Italia (54)
Raspunsuri - Pagina 5
Irina20 spune:
Andreea eu asa stiu ca tio da pe loc.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
monica2008 spune:
IRINA ai dreptate ti_o da pe loc foaia ca si cumnatica mea ia facut la baiat
monica mamica in devenire+36denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 4sap
chiccutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui katiapam
Chiccutza-si eu aas stiu ca trebuie sa maninci ceva dulce tine o sedinta cu ei si poate acum daca vine vacanta se mai linistesc si ei ca sint satui de scoala-gradinita noi cum asteptam vacanta???? ticker deGiulia (20 iunie '07) |
pentru toate mamicile
katia,eu dulciuri nu prea pap,nici macar caramele.nici de mica nu am mancat.ciocolata mea erau castravetii acri.
acum am inceput o cura cu extract de guaraną,care pare sa functioneze.
in rest,noi,totul la fel.
vape toate.
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/
ely2304 spune:
ia uitati la ce ora scriuuuu...asta seara sunt ZOMBI...nu k nu as fi dormit..asa ma simt..bblina a avut chef de joaca pana tarziu ieri noapte,dar m-am descurcat,astazi a dormit destul de bine...iar pe seara a avut iarasi chef de "scandal"dar am rezolvat rpd pbl...am tinut-o treaza vreo 3h pe cat am putut,apoi i-am facut baita,masaj pe tot corpul cu ulei de mandorle,papik iar de la 22:30 doarme bustean...acum astept sa se trezeasca,sa pape apoi ma duc si yo la nani!uitasem sa va spun k mi-a dormit 5h continuu azi-noapte!la fel si yo...nu am trezit-o deloc!
intru acum k maine am o zi plina....dimineata mergem la coafor,ne schimbam look-ul(nu am mai fost de vreo 5luni luni cred,merg de 2ori pe an..)apoi mergem la vot..la pranz suntem cu socrii la masa....dupa pranz la plimbareala cu prietenii si dk reusesc ceva shopping pt DENISE..ma duc sa ma aprovizionez cu pampersi,salviete..chestii de genul asta!
ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
ely2304 spune:
katia:am intrat in randul vostru,nici nu-mi vine sa cred..ma uit la ea cateodata si imi dau lacrimile de emotii...(ce mamik plangacioasa)ma bucur k o am..e tot ce mi-am dorit pe lumea asta,o FETITA..restul nu ma intereseaza(material vorbind)!ce dulce e bblina ta,abia astept sa o aud vorbind pe DENISE,acum zambeste ma multumesc putin cate putin...asta seara eu si sotul ne-am asezat langa culla si vb cu ea..mititik nu stia la cine sa se uite mai intai,statea gura casca si scotea cateva sunete ff frumoase..se uita dupa noi,scotea limbuta,parca ar fi vrut sa ne spuna si ea cevaas papa-o toata!
andreea:cand termina lucrarea muncitorii?ufff AMBRA e legata tare de tine...tare greu o sa-ti fie mai tarziu...am o cunostinta care e in aceeasi situatie,are 2bbii,amandoi urla dupa ea,nu poate nici sa mearga la toaleta,ambii doarme in pat cu ea..e distrusa,nu stie cum sa faca sa-i dezlipeasca de patul lor(sotul ei saracul s-a mutat in alta camera)bine k in cazul tau bblina doarme singura in patut..ms pt sfaturi..o sa tin cont..imi pare rau k nu am putut vb pe net,dar o alaptam pe bblina,apoi a inceput sa planga,a facut kk..pana la urma am lasat tot si am stat cu ea pana a venit sotul!aveti grija de voi!
