Mamici si Gravidute Italia (54)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tatto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Berarpiri

tatoo-am vazut pozele..sa va traiasca printesa!Sper sa fie totul bine pana la urma,si sa iasa bine analizele.Esti de multi ani aici...aveti de gand sa va mai intoarceti in tara?sau ramaneti aici?

Sa fiu sincera de multe ori m-am gindit sa plec a casa dar coinquilinul meu este Italian si nu vrea sa o paraseasca pe mamasa.
( SANATATE LUI BEBE )

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui tatto

Citat:
citat din mesajul lui Berarpiri

tatoo-am vazut pozele..sa va traiasca printesa!Sper sa fie totul bine pana la urma,si sa iasa bine analizele.Esti de multi ani aici...aveti de gand sa va mai intoarceti in tara?sau ramaneti aici?

Sa fiu sincera de multe ori m-am gindit sa plec a casa dar coinquilinul meu este Italian si nu vrea sa o paraseasca pe mamasa.
( SANATATE LUI BEBE )

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/

Asta e de bine sau de rau...?
am incercat sa vad pozici dar nu reusesc,mi se blocheaza...oare de ce?

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

Eu as vrea sa va multumesc ptr. primire si sfaturi, noutati nu am asa ca nu am ce sa va spun. Eu va citesc din umbra si cand e cazul intervin. mamici, burtici si copilasi.

Doris 16+ Matteo ......

poze

poti sa ne spui cum ai de gand sa nasti....natural sau cu epidurala?

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Poze cu mine, cu tati si cu puiu mic sunt aici: http://it.fotoalbum.eu/analessya13/a290035

Vreau sa va intreb daca simtiti ceva in burtica. Eu nimic, desi saptamana trecuta simteam usoare contractii ale uterului, acum insa nimic. E normal?

cu siguranta...nici o sarcina nu se poate compara cu o alta....de ex sora mea are doi copii,unul de 6 ani si una de 4 luni,si la ambele sarcini s-a simtit k,fr bine si nu a avut probleme,in schimb eu am avut de toate...bucura-te ca nu te supara greturi si altele.esti o fericita!!!

frumuel baiat ai,asa a iesit el roscatel?ce frumos...si tu esti roscata naturala?

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!!! Apar si eu dupa o saptamana , a fost mama la mine si rar am mai deschis calculatorul!

Felicitari Andreea pt bebe, sa ajungeti sanatosi la termen si sa-ti treca cat mai repede greturile!!!Stiu ca iti doreai mult alr bebe repede si ma bucur pt voi ca vi s-a indeplinit visul. samburel de 7 saptamani!!

Ely...am vazut poze cu fetita frumoasa foc si rochita de botez , nu am cuvinte!!! Am retinut ca il faceti in rit catolic botezul dar cand nu???
Noi il facem pe 31 iulie, acasa...ne ducem musafiri ca de aici plecam pe 30 seara, asa ca de pregatiri am scapat ca se ocupa bunicile!!
In schimb ma asteapta pregatirile de nunta...asta da problema!!!

Katia ti-am vazut prichindica cea dragalasa cu ochii frumosi!!!

Zic si eu bun venit noilor fete, care mamici, care gravidute....Tattoo, Doris, Analessya ( ce baietel frumos ai...sunt innebunita dupa roscati/roscate cu pistrui daca se poate
).

Eu ce sa va mai povestesc....joi am facut vaccinul de 3 luni si Giulia a fost foarte cuminte, a plans doar la intepatura dar a tacut repede cand am luat-o in brate. Vineri a facut si ea 3 luni( am fata mare ) si raportam 6,300 kg si 63 cm!

Poate azi am si eu putin noroc sa ajung la mare!!!
Ely: noi prea multe nu facem, ziua se desfasoara in jurul Giuliei, sotul meu vine tarziu..asa ca doar duminica ne ramane sa facem altceva decat rutina de luni-sambata!Plimbare in afara orasului, mare,restaurant chinezesc...portare-via, bineinteles!

Abia astept sa plec acasa!!!

va pup!!!!

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%202%20luni/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ciao, fetele!

ma puteti ajuta cu ceva informatii despre milano?
am deschis subiect aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138654

multumesc mult!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Poze cu mine, cu tati si cu puiu mic sunt aici: http://it.fotoalbum.eu/analessya13/a290035

Vreau sa va intreb daca simtiti ceva in burtica. Eu nimic, desi saptamana trecuta simteam usoare contractii ale uterului, acum insa nimic. E normal?

cu siguranta...nici o sarcina nu se poate compara cu o alta....de ex sora mea are doi copii,unul de 6 ani si una de 4 luni,si la ambele sarcini s-a simtit k,fr bine si nu a avut probleme,in schimb eu am avut de toate...bucura-te ca nu te supara greturi si altele.esti o fericita!!!

frumuel baiat ai,asa a iesit el roscatel?ce frumos...si tu esti roscata naturala?

deChristian Ionut

Ah, ce greturi am, de-abia reusesc sa gatesc la barbatei ca eu de mancat nu prea mananc. Am slabit luna asta aproape 4 kg. Asa a fost si cu prima sarcina, nu am reusit sa mananc pana la 3 luni, vomitam, insa dupa am intrat in oale si pana spre sf sarcinii pusesem 25 de kg. Pe moment, ma supara greturile si oboseala.

