Mamici si Gravidute Italia (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Berarpiri

Vreau sa va zic si voua ca asteptam inca un bb.Sper ca ma intelegeti ca nu v-am spus mai repede,vroiam sa trec de perioada cu risc,dar nu am avut rabdare 3 luni...asa ca va spun acum...

Am reusit sa-l conving pe sotior ,si am incercat din februarie...nu ramaneam,eram dezamagita,si pana la urma a venit...stiti ca mi l-am dorit fff. mult...ma rog la D-zeu in fiecare zi sa fie sanatos...

Am greturi de vreo 2 sapt.,sunt zile in care de abia ii dau la Ambra sa manance,dar mergem inainte...

O sa va zic mai multe...
Fug s-o adorm pe Ambra,ca deja e tarziu...
pe toate!!!

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Felicitari, sa fiti sanatosi si sa stea bebe in burtica la mami pana la 40 de saptamani !

Gianina 24+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

uite cine tace si le face....
sa fie cu noroc,un baietel frumos dar inainte de toate o sarcina usoara...facand diferenta cu prima pana acum cum e?
va pup.
yupii..sunt hapy,dar ofticata....sa imi trimiti pm cu pozitiile,sa iasa bebe repede....ca de nu ...

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

andreea,si cu nido cum e? o mai duci pe ambra?te vei descurca cu banii?eu sincer nu

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Am scris un mesaj,si nu l-am trimis...tre' sa scriu altul...

katia-azi implinesc 7 saptamani,am dpn=19 ianuarie,de ziua mea. Vom vedea cand se va naste,important e sanatos(oasa) sa fie.
Asa e,de cand sunt gravida mi-e f. somn,si tocmai acum si-au gasit si astia sa faca lucrari in apartament ...si cand ma gandesc ca termina pe 20 iulie...
Din cauza ca nu ma odihnesc cum trebuie,am greturi si mai mari,si uite asa...

andreea, Ambra si 7+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Va multumesc fetelor!

neliacris-in comparatie cu prima sarcina,simptomele sunt diferite.Cand eram gravida cu Ambra,imi era rau de la mirosurile de mancare,vomitam,si imi reveneam.Nu eram tot timpul obosita,dormeam normal...
Acum mi-e rau toata ziua (cand mai sunt si obosita,e teroare),de la mirosurile de mancare,parfumuri,orice...Si tre' sa dorm f. mult.Ma pun in pat cu Ambra la amiaza,sa zic ca dorm cat imi permit muncitorii,si la 21 seara mi-e somn din nou.Dar stau treaza pana la 24,cand adoarme Ambra,ca nu am de ales...
Daca ar vedea sotiorul ce m-ai intrebat ...,,te vei descurca cu banii?"......Eu sincer,sper sa fie bine,sa ne descurcam.La asilo tre' sa ne dea raspunsul daca am prins loc la cele de stat si vine cam 150 euro /luna.Daca nu am prins loc,vedem la cele private,dar am inteles ca e scump.
I-am explicat si sotiorului,ca siguranta zilei de maine nu o vom avea niciodata...e drept ca acum e in somaj,si nu stie ce va fi,dar daca asteptam nu mai vroiam eu sa facem bb peste cativa ani...
Ce m-am lungiiit...
Hai ca-ti scriu mesaj.

andreea, Ambra si 7+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele
BERARPIRI felicitari.ma buc enorm pt tine,sa dea DUMNEZEU sa ai o sracina usoara si fara probleme si un bebe sanatos
ELY sunteti super DENISE e pe zi ce trece mai frumoasa
KEMSY cum stai?esti bine?
eu azi am fost si am vazut sala de nasteri.mi-a placut ff mult.fetele de acolo erau super de treaba.fetele va las ca ma pun sa mananc

monica mamica in devenire+36denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 4sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele...MISIUNE INDEPLINITA..DENISE are cercelushii,ce draga mi-e cand o vadcadou de la bunica,a primit o pereche de coccinele cu 2pietricele fiecare,sunt atat de frumosimomentan ii avem pe cei medicinali,apoi ii schimbam.a fost tare cumintik,la prima gaura s-a speriat un pic k dormea iar la cea de-a 2-a a scancit un pic.PT CELE CERE M-AU INTREBAT,pt ai face gauri am completat un formular cu datele mele,precum k sunt de acord sa-i fac,k altfel nu cred k se putea...d-soara care i-a dat gauri a ramas un pic gura casca,cand a vazut k are doar cateva saptamani..apoi k o mamica brava ce sunt i-am cumparat rochita pt botez...am lasat totii banii dar merita,este alba din seta,cu danteluta brodata la mana..este absolut superba...o sa-i fac o pozik dk ma lasa bblina..apoi i-am cumparat ciorapei albi si dresulete tot pt botez...imi place sa ii cumpar lucrusoare...trebuia sa cumpar si pt mine dar am zis k pt mine este tp...mai intai ma ocup de ea

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

monica:multumesc pt aprecieriabia astept sa-ti intorc complimentele cand se va naste bb tau!

katia:asa este,nici nu-mi vine sa cred cand o vad k este a noastra...mi-am pierdut capul pt eauneori ma supar cand plange si nush ce are,dar ma supar pe situatie nu pe ea...pt mine este TOTULbanuiesc k si tu ai aceleasi trairi cu fetita...ufff fetitele sunt absolut minunate!

andreea:felicitari pt cele 7sapt de sarcina,cat mai multe inainte,fara greturi,varsaturi!ma bucur k pot sa te felicit public...asteptam vesti bune sa ne tii la curent!incearca sa te odihnesti cat poti de mult,inteleg k te simti obosita cu atata agitatie in jurul tau,plus mititik care are nevoie de tine..lasa k se rezolva totul cu tp-ul..rabdare multa si incredere si nu uita k eu sunt alaturi de tine oricand ai nevoie!NU UITA SA ADAUGI SEMNATURA DE GRAVIDUTA...PT TOTI 3

IRINA:MS PT SFAT..nush k se pot elimina msj-le...cu tp-ul invat..fabi cum se simte?

Mergi la inceput

am incarcat pozicile..acum ma duc la nani...

pup toate fetele,burticile..bbii...

Mergi la inceput