Mamici si Gravidute Italia (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Poze cu mine, cu tati si cu puiu mic sunt aici: http://it.fotoalbum.eu/analessya13/a290035

Vreau sa va intreb daca simtiti ceva in burtica. Eu nimic, desi saptamana trecuta simteam usoare contractii ale uterului, acum insa nimic. E normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele...

slaba miscare,se vd k e week-end...care mai de care la mare,gratar..

noi suntem la umbra k afara e ff cald,mai precis in casa!dimineata am fost la cumparaturi pt DENISE,cum se duc banii astia!pt mine cine stie cand imi vine randul!mai pe seara sotul iar ma duce pe nush unde...sa vedem cate ceva!

katia:am fost...la plimbareala singura ieri seara,k sotiorul era ff obosit,dar recupereaza astazisi maine k sunt toate magazinele deschise!voi nu va plictisiti?ai prietene romance?

tatoo,alessya:ce bn de voi k aveti ceva in comun,acum depanati amintiri!cum va petreceti week-end-ul?
sa va traiasca bbii la aman2..asteptam pozici!

andreea:voi ce faceti in week-end?astazi am vb cu sotul poate reusim sa venim in zona voastra la mare,nu promit sigur dar am ceva sanseabia astept!te simti mai bine?ai reusit sa te odihnesti macar?esti curioasa sa aflii ce va fi urmatorul bb?eu am stiut de la 10saptamani(mi-a spus o cunostinta)la fel face cu toate si nu greseste neam!

georgy:voi ce mai faceti?cum va petreceti tp-ul liber?cand spuneai k mergi acasa?asteptam pozici cu GIULIA..k ne lipseste!

irina:voi cand mergeti in vacanta?mergeti in rom?FABI cum e?dintisorii?

alessya:eu nu am simtit nimic pana la 12 saptamani cand cred k s-a miscat prima oara,am simtit gen "fluturasii"prin burtik in special in partea stangain rest nimic!apoi cu trecerea tp-ului miscarile s-au intensificat...toate diferite de la sapt la saptamana!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

sal fetele...

slaba miscare,se vd k e week-end...care mai de care la mare,gratar..

noi suntem la umbra k afara e ff cald,mai precis in casa!dimineata am fost la cumparaturi pt DENISE,cum se duc banii astia!pt mine cine stie cand imi vine randul!mai pe seara sotul iar ma duce pe nush unde...sa vedem cate ceva!

katia:am fost...la plimbareala singura ieri seara,k sotiorul era ff obosit,dar recupereaza astazisi maine k sunt toate magazinele deschise!voi nu va plictisiti?ai prietene romance?

tatoo,alessya:ce bn de voi k aveti ceva in comun,acum depanati amintiri!cum va petreceti week-end-ul?
sa va traiasca bbii la aman2..asteptam pozici!

andreea:voi ce faceti in week-end?astazi am vb cu sotul poate reusim sa venim in zona voastra la mare,nu promit sigur dar am ceva sanseabia astept!te simti mai bine?ai reusit sa te odihnesti macar?esti curioasa sa aflii ce va fi urmatorul bb?eu am stiut de la 10saptamani(mi-a spus o cunostinta)la fel face cu toate si nu greseste neam!

georgy:voi ce mai faceti?cum va petreceti tp-ul liber?cand spuneai k mergi acasa?asteptam pozici cu GIULIA..k ne lipseste!

irina:voi cand mergeti in vacanta?mergeti in rom?FABI cum e?dintisorii?

alessya:eu nu am simtit nimic pana la 12 saptamani cand cred k s-a miscat prima oara,am simtit gen "fluturasii"prin burtik in special in partea stangain rest nimic!apoi cu trecerea tp-ului miscarile s-au intensificat...toate diferite de la sapt la saptamana!

Mergi la inceput

analessya:te-am botezat....na...acum ALESSYA iti spun...dk nu te superiam vz pozicile,felicitari sunteti o familie frumoasa,ai o minune de baietel,cred k tare posnas este!

ma duc sa pap ceva..k mi-e foameee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

katia-sincer,si cu prima sarcina mi-am calculat dupa capul meu saptamanile ...daca sunt inacapatanata si numai cum vreau eu fac...deci,dupa calculele mele,pe Ambra am nascut-o la aproape 38 sapt,dupa ale ginec. la 39 de sapt.Acolo e diferentza de 1 sapt,ca si acum,ca eu stiu data exacta cand am ramas gravida...Oricum,mersi pt. calculator!
Am vrut sa scriu altfel la nume,ca o iubesc pe Ambra si pe bb din burtica,dar erau prea multe litere...pana la urma a iesit asa...dar nu-mi place...Nu stii cumva cum se poate sterge,ca punctele mi le-au luat,si nu ma lasa sa schimb pana nu le am cele necesare...
Parca nu reusesc sa ma impac cu numele Giorgio,pt. un bb mi se pare prea serios...dar e dreptul sotiorului,asa ca n-am ce zice...
Multumesc ca m-ai trecut pe lista!

ely-inseamna ca suntem la fel,daca te-ai emotionat cand te-ai uitat la filmat...eu sunt emotiva din cale-afara...multumesc pt. complimente!
Denise ce face?Cum e burtica?A mai avut colici?
Maine suntem invitati la gratar...fetita nasilor lui Ambra implineste 2 anisori...asa ca ne vom petrece ziua de maine la iarba verde.Suna-ma daca veniti incoace.

S-a trezit sufletelul,si nu mai am sanse sa scriu...

andreea, Ambra si 7+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Eu nu am plecat nicaieri ca e prea cald. In plus, baietelul de-abia se reface dupa mononucleoza, saracutzu a facut si injectii, i s-a luat si sange, vreau sa il tin un pic linistit.

Eu fac curatenie ca de cateva zile lenevesc si daca nu fac nimic intr-o zi se vede imediat. Oricum, bronzata sunt, asa ca marea mai poate astepta, suntem de-abia in iunie.

Am pus pozici cu mine. E link-ul din mesajul de mai sus-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

tatoo-am vazut pozele..sa va traiasca printesa!Sper sa fie totul bine pana la urma,si sa iasa bine analizele.Esti de multi ani aici...aveti de gand sa va mai intoarceti in tara?sau ramaneti aici?

analessya-sa va traiasca puiutul!
Eu mai simt din cand in cand ceva prin burta,dar nu e de la bb...am eu probleme de balonare,de cand am ramas gravida...Eu zic ca e normal sa nu simti nimic,inca e devreme...pe Ambra am simtit-o prima data la 13 sapt,la fel ca si ely.

ely-ma simt la fel,am greturi...nu stiu ce se intampla,ca asa de ciudat visez de cand sunt gravida...ma trezesc speriata din cauza viselor,si nu mai reusesc sa adorm...nu este noapte sa nu se intample...ca sa nu mai vorbesc ca in fiecare vis mananc cate ceva,orice...
Sunt curioasa daca e ,,cu putza" bb sau nu...dar inca nu am timp sa ma gandesc,cu starile astea pe care le am...

neliacris-multumesc pt. sfat!Sa vad ce-mi zice ginecologa sapt. viitoare,sper sa-mi dea ceva sa iau pt. greturi...
Voi ce mai faceti?Cum va petreceti timpul?

daraban,chicutza-multumesc pt. urari!

andreea, Ambra si 7+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

iuhuuuu..fetele mai sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Eu as vrea sa va multumesc ptr. primire si sfaturi, noutati nu am asa ca nu am ce sa va spun. Eu va citesc din umbra si cand e cazul intervin. mamici, burtici si copilasi.

Doris 16+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatto spune:

Buna fetelor, scuze ca nu v-am raspuns dar astazi am cam umblat haimana. Multumim pentru complimente, si sa va traiasca si bb vostri .Miine mergem la zoo ,liu alessia ii plac tare mult animalele, dupa care o sa lenevim pina luni dimineata.

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput