Mamici si Gravidute Italia (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

irina-important e sa-i spui doctoritei care va fi maine la vaccin,ca i-a curs nasucul.Il consulta,si iti spune ea daca il poate face sau nu.Daca nu te intreaba ea nimic (pe mine ma intreba tot timpul daca in ultimele zile a avut Ambra ceva),spune-i tu...sa nu uiti.
Din ce cauza stai prost cu nervii?Daca se poate spune .
Tot cu sotul,sau din alte motive?

Noapte buna!

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele mele...harnicute k de obicei!am revenit dupa un week-end destul de placut...sambata in giro pana pe la 02:30..DENISE a fost f cuminte,a papat a dormit..apoi a stat treaza pana pe la 01:30 la aer curat,k am iesit la plimbarik cu prietenii dupa cina,am avut noroc cu tp-ul...duminica:DEZASTRU dimineata a plouat cu galeata de nush cum sa ma imbrac pt comunione,m-am schimbat de miii de ori mai ales k majoritatea bluzitelor sunt stramtute din cauza "majorarii"partii frontale...dar m-am descurcat..mi-am pus o camasuta lejera si pantalonash si gata(am luat sacoul dupa mine)dupa 1h nu va spun ce cald era afara k imi venea sa ma las la pielea goala..asa a fost pana seara tarziu...din pacate nu am facut pozici,pt k eram prea ocupata cu vorba si am uitat...mi-am adus aminte intr-un final dar aveam o fata de speriat bombe(ma durea capul ingrozitor)asa k am lasat-o balta...pe la 17:30eram deja la nani k nu mai rezistam(dormisem f putin)clar k m-am trezit pt a pregati cina sotului..apoi am stat treaza pana la 02:00,vroiam sa intru sa va salut dar DENISE nu m-a lasat deloc..a avut colicei mititik..Astazi a fost cumintik,a papat a dormit bine...iar mami s-a ocupat de curatenia casei,bucatarie,spalat...iar acum pe seara la ora 21 am foat la preot,am stabilit ziua si ora botezului,va fi pe 12IULIE dimineata la 10:00...abia astept!cred k IRINA ma intreba cum o botez,am hotarat sa o botezam catolic pt k viitorul nostru este aici,nu cred k ma voi intoarce in tara,nu pt k nu as vrea eu ci pt k sotul nu va renunta niciodatat la viata de aici la rude,familiari bla-bla..cred k mi-ar lipsi si mie..acum 2ani cand am fost acasa,am simtit lipsa celor de aici,obiceiurilor..la fel simt cand sunt aici(lipsa celor de acasa)dar nu cred k voi reusi sa ma impart vreodata in2 parti egale!DENISE sa fie bine k restul nu se pune! GATA K M-AM LUNGIT CAT O ZI DE POST!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

IRINA:PT A TE ELIBERA DE NERVII,bea tisana din portocale,finocchio,melita incearca in erboristerie...si eu sunt de fel f agitata,nu am stare dar de cand beau "tisana della mamma "ma simt ffff bine(ma mai supar cateodata dar nu k inainte)!oricare ar fi motivul supararii tale,sper sa depasesti momentul si sa te gandesti k o Z FARA UN ZAMBET ESTE O ZI PIERDUTA!Lasa grijile(stiu k sunt)deoparte,traieste clipa si momentul..esti tanara,nu te necaji k FABI are nevoie de tine pana la adanci batraneti!

andreea:ma bucur k te-ai simtit bine in compania prietenilor..si k reusesti sa te odihnesti mai bine..sper sa termine cat mai rpd lucrarile!felicitari pt "pupu"la wc..ai fetita mare..o sa vz k tp-ul le va rezolva pe toate!multumim pt urari..in rest cum te simti?ceva schimbari?noutati?

katia:frumoasa ideea cu banco..cu siguranta bblina va aprecia cadoul si se va distra!incerc sa rasp rpd k DENISE da semn k se trezeste

roxali:sunt de acord cu fetele..dk bblina nu a avut reactii adverse imediat dupa ce a papat nu-i bai..nush ce sa spun..poate k ar fi bine k pe viitor sa fi mai atenta mamicuto..(gresiti voi,k eu invat din greselile voastre)

restul fetelor va puuuuuuuuuppppppppp k s-a trezit DENISE!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

NEATA?CAFELUTA E GATA!MA APUC SA CITESC DIN URMA SI DUPA REVIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Neata
Bionda-mersi de cafea
cam scurtuta esti la vorba
Ely-ce figura esti asa fac si eu ma schimb de n ori si tot nu-mi place
tre' sa slabesc ca nu vreau sa schimb garderoba ca de nu ma las asa prada.......kg
ma bucur ca toate sint bune la voi,
cam asa cu dorul aici ne e dor de locurile de acasa cind esti acolo invers multi la Denise si tie
Andreea-super ca invata Ambra la wc
a mea a stat si ea dar nu face
imi rata sa o pun pe wc sau la olita sta cit sta si gata...nu vrea sa faca
am incercat sa o invat si eu fara scutec dar inca e mica nu stie sa se ceara la pipi
Irina-hai incearca sa fii mai calmuta putin
sus moralul
si eu sint tot asa mereu cu nervi dar sper ca trece si la mine....
p.s.daca incepi sa nu mai ai rabdare sa citesti pe aici sau sa scri vezi ca incepi sa ai simptome ca incet iti iei talpasita si tu,cam astea sint primele semne....hai nu te lasa colpesita nervilor
la vaccin sa spui cm s-a simtit ca de obicei nu fac daca sint bolnaviori
va pup pe toate

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Neatza fetele!

Cu nervii mei sincer habar nu am de undei culeg,se intampla ceva cu mine si nu am nici o explicatie de ce si cum.

Iar cu vaccinul,ii spun doctoritei,intotdeauna ma intreaba,dar fabian vad ca se simte bine,nui mai curge nasul,dar stiu eu....

Katia sper sa numi iau talpasita

Ely am baut si eu dea ceai Tisana pentru mame,de miau pocnit falcile

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irina20

Ciao fetele!

Am reusit si eu sa accesez pagina intrun final.

Eu am o mica problema,vineri am fost cu baiatul la pediatru,mia zis ca e putin racit(nu mia dat nimic sai dau) dar am uitat sal intreb daca ,pot sai fac vaccinul asta fiind maine la amiaza.Racit,adica ii curgea nasul,dar acum nu iii mai curge,as putea sai fac vaccinul maine?sau ma amana doctorita? In rest e totul bine,chiar mia luat foarte bine in greutate in ultima luna,are 10 kg acum

Katia si eu stau prost cu nervii,sincer nu am rabdare nici sa citesc tot ce scrieti voi,citesc pe sarite.

Roxali daca fata na avut nimic pana acum ,nici de acum in colo nu va mai avea nimic.Asta cred eu,acum sigur nu pot sati spun.

Nelia,dar din cate stiu,ziceai ca nu te impaci prea bine cu sotul,iar acum vrei bb 2,iar in legatura cu banii,atata timp cat el isi plateste toate impozitele si e cu toate la zi,nu cred ca nai avea dreptul.

Va pup pe toate,noapte buna

Irina,mamy de Fabian
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

irina,stii cum e cu sotul....asta e o problema intre mine si el,nu are de-a face cu copiii....le rezolvam noi separat....am momente cand clachez,cand simt ca nu am ales pe cine trebuie,dar reusesc sa imi revin si sa il indragesc pentru ca e tatal copilului meu....apoi toate bune si frumoase o perioada si iar.....POTOPUL...dar un copil mi-as mai dori,in special un fratior pentru cris,in primul rand,nu as vrea sa ramana singur....la noi crizele sunt din cauza ca eu nu am ocupatie,si rutina asta ma omoara..nu zic e buna rutina dar sa se mai schimba ceva pe ici pe colo...de exemplu,mi-am rluat iar plimbarile cu masina...m-am simtit libera,acum pot merge unde vreau atunci cand ma enervez,iau masina si plec cu copilul prin toate magazinele sau parcurile si uit de toate...apoi voi mai schimba cu cate o vacantza pe undeva,vine marea....asta e problema la mine,ca nu sunt o femeie de casa si atat,mi sa luat doar sa fac curatenie,as mai vrea si eu un restaurant ceva,ferice de cele care au un ajutor....nu mi l-as dori permanent si doar din cand in cand....am intalnit o femeie si am hotarat sa mai stea cu cris cate 1 ora ca sa putem si noi fie sa stam singuri,fie sa facem cumparaturile fara sa alergam prin magazin dupa el....si cere doar 3,5 euro,1 data pe sapt merge ....deci asa sta treaba cu mine si cu bebe 2 care sper sa vina repede ,pe cris l-am asteptat 6 luni!!!

CRED ca defapt asa suntem toate femeile....am putea face mai multe dar vine ea si vremea noastra...
bionda,merci de cafa!!

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Pentru Nellacris si nu numai:
La legge prevede forme di tutela anche per le madri, cittadine italiane, comunitarie o extracomunitarie in possesso del permesso di soggiorno per soggiornanti di lungo periodo (già carta di soggiorno), che non lavorino al momento del parto o dell'ingresso in famiglia del bambino adottato.
L'assegno dello Stato, è previsto per la madre che:
• ha un rapporto di lavoro e una qualsiasi forma di tutela per la maternità e almeno 3 mesi di contribuzione nel periodo compreso fra i 9 e i 18 mesi precedenti la nascita del bambino (o il suo inserimento in famiglia, nel caso di adozione o affidamento), ma non ha raggiunto i requisiti per l’indennità di maternità o questa risulti di importo inferiore all’assegno (in questo casospetta la differenza);
• si è dimessa volontariamente dal lavoro durante la gravidanza e ha almeno 3 mesi di contribuzione nel periodo compreso fra i 9 e i 18 mesi precedenti la nascita del bambino (o il suo inserimento in famiglia, nel caso di adozione o affidamento);
• precedentemente ha avuto diritto ad una prestazione dell'Inps (ad esempio per malattia o disoccupazione) per aver lavorato almeno tre mesi, purché non sia trascorso un determinato periodo di tempo, diverso a seconda dei casi (mai superiore ai nove mesi).
Il modulo di domanda, disponibile presso gli uffici Inps e sul sito dell’Istituto
www.inps.it, nella sezione “moduli”, va presentato agli uffici Inps più vicini all’abitazione
della madre.
L'assegno dei Comuni è concesso alle madri il cui reddito familiare non superi il tetto previsto dall'ISE (per il 2008 è di 31.223,51 euro, relativo ad un nucleo di tre persone). La domanda va presentata al proprio Comune di residenza. ventinoveottobre
Entrambe le prestazioni, non cumulabili fra loro, vanno richieste entro 6 mesi dalla nascita del figlio o dall’ingresso in famiglia del bambino adottato/affidato e vengono pagate dall'Inps tramite assegno bancario spedito al domicilio della madre o con accredito su conto corrente bancario.

Sper ca sunt de folos informatiile.

Gianina 23+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Am uitat sa zic ce era mai important: assegno dello stato avea ca valoare vreo 1900 euro, iar cel de la comune 1500 Euro, cate 300 euro pe luna. Cel mai bine e sa mergeti in comune sa intrebati.
Nellacris, te inteleg perfect, si eu cand nu lucram intram in depresie o data la 2 saptamani, nu vorbeam cu sotul, plangeam..ma simteam total nerealizata. Important e sa gasesti o ocupatie in afara de treburile casnice. Foarte bine ca ai acces la masina si poti merge unde vrei (ce mi-as dori si eu ). Eu in perioada in care nu lucram (dar si pentru ca imi permiteam sa o fac, nu era cheltuiala mare), am facut niste cursuri gratuite la Milano, gasite pe net, de vreo 3,4 saptamani. Este bine, mai iesi in lume, cunosti alte persoane, inveti lucruri noi .
Am hotarat (asa zic eu ) sa luam pentru bebe trio ovo de la Brevi. Stiti ceva de marca asta?
Va salut pe toate

Gianina 23+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

gianina,multumesc frumos pentru detalii,desi sincer sotul meu inca nu a platit INPS-ul,este vreo 3000 de euro in trei rate pana la sf anului....declaratia de rediti se face doar la sf anului?deci inseamna ca daca el plateste inps-ul care de fapt este pensia care nu mai apuci sa o iei ca pleci inapoi in tara,dar fie,daca fac toate actele si cele de la primarie si cele pe unde mai trebui as putea beneficai de acei bani?
ps:acesti bani o sa fie o mana cereasca pentru noi....indiferent daca avem toate lucrurile cumparate pentru Cris si ii raman lui|ei...cu CRIS,nu am avut un botez ca tot omul,si multe alte lucruri sa ii amenajez camera....
pss:ieri i-am spus sotului despre posibilitatea de a primii ceva bani dupa nasterea copilului...mi-a spus ca e imposibil...ca noi nu primim nimic,i-am spus ca si cu Cris puteam primii ceva si la fel mi-a spus ca nu era data legea atunci (el era si cu acte si era mult mai usor)....si asa tare mam inervat ,eu urasc oamenii care LE STIU PE TOATE si te contrazic cu nesimtire bazandu-se pe faptul ca ei au ADEVARUL SUPREM!!!
deci noi asteptam sa se intample minunea,sa raman gravida iar cu AJUTORUL lui DD,si apoi mai vb...(eu cu chestile legale nu ma prea pricep,noroc ca am oameni bazati langa mine,adica pe voi....)

deChristian Ionut

Mergi la inceput