Mamici si Gravidute Italia (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tatto

Buna fetelor, sint in italia de 12 ani ,am o fetita de 1an si 10luni, nascuta in Italia (Alessandria)pe 1 august 2007. Este o Leoaica ca si mamasa, eu sint nascuta pe 10 august 1973.
Micuta mea merge la cresa si este destul de bucuroasa, chir daca dimineata se trezeste mai greu. Ca sa ajungem la 8,45 la cresa ne trezim la ora 7.30.
Sint putin ingrijorata pt.ca acum 2 luni i-a fost diacnosticat un ADENOVIRUS,am fost internate in spital dupa care iesind din spital la o saptamina a facut ORTCARIA.
Facindui analizele singelui dot.ri au descoperit ca are valorile transaminase (AST 0-56 , ALT 0-33). Valorile penultimilor examene sin AST 229, ALT 335, ultimile rez. sin AST 185 , ALT 220 ,si dot.ri nu inteleg din ce motiv. Acum trebuie sa repetam examenul peste 20 de zile. Speram ca va reveni totul la normal. In rest totul bine.

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/

Sa va povestesc si despre mine. Am postat aici la Tatto pentru ca si eu sunt din provincia Alessandria, oras Tortona. Referitor la transaminazele mari, baietelului meu ii iesise si lui marite la analize din cauza mononucleozei. Daca nu i-a facut monotestul poti sa vb cu pediatrul sa vezi ce parere are.
Eu sunt Andreea, am 26 de ani si sunt de 6 ani in Italia, sunt din Bacau (Buhusi), am terminat Jurnalismul la Iasi, aici mai scriu la ziarul local si uneori la "Stampa" si la "Libero". Cand o sa scriu, va anunt.
Am un maschietto de 2 ani jumate care ma termina, dar il iubesc din toata inima. Am nascut aici in Italia si nu ma pot plange.
Vreau sa va trimit poze, dar ma chinui fara sa reusesc. Am incercat sa le descarc in album, dar nu se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Andreea, am intrat in a 6 saptamana. Am scris 7 pentru ca asa mi-a scris doctorita pe impegnative. Desi stiu ca sunt in urma, ma bucur sa cred ca am mai multe saptamani si ca bb creste bine.

Tatto, si pe al meu l-am trimis la camin, doar 2 ore dimineata si mi s-a imbolnavit de numai numai. In ultima vreme, chiar prea des. Asa ca ma gandesc serios sa nu il mai duc deloc si sa astept gradinita. Si asa ca plateam mult pt acele 2 ore in plus maestrele sunt antipatice, mie nu imi plac si nu cred ca a existat vreo legatura intre parinte- educator, iar asta nu a fost din vina mea pt ca eu sunt destul de draguta si de prietenoasa. Asa ca m-am saturat de virusi si de maestre, mai bine elimin problema asta deocamdata.

Apropo, cum fac sa trimit poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

mesaj pentru berepiri:am auzit ca magne b 6 e fr bun pentru greturi,poti incerca sa imi spui si mie cum te ma isimti..
bun venit fetelor noi

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

neata
poftiti la
Tatto-nu te pot ajuta cu analizele
va doresc sa iasa bine
ti-am vazut printesa in pozici,e o scumpa si imi place mult numele ei
era pe lista mea de preferiti
esti de mult pe aici
si eu din 2001...am nascut tot aici si avem o pitica de 2 anisori imediat
te trec pe listuta imediat ;)
Analessya-esti tinara si baiat mare
si tu esti de ceva vreme pe aici
poate va intilniti daca sinteti amindoua din Alessandria
poze poti sa incarci pe mai multe siteuri iti faci cont si le incarci apoi pui linkul
www.photobucket.com (asta mai nou e tare lent)
www.flickr.com
www.fotoalbum.eu(e rapid)
succes!
Ely-ai fost la plimbareala?
noi avem in week asta festa la sacra dell pesce aici la fiumicino
maine expozitie si concurs de masini in alt cartier dealea care mai de care mai modificate si impopotate si mergem sa le vedem ca participa un prieten
Berarpiri-imi place numele
o sa te decizi tu
voi faceti ca la Ambra daca e baiat decide el daca e fetita tu
eu daca mai fac o fetita vreau sa o cheme Giorgia(imi place f mult)
la mine era asa ordinea Giulia,Giorgia si Alessia la baieti e cam greu....
Monica-nu vreau inca bb 2,parca parca mi.-as dori dar nu e momentul....nu prea stiu ce vreau acum....

