Mamici si Gravidute Italia (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Am recuprat doar o pag

FELICITARI ANDREEA , SARCINA USOARA SI SA FIE CU PUTZA
(Mi-am dat eu seama ca s-a intamplat ceva ca nu mai erai activa)
...deci anul asta o sa fi mamica de 2 ori

Ely i-ai pus cercelusi?pe aici vor la un an sa fie pusi

va pup ...fug la munca si poate intru mai pe la noapte

Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ey am citit ca i-ai facut cercelusi...bv si sa va fi o printesa cu rochita la botez

Andreea credeam ca esti in 3 luni...

Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Buna fetelor, imi primul rand as vrea sa multumesc ptr. primire.

Katiapam eu sunt nascuta pe 15.03.1971 si ar trebui sa nasc pe 27.11.2009. Un nume l-am ales deja(Matteo) dar mai vreau unul romanesc asa ca sunt in faza de cautari ceva sa-mi placa si sa se potriveasca.

Irina20 mersi ptr. raspuns.

Berarpiri ptr. primire.

Kemsy as merge la Mangigalli dar timpul este scurt si fiind un spital de stat nu cred ca reusesc sa-mi fac programare. Am citit pe net de o tipa pe care au trimis-o la acest spital si i-au facut programarea doar ptr. ca avea caz de malformatii la rinichi si sotul si primul copil, daca nu nu-i faceau. Cea ce vreau eu sa fac se numeste eco morfologica de 2° livello care este o eco mai performanta si care ia la analizat bb pe toate partile si toate organele. Eu avand o sarcina obt. f. f. greu dupa ani de incercari, cei de la clinica unde am facut Fiv mi-au zis sa nu fac amiocenteza caci daca pierd copilul nu mai pot face nici Fiv deci adio bb. Am facut DT care a iesit risc scazut, trisomia 21 1/2473 si trisomia 18 >1/10000. As fi vrut sa fac si TT dar mi-au zis ca e valabil doar la 50-60% si ca da multe rezultate aiurea chiar daca bb e sanatos. Asa ca m-au sfatuit sa fac aceasta eco la 18 saptamani si daca e ceva in neregula sa fiu in timp ptr. amiocenteza. Eu trebuie sa tin cont si de faptul ca nu m-ai sunt prea tinerica si deci si riscurile sunt mai mari.

M-am latit cam mult sper sa nu v-am umplut capul prea tare cu problemele mele.

Doris 15+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Doris-stai linistita ca nu ne umpli capul
daca putem te ajutam cu placere
eu am facut morfo in privat,cred ca eco morfologica se face peste tot la fel ca e cea detaliata cu toate organele cu absolut tot si obligatorie
cauta un cabinet privat,succes

de Giulia -20 iunie'07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Doris-Matteo imi place f mult ca nume
e

de Giulia -20 iunie'07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

Buna fetelor, imi primul rand as vrea sa multumesc ptr. primire.

Katiapam eu sunt nascuta pe 15.03.1971 si ar trebui sa nasc pe 27.11.2009. Un nume l-am ales deja(Matteo) dar mai vreau unul romanesc asa ca sunt in faza de cautari ceva sa-mi placa si sa se potriveasca.

Irina20 mersi ptr. raspuns.

Berarpiri ptr. primire.

Kemsy as merge la Mangigalli dar timpul este scurt si fiind un spital de stat nu cred ca reusesc sa-mi fac programare. Am citit pe net de o tipa pe care au trimis-o la acest spital si i-au facut programarea doar ptr. ca avea caz de malformatii la rinichi si sotul si primul copil, daca nu nu-i faceau. Cea ce vreau eu sa fac se numeste eco morfologica de 2° livello care este o eco mai performanta si care ia la analizat bb pe toate partile si toate organele. Eu avand o sarcina obt. f. f. greu dupa ani de incercari, cei de la clinica unde am facut Fiv mi-au zis sa nu fac amiocenteza caci daca pierd copilul nu mai pot face nici Fiv deci adio bb. Am facut DT care a iesit risc scazut, trisomia 21 1/2473 si trisomia 18 >1/10000. As fi vrut sa fac si TT dar mi-au zis ca e valabil doar la 50-60% si ca da multe rezultate aiurea chiar daca bb e sanatos. Asa ca m-au sfatuit sa fac aceasta eco la 18 saptamani si daca e ceva in neregula sa fiu in timp ptr. amiocenteza. Eu trebuie sa tin cont si de faptul ca nu m-ai sunt prea tinerica si deci si riscurile sunt mai mari.

M-am latit cam mult sper sa nu v-am umplut capul prea tare cu problemele mele.

Doris 15+

poze

Doris,in primul rand bine te-am gasit
Eu cand am facut morfologica eram in ceata,internet nu aveam,informatii nu am cerut,stiu doar ca am facuto la stat si am vrut sa vad si eu bebelul,si tv era in spatele meu.Nu am putu si asa nu am vazut nimic,dc nu mi-a spus nimic, eu nu a mintrebat nimic pt nici nu stiam ce sa intreb,nici ce cuprinde controlul,deci eram in aer....si sexul mi l-a spus doar cand am intrebat eu la 16 saptamani,cand mi-au spus ca totul e bine si e baiat...stiam asta,dar speram sa fie fata.Cred ca m-am si inervat ca nu am facut fata.Doamne ce naiva eram....si din cauza ca nu stiam prea multe luam totul asa cum cadeau,imi spuneau ca bebe e bine,ma duceam luna viitoare la control pe masa si col si gata...acum din cauza ca exista atatea informatii,parca inebunesti....
Katia,eu referitor la bebe 2 nu am spus chiar nimanui ca doresc sa-l fac decat voua pe care va cunosc indirect adica mai deloc...si vroiam si eu sa impart cu cineva care nu ma judeca sau care sa ma intrebe zi d zi cum e...si aici am o lunga poveste de la sarcina cu Cris care e mai complicata,ca dorintza mea a juns la urechile soacrei inainte cu 2 luni din cauza unor binevoitoare lume...si nu mai vreau sa stie nimeni nici ca imi dorec nici ca sunt...asta nu inseamna ca voi sunteti un nimeni,ci doar ca de la voi sunteti cineva spiritual,pt ca nu v-am vazut niciodata,nu ne cunoastem,e ca si cum ati fii niste....spirite....doamne ca o i-au razna....intelegeti voi...pe cand daca nu ma insel....ANDREEA,ely,stia deja....deci nu a fost chiar "tace si le face",si ma bucur ca ai putut spune cuiva in care ai incredere si crezi si esti sigura ca iti vrea binele...ca eu sunt inconjurata doar de altele...vreau la mama!!!!

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

katia-am vazut pozicile.E o dulce si o scumpiiica Giulia!!!Sa stii ca a zis si sotiorul ca are niste ochi ff. frumosi.
Inseamna ca nu e f. departe (de mers cu avionul) sora ta.Ce bine...problema e timpul,ca de obicei,ca daca pana acum lucrai...

gianina-sa foloseasca bb sanatos tot ce ati comandat!Sunt multe de luat,la sfarsit,daca stai sa le aduni pe toate...sunt o gramada de lucrusoare...dar puiutii nostrii merita tot ce e mai bun.

roxali-multumesc!

doris_71-nu ne umpli deloc capul,adica mie una...
Sper sa gasesti ginecologul pe care il cauti!

neliacris-sincer,nici de mine nu a stiut lumea ca incercam....decat f. putine persoane....Eu ,din cauza ca mi-l doream f. mult,am fost dezamagita rau...si atata mai imi lipsea sa ma intrebe si lumea ce si cum,in fiecare luna...te inteleg cand zici ca preferi sa nu stie nimeni.

andreea, Ambra si 7+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Berarpiri

katia-am vazut pozicile.E o dulce si o scumpiiica Giulia!!!Sa stii ca a zis si sotiorul ca are niste ochi ff. frumosi.
Inseamna ca nu e f. departe (de mers cu avionul) sora ta.Ce bine...problema e timpul,ca de obicei,ca daca pana acum lucrai...

gianina-sa foloseasca bb sanatos tot ce ati comandat!Sunt multe de luat,la sfarsit,daca stai sa le aduni pe toate...sunt o gramada de lucrusoare...dar puiutii nostrii merita tot ce e mai bun.

roxali-multumesc!

doris_71-nu ne umpli deloc capul,adica mie una...
Sper sa gasesti ginecologul pe care il cauti!

neliacris-sincer,nici de mine nu a stiut lumea ca incercam....decat f. putine persoane....Eu ,din cauza ca mi-l doream f. mult,am fost dezamagita rau...si atata mai imi lipsea sa ma intrebe si lumea ce si cum,in fiecare luna...te inteleg cand zici ca preferi sa nu stie nimeni.

andreea, Ambra si 7+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

ai pus semnul de gravi?!ce frumos....sa dea domnul sa fie o sarcina frumoasa pana la 40 de sapt..

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Mi-au amanat programarea de maine pe vinerea urmatoarea,ca nu e doctorita acolo,si avand in vedere ca e primul control vrea sa fie prezenta...As fi vrut sa merg maine,sa vad daca nu-mi da ceva medicamente omeopatice pt. greturi...dar mai astept o sapt....

andreea, Ambra si 7+

Mergi la inceput

ai presimtit luna aceasta ca vei ramane gravi?ai avut alte simtome care ti-au dat de banuit?ca sa stiu si eu....luna care vine ..am uitat

deChristian Ionut

Mergi la inceput