Mamici si Gravidute Italia (54)
Raspunsuri - Pagina 11
ely2304 spune:
am adaugat pozicile facute asta-seara...k tot nu am somn ma uit la un film ciudat pe it5 si astept sa se trezeasca DENISE sa pape!
NOAPTE BUNA!
ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
katiapam spune:
salve
Ely-ce frumoase poze si mai ales ce comoara ai
sint minuni!
asa-i ca te uiti la ea si nu-ti vine sa crezi ca e a ta? ca la tine in burtica s-a facut un puiuit mic de omulet?
dulce dulce mai e
si poza cu cuccioli si cu piedini
Berarpiri-si tu ca Nelia umbli dupa bb 2?
dar tu asa in taina?
bafta!
dau cu presupusu ce bagacioasa sint vero?
Roxali-chiar ca esti huhureaza
felicitari pt medalie,saracutul il stresezi daca s-a ingrasat
lasa ca ii sta bine
eu cum vad o culoare ce-mi place sau tuns vreau repede sa schimb
am avut atite pe parcurs de nici eu nu le mai tin minte
totdeauna am avut fixa asta saa schimb tunsoarea sau culoare si repede si asa brusc de la una la alta din lung scurt din blond negru si invers
cind m-am casatorit visam sa-mi rpind parul asa rasfirat era blond si lung si sa-mi pun floricele mici albe prin par asta era coafura la care visam cu 2 zile inainte m-am dus la coafor m-am tuns in scarit destul de scurt si negru nu ma intrebati ce m-a apucat ca nici eu nu stiu...ce nebuna am fost
Irina-ma bucur ca nu aplins mult?
a fost cumintel dupa masa dupa vaccin?
urmatorul e la 18 luni si e si ultimul? nu mai stiu deja le-am uitat.....
ticker
deGiulia 20 iunie '07
kemsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui neliaCris problema e ca eu nu am lucrat....se poate de pe cud eventual la mine decl de redditi? inca niste poze.....sa nu va suparati... http://community.webshots.com/album/572929112rlKQBJ deChristian Ionut |
Daca nu ai lucrat deloc sau nu te incadrezi la conditiile scrise la Asseogno dello stato, probabil acela nu il primesti. Ramane cel de la comune, daca va incadrati in venitul total al familiei.
L'assegno dei Comuni è concesso alle madri il cui reddito familiare non superi il tetto previsto dall'ISE (per il 2008 è di 31.223,51 euro, relativo ad un nucleo di tre persone). La domanda va presentata al proprio Comune di residenza
Gianina 24+ cu Loris Stefan
bebe
Irina20 spune:
Neatza feteleor!
Ely vazut pozici,iar cu cerceii stai linistita si eu am o prietena care ia facut gauri pt cercei la fata,dar nu de doctorita ci de o alta prietena,ca aici nuti face decat dupa ce creste,spor la cumparaturiAAAA si cand ti se mai intampla sati intre acelasi mesaj de o suta de ori le poti sterge si lasi numai unul,ai cestino deasupra mesajelor
Katia,a facut un pic de panarama ieri dar nu cred ca de la vaccin,cred cai mai iese vreun dinte sau chiar o masea,ca de cateva nopti iar mi se trezeste plangand de cateva ori.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
katiapam spune:
Irina-poate iar dintisorii
pina nu ies toti trece destul cu zile deastea
Ely-chiar vroiam sa te intreb si eu
se vede ca in zona voastra pun cercelusi la asa mici
aici abia dupa 2 ani si si atunci nu e ca iti fac usor
eu in Ro i-am facut si avea 11 luni,ii faceam si mai repede dar nu am avut cum....iar cu condamnarea nu baga in seama fiecare cu ideile lui si tu fa cum crezi de cuviinta pt voi si fetita voastra voi decideti
ticker
deGiulia 20 iunie '07
Berarpiri spune:
ely-si mie mi-ar placea sa ne cunoastem,sper sa avem posibilitatea,doar nu suntem asa departe una de cealalta.
Am vazut pozicile,creste pe zi ce trece printesa voastra.Ma bucur ca sunteti bine!
Despre cercelusi nu-ti face probleme,tu stii ce e mai bine pt. micutza ta...lasa gura lumii,ca n-au altceva de facut,decat sa-i judece pe alti,si cu rost si fara...Sa stii ca si noi am dus-o pe Ambra la 2 luni,si i-au pus cercelusii.Si imi pare f. bine,pt. ca nu s-a tras de urechi,sa-si faca rana,s-a obisnuit de maica cu ei...numai avantaje...
irina- puiutul!Sa nu sufere cu dintisorii,sau daca chiar trebuie,sa sufere cat mai putin posibil...
roxali-pai ai baiat gimnast ,daca ti-a adus medalie...
Eu nu am avut in plan sa o invat pe wc,pur si simpul mi-a aratat ea intr-o zi ca vrea sa stea,asa ca am cumparat suport,si uite ca acum face pe wc...vezi tu,poate o sa ceara si Sonia singura...
andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
katia-ai citit tu bine printre randuri...
Adica oricum vroiam sa va spun si voua dar vroiam sa astept primul control,ca sa stiu ca e totul bine...Acum tot acolo sunt o zi in plus,sau in minus (vineri ma duc la control)
Vreau sa va zic si voua ca asteptam inca un bb.Sper ca ma intelegeti ca nu v-am spus mai repede,vroiam sa trec de perioada cu risc,dar nu am avut rabdare 3 luni...asa ca va spun acum...
Am reusit sa-l conving pe sotior ,si am incercat din februarie...nu ramaneam,eram dezamagita,si pana la urma a venit...stiti ca mi l-am dorit fff. mult...ma rog la D-zeu in fiecare zi sa fie sanatos...
Am greturi de vreo 2 sapt.,sunt zile in care de abia ii dau la Ambra sa manance,dar mergem inainte...
O sa va zic mai multe...
Fug s-o adorm pe Ambra,ca deja e tarziu...
pe toate!!!
andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
katiapam spune:
doamne ce ma bucur!!!!!!
sarcina usoara iti doresc si mai ales sa fie un bb sanatos
stiu ca ti-l doreai mult
casta era motivul analizelor si ca vrei sa dormi mereu!!!! te-am prins!!!!!
hai ca nu-s bagacioasa degeaba
asta da veste buna!!!!
cite sapt ai vreo 7-8?
ticker
deGiulia 20 iunie '07
katiapam spune:
pai acum vrem sa te vedem cu la semnatura
mai urmeaza Nelia si apoi sa ma molipsesc si yoooo
ce bine imi pare! sincer!
ticker
deGiulia 20 iunie '07
katiapam spune: