Mamici si Gravidute Italia (54)
Raspunsuri - Pagina 15
Berarpiri spune:
Am avut greturi cand am fost in tara,dar am zis ca sunt din cauza oboselii,nu am vrut sa cred ca sunt gravida.Am facut si 3 teste si o ecografie,inainte sa am greturile,si au iesit negative toate...asa ca am zis ca e imposibil sa fiu gravida.
In plus,nu am avut simptomele pe care le aveam inainte de ciclu (ma durea spatele f. tare,si eram balonata).
Stii ca dupa cateva zile dupa ce am ramas gravida aveam un gust ciudat in gura ?!dar am zis ca e doar impresia mea...
andreea
,
Ambra si
7+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
katiapam spune:
Andreea-tocmai ti-am revazut puterea dragostei
e absolut suberbbbbbbbbb
de acum trebuie sa incepi sa faci continuarea
de la primele eco piano piano
asa ma bucur pt tine de parca ai fi sora-mea
Nelia-pai noi sintem prietene virtuale nu? atunci macar sa ne impartasim si bune si rele
nu te mai stresa,fi calma si bb vine cind e momentul important e ca vi-l doriti si va iubiti,restul vine de la sine
am venit de la mare dupa 2 ore de stat acolo
de
Giulia -20 iunie'07
Berarpiri spune:
katia-multumesc!
E reciproc...
Ce bine de voi ca ati fost la mare.Aici era asa de cald azi-dim. cand am fost in parc...la voi cum e?
Ma duc sa mai stau umpic si cu sotiorul,ca zilele astea,de cand e acasa tot pe net am fost...imediat ma injura ![]()
...
Plus ca tre' sa si gatesc...
andreea
,
Ambra si
7+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
monica2008 spune:
buna iubitele
ELY sunt foarte frumoase lucrurile.denise o sa arate super in ele
DORIS bine ai venit
.sa dea dumnezeu sa ai o sarcina usoar si un bebe sanatos
KATIA e frumoasa foc printesa ta
KEMSY sa foloseasca bebe sanatos toate lucrurile
noi suntem bine bebe e activ.azi am dormit toata ziua si am mancat si 2 kg de cirese creca
.am vb cu tati al meu si mi_a spus ca cica de la cirese am dormit atat ca cica provoaca somn o fi nu?ia cam luat frica pe parintii mei ca tre sa nasc si sa nu ma chinui
saraci imi este asa de miala de ei ca sta si se preocupa...
va las ca am mancarea pe foc
monica mamica in devenire
+36
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 4sap
Roxali spune:
huhureaza la apel...
Doris, amnio am facuto si eu, chiar daca sant baba ca tine
...de fapt in familia noastra vem un caz, precum a zis si Nelia decand cu netul m-am imbolnavit de ce am auzit si nu m-am lasat pana nu am facuto.
Katia am vazut viitoarea pictorita... degetele murdarele au dat-o de gol
...aha , plecati truli in Tara lalelelor...stai cat poti mai mult ca merita ptr voi si ptr sora ta, mai ales ca pute ti sa vizitati o gramada de locuri, mori
...eu m-as duce si pe la "profesioniste "seara(din curiozitate)
Andreea , deci l-ai muncit pe sotior cat a stat in medical
.
Kemsy sa le poarte sanatoasa...trio iti e folositor...culla n e imporatanta...eu o culcam in carut pe a mea
Ely nici nu bagasem de seama ca ai postat la aceesi ora...sa o stapaneasca sanatoasa rochita...ma mir ca nu ti-au sters poza fetei(sti la care ma refer?)...nudul
Irina
De Ginger nu mai stie nimeni nimic?
Maine are baiatul serbare si vor canta si cu flautul![]()
va pup
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
ely2304 spune:
sal fetele mele...ce harnicute sunteti!credeati k nu va bantui??hehe sunt aici asa cum v-am obijnuit la ore mici dar sunt...pacat k orariul nu-mi permite sa intru mai devreme!noi suntem bine,DENISE e ok cu urechiusele,nu are dureri,ii rasucesc si curat dar nu plange fapt care ma bucura,ma gandeam k va fi mai greu dupa ce ii fac...k putea sa o deranjeze cand o tin sa pape dar nu o deranjeaza deloc!acum terc rpd la raspunsuri...
DORIS:bine ai venit in grupul nostru,sarcina usoara in continuare si sa te ajute d-zeu sa poti duce sarcina pana la capat!
MATTEO este un nume f frumos,felicitari pt alegerea facuta..cat despre medic,imi pare rau nu te pot ajuta!asa cum au spus si fetele,nu ne plictisesti deloc cred k tuturor face placere o noua cunostinta..suntem aici k sa ne sfatuim sa ne ajutam reciproc,oricand ai nevoie noi suntem prezente!
![]()

nelia:iti doresc k visul sa devina realitate,te inteleg perfect am trecut si eu prin ce treci tu,am asteptat aceasta sarcina 5ANIPLINI DE LACRIMI,SPERANTE...etc si iata k in sfarsit am ce am visat dintotdeauna,o fetita care este lumina okilor mei!nu renunta sa lupti pt ceea ce-ti doresti..nu uita k SPERANTA moare ultima..si ai incredere in bunul d-zeu k te va ajuta cu siguranta!
referitor la "spirite"sa stii k dk ai nevoie de cineva cu,,,care sa vb sunt disponibila oricand
katia:ff frumoase pozicile
ufff ati scris atat de mult k nu-mi mai aduc aminte nimic!ms pt aprecieri,esti o darguta k de obicei
ce frumosss k mergi in olanda,tara lalelelor..vreau sa io
cat stai in vacanta?cand pleci?te invidiez...
ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
ely2304 spune:
roxali:iarasi huhuram impreuna

nici nu m-am gandit k imi vor sterge pozicile cu DENISE,SUNT NOROCOASA...au obiceiul sa le stearga?
deja am invatat programul tau..acum voi sta dupa colt sa te astept
monica:ms pt aprecieri
abia astept sa o vad imbracata in rochita
!gata bagajelul?ai emotii?cand ai programare pt tracciato?
kemsy:felicitari pt cumparaturi,sa le folositi cu placere,nu am reusit sa vad pozicile...sarcina usoara in continuare...!
ely2304 spune:
irina:ms pt aprecieri...ce bn k FABI doarme bine..tu cum te simti?pana cand il alaptezi pe FABI?
bionda:esti datoare cu pozici...asteptam vesti despre botez..sa nu ne uiti,k te trag de urechiuse
asadar ai casa plina,ce frumos trebuie sa fie sa va reuniti ...cum merge treaba cu dieta?
![]()
andreea:ce frumossss apare la semnatura GRAVIDUTA...
simt k traiesc aceleasi emotii cu tine,ciudat nu?sa ne tii la curent si nu in ultimul rand sa ni-l prezinti pe samburel ...
te-ai gandit la nume pt fata,baiat?se poate spune?ambra?cand ii vei comunik vestea?
pe toti3...
ely2304 spune:
uitasem sa rasp katiei:nu mi-au dat nimis pt urechiuse,m-au sfatuit sa ii misc cat mai des..am zis sa cumpar niste dezinfectant,ieri am spalat-o cu apa oxigenata k nu aveam altceva in casa..nush ce sa cumpar,am auzit k si amuchina este buna,ce crezi?sunt in ceata...
gata cu joaca,se trezeste DENISE..ii este foame mititik...va lassssss!
NOAPTE BUNA TUTUROR,SPER K NU AM OMIS PE NIMENI!

katiapam spune:
neata
Roxali-
ce sa zic toata ziua e cu cariocile,le mai ascund iar le vrea si tot asa ![]()
de spalat pe maini cam greu ca nu merg usor si daca le ia de 3-4 ori pe zi clar ca e colorata ![]()
de ce crezi ca am zis de banco scuola cadou?asa macar o leg de scaun sa deseneze acolo,ca si peretii mi i-a scris cu carioci si copriletto si toate ca la masa nu sta
Monica-ce figura esti scri 2 rinduri apoi fugi la papa![]()
Ely-ma gindesc daca ai pune crema ar fi mai bine ca se invirt si mai usor si se vindeca mai repede,eu dupa nici o saptamina i-am schimbat ca ii tot cadeau cerceii medicinali si se videcase foarte bine
dar ti-am zis am pus crema-tetraciclina(care are putin antibiotic)nu stiu ce crema sa-i pui ca e prea mica pt cremele aste mai tari
si eu sint e acord cu cerceii de micute decit mai tirziu
in ro se fac la nastere ![]()
Nelia-pe unde esti?
nu mai stiu pe unde am ramas
abia astept sa merg in olanda n-am fost niciodata si sper sa ma plimb cit de mult sa vizitez tot cit pot
si cred ca duc caruciorul dupa mine sa-mi fie mai usor
va pup ca nu mai stiu unde am ramas
multumim pt complimente
de
Giulia -20 iunie'07