ely2304 spune:
monica:pt a o inscrie pe DENISE la pediatra am avut nevoie de CARNETELUL ei(il vei primi la iesirea din spital)codul fiscal,un act de-al meu(buletinul)si atat!k si celelalte fete am inscris-o dupa nastere,inainte nu este posibil aici pt k fara carnetel cum demonstrezi k exista(plus k trebuie sa figureze in fisierele de la comuna in care locuiesti)ciudat la tine acolo!dk asa ti-au spus asa sa faci...cred k esti emotionata,la fel eram si eu..nu mai aveam rabdare sa o cunosc,iar cand a venit momentul imi doream sa mearga totul bine,sa fie sanatoasa..iata k a venit momentul mult asteptat iar acum nu ma mai satur sa o privesc!abia astept sa il cunosc pe bb!aveti grija de voi!
kemsy:felicitari pt vestile bune de la eco..ai baiat mare nu gluma..cred k tare emotionata esti cand mergi la eco..(eu eram )nu auzeam nu vedeam nimic..eram AERIANA!URMATOAREA eco cand o ai?sarcina usoara in continuare!
NU MAI STIU CINE M-A INTREBAT de botez,unde il facem...am programat la un restaurant de aici,k ceva romanesc in zona nu gasesc si nici nu as fi avut cum sa-l fac k 90% din invitati sunt italieni...avem meniu cu peste,carne...tort..nici eu nush cum va fi..sunt atat de nerabdatoare..cu siguranta va fi totul ok..sanatosi sa fim!
ely2304 spune:
georgy:ce program bun are GIULIA,cu tp-ul sper sa ne "asezam"in rand cu lumea..k dupa cum obs o zi e buna alta mai putin buna...rabdare...asta trebuie..o sa invat sa am pt binele ei..tu cand mergi acasa?asteptam pozici noi cu GIULIA!
RESTUL FETELOR VA PUUUUUUUUUUUUPPPP K S-A TREZIT DENISE...
noapte buna!
Irina20 spune:
Neatza
Andreea e greu asa,eu am dormit cu baiatul, separat de sot,pana la 4 luni cand a inceput sa se trezeasca doar de vreo 3-4 ori pe noapte,apoi lam invatat sa doarma singurel in patutul lui si in camera lui.Iar acum imi doarme singur,se mai trezeste cateodata,ii dau un biberon de lapte si il iau cu noi in pat pana adoarme,dupa ce adoarme il duc la el in patut si gata.
Ely da cum o botezi pe fata,ortodox?sau catolic?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
katiapam spune:
neata
wow Ely-ce harnicuta esti
ai raspuns la toate fetele
o sa vezi ca incet se va obisnui sa doarma cit mai mult noaptea
deja daca incepe cu 4-5 ore e super,se invata ca noaptea se doarme
nu te stresa prea tare cu pregatirile,o sa iasa bine
Monica-asa uitasem de codice fiscale
ei a trecut ceva timp de atunci incep sa le uit
Irina-mersi de cafą
tu il culci in alta camera? nu stiam
si pui aparatul sa-l auzi?
Chiccutza-cum e cura aia? pt ce e?
si eu preferam mereu sarat-acru decit dulciuri
ce faceti in week?
azi e vint si innorat ,poate se poteoleste sa iesim putin la plimbarica,daca nu asta este....iesim cu masina
ticker
deGiulia (20 iunie '07)
Berarpiri spune:
'Neatza si de la noi!
irina-mersi pt. cafea!
Cu dormitul nici noi nu avem probleme,doarme fara probleme in patutul ei...e greu ca e prea atasata de mine...Aseara m-a tinut sotiorul in brate,si a venit sa ne desparta repede,nu suporta nici sa stea el langa mine,ca sa nu mai vorbim sa ma mai tina si in brate...Acum sa vedem,asteptam raspuns de la asilo nido,daca am prins loc o ducem din septembrie,si speram sa fie mai bine...
ely-de aia am si zis ca te las,ca mi-am dat seama ca nu puteai scrie,avand in vedere ca o alaptai pe Denise...
Si eu zic ca isi va schimba singurica progamul de dormit Denise,nu-ti face probleme ca gresesti tu undeva...nici vorba...inca Denise doarme f. bine,daca deja a avut noapte in care a dormit 5 ore intr-una...
Sa faci poze cu noul look,sa te vedem.
andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''