de Giulia -20 iunie'07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
felicitari berarpiri pt bb2,sa va ajute Dumnezeu sa fie bine!
Bine ati venit! fetele noi din Alessandria.
noi ne pregatim de concediu,marti decolam spre Italia
Mi-e putin groaza,vom fi doar eu si Delia cu o gramada de bagaje,dar sper sa ne descurcam.

Azi sunt la munca toata ziua iar deseara merg la nunta,voi fi cam obosita,asta este.

intru sa va mai salut si din ita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Daraban-ce bine ca mai dai cite un semn
o sa te descurci cu bagajele le dai la ckek-in si gata,nu te sttresa
cit stai in it?
concediu placut,vi la sotior?
sa mai pui pozici sa o vedem pe Delia-si pe tine

de Giulia -20 iunie'07

Mergi la inceput

stam 2 sapt aprox,mergem la sotu,e f nerabdator sa ne vada.
as vrea sa pun poze dar nu reusesc.
Acasa nu pot deschide pc-ul ,ca nu o mai dezlipesc pe Delia de el,vrea sa-i ii pun muzica de copii de pe youtube.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatto spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Citat:
citat din mesajul lui tatto

Buna fetelor, sint in italia de 12 ani ,am o fetita de 1an si 10luni, nascuta in Italia (Alessandria)pe 1 august 2007. Este o Leoaica ca si mamasa, eu sint nascuta pe 10 august 1973.
Micuta mea merge la cresa si este destul de bucuroasa, chir daca dimineata se trezeste mai greu. Ca sa ajungem la 8,45 la cresa ne trezim la ora 7.30.
Sint putin ingrijorata pt.ca acum 2 luni i-a fost diacnosticat un ADENOVIRUS,am fost internate in spital dupa care iesind din spital la o saptamina a facut ORTCARIA.
Facindui analizele singelui dot.ri au descoperit ca are valorile transaminase (AST 0-56 , ALT 0-33). Valorile penultimilor examene sin AST 229, ALT 335, ultimile rez. sin AST 185 , ALT 220 ,si dot.ri nu inteleg din ce motiv. Acum trebuie sa repetam examenul peste 20 de zile. Speram ca va reveni totul la normal. In rest totul bine.

ALESSIA 1/08/2007

Sa va povestesc si despre mine. Am postat aici la Tatto pentru ca si eu sunt din provincia Alessandria, oras Tortona. Referitor la transaminazele mari, baietelului meu ii iesise si lui marite la analize din cauza mononucleozei. Daca nu i-a facut monotestul poti sa vb cu pediatrul sa vezi ce parere are.
Eu sunt Andreea, am 26 de ani si sunt de 6 ani in Italia, sunt din Bacau (Buhusi), am terminat Jurnalismul la Iasi, aici mai scriu la ziarul local si uneori la "Stampa" si la "Libero". Cand o sa scriu, va anunt.
Am un maschietto de 2 ani jumate care ma termina, dar il iubesc din toata inima. Am nascut aici in Italia si nu ma pot plange.
Vreau sa va trimit poze, dar ma chinui fara sa reusesc. Am incercat sa le descarc in album, dar nu se poate.

I-a facut analizele pt. mononucleoza, hepatita a,b,c.,alergii si sunt toate negative.

ALESSIA 1/08/2007

Mergi la inceput

chiar fetelor,de Raluca ce mai stiti?
n-am vb tare demult cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

buna fetelor,n-am mai intrat de mult pe-aici ca am fost cam ocupata.am vazut ca avem mamici noi,vesti noi(andreea-FELICITARI SI BB SANATOS)
restul fetelor vaca plec la fiumesi tre' sa pregatesc totul

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput