Mamici si Gravidute Italia (54)
Raspunsuri - Pagina 13
DORIS_71 spune:
Buna fetelor, sunt si eu o
de Italia, am obtinut sarcina la al 5-lea FIV-et+ICSI, faptul ca am ajuns pana aici il consider un miracol si sper ca Bunul Dumnezeu sa ma ajute si sa fie bine si in continuare. Am mai tot citit din urma, pe unele din fetele le cunosc deja de la aspirante prin Fiv.
Eu locuiesc la Novara si as vrea sa intreb pe fetele care locuiesc prin preajma(Milano, chiar Torino) daca nu cunoasteti vreun dr. care sa stie sa faca si sa citeasca bine eco. Am nevoie sa fac o eco mai amanuntita la 18 saptamani si nu stiu unde sa merg.
Am citit pe forumurile italiane de Buonarrotti medical-dr. Gallicchio la Milano. Daca stiti ceva sau alte pareri. Va multumesc anticipat si astept raspunsuri.
Noapte buna ca lumea normala la ora asta doarme, nu ca mine.

Doris
15+ 
poze
bionda spune:
Neata!
Ely_vazut bebelina frumoasa
super rochita

Berapiriuuuuuau ce veste
ma bucur sincer pt tine
nu prea am fost atenta asa ca te intreb:ce vreti(sexul)?
Monica mai ai f putin si intrii in randul mamicilor,gata lucrusoarele?
Kemsi, ce mai zici?
Noi azi avem musafiri,vine surioara mea,pe la trei mg dupa ea
dupa vine mama si cumnata deci iar o sa avem casa plina dar nu-i nik eu sunt fericita ![]()
La fel ca si Ely si noi ne preg pt botez care va avea loc la sfarsitul lunii nu stiu exact(depde musafiri)Am niste emotii
[nu am vazut-o pe sora mea de doi ani,abia astept sa o strang in brate

pt toate fetele!!
katiapam spune:
salutare
Bionda-esti datoare cu niste poze
eu mi-am vazut sora dupa 5 ani
si atunci intram in luna 8 de sarcina si de atunci au trecut mai mult de 2 ani
luna viitoare merg in Olanda cu pitica si ne facem de cap 

toate trei o saptamina numai pt noi 
Berarpiri-cum te simti?
samburerlul il vedeti vineri prima data?
Doris-bine ai venit printre noi
sarcina usoara si bb sanatos tun
te-ai chinuit mult......
sa ai partea de aceasta minunatie sa va bucurati din plin
lasa si data ta de nastere sa te trec in listuta
ati ales numele bebeului?
o sa-ti raspunda fetele din zona ta la intrebare ca eu sint departe....
Ely-superbe lucrusoarele si cercelusii 
asa pe cind e botezul ii poti pune cercelusii
eu ii puneam crema tetraciclina si rivanol i-am facut in tara
ti-a dat ceva sa-i pui la urechi? sa se vindece mai repede?
Nelia-ai vazut cine tace face
asa ca stai tutta buona,zitta zitta e datti da fare ![]()
Irina-cum mai e fabi cu dintisorii?
Roxali-pe unde esti huhureazo
? nu mai treci la apel?
ticker
de
Giulia 20 iunie '07
Irina20 spune:
Neatza fetelor!
Andreea ma bucur mult pt tine,o sa fie bine ai sa vezi,o sa va descurcati voi,cum ai zis important e sa fie sanatos bb
Katia Fabi e bine,nu ia iesit nimic,azi noapte mia dormit toata noaptea,nu sa mai trezit ,si a facut ochisori abia la 9,ca eu de pe la 8 jumate ,mam dus speriata la el sa vad daca mai respira
, ca deobicei la 7 era in picioare,si azi nimic,si mai facue si sotul putina galagie cand a plecat si el nimic.
Mergem acum un pic la pediatru sa vedem daca e totul bine.
Doris,eu stau cam la o ora de Torina,aici la mine este o doctorita care e foarte buna la ecografii,dar problema e ca in spital aici nu se exista un ecograf performant,si de aceea prefera sa trimita mamicile la torino la spital.Sper sa fie binele bb-le
Elly e superba rochita
Va
pe toate.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
Berarpiri spune:
'Neatza!
Va multumesc inca o data la toate pt. urari!

ely-ai vazut ca ai facut bine sa o duci acum pe Denise sa-i faca gauri?...cu cat e mai mare,cu atat sufera mai mult...stii tu ce e mai bine pt. ea...Si eu i-am tinut la Ambra pe cei medicinali 1 luna,apoi i-am pus din aur.
E ff. frumoasa rochita!
S-o poarte sanatoasa!Acum urmeaza sa-ti iei si tu.
doris_71-imi pare rau,dar nu te pot ajuta.
Sarcina usoara in continuare!Sa te ajute D-zeu sa duci pana la capat sarcina,si sa fiti si tu si bb sanatosi!
Mai intra pe-aici,esti binevenita!
andreea
,
Ambra si
7+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
bionda-ma bucur pt. tine ca vine sora ta!Te cred ca esti fericita...mai ales ca nu ai vazut-o de atata timp...de 2 ani nu ati mai fost in tara?Cum il botezati pe Albert?ortodox sau catolic?
Noi am zis ca ar fi frumos sa avem baietel,sa aiba grija de Ambra cand vor fi mari,dar si fetita ne-ar placea...cel mai iportant e sa fie sanatos (oasa)...e tot ce ne dorim...
katia-deci e in Olanda sora ta?Inseamna ca o sa aveti o saptamana minunata...ce frumos!!!Cate ore faceti cu avionul pana acolo?E scump drumul?Na,ca te-am luat la interogatoriu...![]()
Azi-noapte am dormit bine,asa ca nu ma simt rau tare acum dimineata...
Nu il vedem inca pe samburel,pana pe 15 iulie,cand voi face prima ecografie.Mie mi-au dat libret,si nu platesc nimic pt. analizele din timpul sarcinii.Ecografii am doar 3,nu fac in fiecare luna...
Am incercat sa vad pozele,dar zice ca e album privat...
irina-sa ne spui cum e Fabi,ce a zis pediatra...
Va las,ca iesim in parc,sa se mai joace Ambra putin...
pe toate!
andreea
,
Ambra si
7+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
kemsy spune:
Doris: La Milano poti merge la Mangiagalli, asa numitul "fabrica de copii" . Eu am o dr la privat, si la care mi-am facut toate eco pana acum. Ce inseamna pentru tine sa se priceapa sa citeasca ecografiile?Daca te pot ajuta cu altceva zi-mi.
Apropo de cercelusi, mie mi i-au pus la tara, cand aveam vreo 4 anisori, cu ac incalzit
. Si acum imi amintesc durerea trasa
.
Azi am comandat pe net patut, bagneto, saltea, baby monitor, papitoi care canta pentru patut
, ceva gen celofan pt pipi pentru saltea, pompa, 2 biberoane
. Mai am duo sau trio de luat (inca nu sunt decisa, putem avea culla si scheletul de la altcineva), hainute...Tre sa-mi soseasca si din Ro niste lenjerii
(comandate tot pe net). Si restul mai vedem...inca mai am de cumparat.
Patutul si bagneto e aici
http://www. bimbomarket. it/product.asp?Id=2481&c_id=168&cf_id=194
O zi buna!!
Gianina
24+ cu
Loris Stefan
bebe
katiapam spune:
Andreea-sper ca se vad acum
am incercat sa modific nu stiu daca am reusit ca asta il folosesc f rar ce-i drept dar e mai rapid ca photobucket
Kemsy-superbe 
cind termini cameretta sa pui pozici
de
Giulia -20 iunie'07
katiapam spune:
Andreea-distanta e ca si pina in ro si tot cam atit face 1,30h-1,45h
cind are ea concediu m-a invitat si daca tot sint libera macar sa vizitez ca imi doresc sa merg de mult timp dar nu am reusit si n-am fost niciodata
ea e acolo din 2000 casatorita cu olandez
si mi-a propus vacanta cadou
al meu e de acord sa merg dar sa-i platesc biletul de avion
vedem cum facem cu biletul,imi zicea ca e vreo 200 cam pe acolo daca il ia de pe acum
si al meu nu are concediu numai de la ferragosto in poi
de
Giulia -20 iunie'07