Baietelul e roscat, sotul meu are barba rosie, eu sunt vopsita. O familie de roscatei care natural, care artificial.

Andreea, mami de pui smecheras si 6+

http://it.fotoalbum.eu/analessya13/a290035

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

neliaCris sa fiu sincera nu stiu inca si daca nu ma insel aici astia nu vor sa-ti faca cazariana decat daca sunt motive serioase. Mama ma sfatuieste sa insist sa-mi faca cezariana ca avand 38 de ani nu mai esti asa elastica si pot aparea comlicatii. Facand cezariana esti mai linistita ca totul decurge normal, dar nu stiu daca am s-o pot convinge pe dr. O prietena de a mea care are aceeasi varsta, a nascut acum un an si ceva in acelasi oras cu mine si avea de la medic din Romania ca nu poate naste normal din cauza unei miopii grave si risca la nastere sa ramana oarba si aici dr. nu a vrut in nici un chip sa-i faca cezariana. A trebuit in ultimul moment sa nasca intr-un oras apropiat unde printr-o cunostinta i-a prezentat alt dr. si asa a facut cezariana. Eu avand 3 fibromi, am citit pe net ca daca faci cezariana ar putea in acelasi timp sa tii si scoata. Am intrebat-o pe dr. daca poate sa-mi faca asa si a zis ca nu ptr. ca in momentul ala daca tii scoate sangerezi f. mult si e riscant. Asa ca nu mi-a mers. Dar mai vedem ca timp mai e o multime. Sa fiu sincera inca nu indrazneam sa ma gandesc deja la momentul nasterii. Eu inca nu am avut curajul sa intru intr-un magazin de BB. Merg inainte de pe o zi pe alta. Sa speram ca Bunul Dumnezeu o sa ne ajute sa ajungem pana la capat de drum.

Doris 16+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

neliaCris sa fiu sincera nu stiu inca si daca nu ma insel aici astia nu vor sa-ti faca cazariana decat daca sunt motive serioase. Mama ma sfatuieste sa insist sa-mi faca cezariana ca avand 38 de ani nu mai esti asa elastica si pot aparea comlicatii. Facand cezariana esti mai linistita ca totul decurge normal, dar nu stiu daca am s-o pot convinge pe dr. O prietena de a mea care are aceeasi varsta, a nascut acum un an si ceva in acelasi oras cu mine si avea de la medic din Romania ca nu poate naste normal din cauza unei miopii grave si risca la nastere sa ramana oarba si aici dr. nu a vrut in nici un chip sa-i faca cezariana. A trebuit in ultimul moment sa nasca intr-un oras apropiat unde printr-o cunostinta i-a prezentat alt dr. si asa a facut cezariana. Eu avand 3 fibromi, am citit pe net ca daca faci cezariana ar putea in acelasi timp sa tii si scoata. Am intrebat-o pe dr. daca poate sa-mi faca asa si a zis ca nu ptr. ca in momentul ala daca tii scoate sangerezi f. mult si e riscant. Asa ca nu mi-a mers. Dar mai vedem ca timp mai e o multime. Sa fiu sincera inca nu indrazneam sa ma gandesc deja la momentul nasterii. Eu inca nu am avut curajul sa intru intr-un magazin de BB. Merg inainte de pe o zi pe alta. Sa speram ca Bunul Dumnezeu o sa ne ajute sa ajungem pana la capat de drum.

Doris 16+ Matteo ......

stii,cand am nascut eu ,a nascut 0 mamica de 42 de ani...eu ma chinuiam cu nasterea indusa,ea se chinuia cu impinsul,a venit fulger la materniate si a nascut inaintea mea!!!!nu cred ca e vb de elasticitate,ci mai degraba de relatia mama -copil...laptele vine muuult mai repede,in fine eu am avut colostru de la 6 luni...

si eu sunt un pic impotriva cezarianei,38 de ai e floare la ureche,aici femeile nasc si la 40 si un pic....poti opta pentru epidurala care e fr buna,spune Katia,si sora mea,care mi-a spus ca nu a avut nici macar puncte,adica epiziotomie,curaj
Doar cu optimism poti merge inainte...te rog nu te mai gandi la cezariana,e o operatie si implica multe riscuri.....poarta-te natural si lasa-te impinsa de optimism,eu sunt aici si te oi sacai pana la final sa nu faci cezariana..
Referitor la fibroane....cititnd si eu pe la alte odisee,cica daca iei un tratament se reabsorb.doctora nu ti-a spus nimic?
poze

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salut gagici
las cafeaua capitol nou
revin mai tirziu

de Giulia -20 iunie'07

Mergi la inceput