Mamici si Gravidute Italia (54)
Raspunsuri - Pagina 16
analessya13 spune:
Buna la toate mamicile "italience",
Va citesc de cateva saptamani si asa am decis sa imi fac si eu simtita prezenta. Am acusica 7 saptamani, ma bucur tare mult, dar sunt si preocupata. De cand stiu ca sunt insarcinata, mi-a fost numai rau si nu cred ca din cauza sarcinii. Cred ca am facut mononucleoza infectioasa, baietelul meu a avut acum 2 saptamani, iar acum am si eu toate simptomele, am facut febra, tusesc, am avut o eruptie cutanata specifica, oboseala exagerata. Pt febra am luat Tacchipirina, am sunat la spital si mi-a spus ca mononucleoza nu comporta nimic in dezvoltarea fatului. Inca nu am facut nici o vizita la spital, am marti prima ecografie, iar azi voi avea si rezultatul analizelor. Insa eu sunt preocupata. V-ati confruntat cu virusul asta? Vreau sa ma bucur de sarcina pe care mi-am dorit-o din toata inima fara alte ganduri, dar nu prea pot.
Andreea, mama de
si burtica 7+
kemsy spune:
Buna fetelor!
Berarpiri, am vazut acum filmuletul, este f frumos. Sunteti o familie frumoasa, sa fiti sanatosi si fericiti! 
Katiapam, la tine nu imi dau seama, unde sunt fotografiile?
Doris: morfologica se face intre saptamana 18 si 24. Programeaza-te la un privat. Eu am dat 160 euro, ai si tu plasma in fata, nu trebuie sa stai cu gatul intors ca sa vezi, iti da cd cu ecografia, poze, si ii urmareste fiecare organ, vase de sange, etc.
Nu zic cat invidiez fetele care stau aproape de mare
. Eu abia in august merg, dar la munte...un fel de semivacanta, sotul lucreaza si eu stau pe "tarm", ca o balena esuata ce voi fi ![]()
va 
Gianina
24+ cu
Loris Stefan
bebe
katiapam spune:
Analessya-bine ai venit in grup
sarcina usoara fara problemedesper visrus nu stiu ce sa-ti raspund,n-am idee
lasa datele tale de nastere si a baietelului si te trec in listuta si pe tine
si pe Doris ca am ramas in urma ![]()
super sinteti doua Andree cu 7+ ce coincidenta
daca mai ai si dpn pe 19 ian atunci sinteti tari de tot 
Kemsy-esti mortallllllaaaaaaa
cu umorul tau ![]()
pozele tocmai le-am scos le pun inapoi sa le vezi si tu
de
Giulia -20 iunie'07
analessya13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katiapam Analessya-bine ai venit in grup sarcina usoara fara problemedesper visrus nu stiu ce sa-ti raspund,n-am idee lasa datele tale de nastere si a baietelului si te trec in listuta si pe tine si pe Doris ca am ramas in urma super sinteti doua Andree cu 7+ ce coincidenta daca mai ai si dpn pe 19 ian atunci sinteti tari de tot ![]() Kemsy-esti mortallllllaaaaaaa cu umorul tau pozele tocmai le-am scos le pun inapoi sa le vezi si tu de Giulia -20 iunie'07 |
Andreea, 13/04/1983 si Alessandro 3/01/2007 + 7 U.M. 30APR
Irina20 spune:
Ciao!
Analessya bine ai venit printre noi,sper sa bie bine sarcina si sa nu fie afectata de boala pe care zici ca o ai,o sa fie bine ai sa vezi
Katia te invidiez ca pleci in Olanda,vreau si eu macar acasa,numai am rabdare pana in septembrie
Andreea stii ce sunt curioasa?cum va reactiona Ambra,ea e geloasa numai daca te tine sotul in brate...
Chiar vroiam si eu sa intreb de Ginger.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
katiapam spune:
Irina-de mult tot vreau sa merg si n-am reusit
sper sa iasa de data asta
in sept ar sotul tau concediu?
noi anul asta stam pe aici in concediu.....
de
Giulia -20 iunie'07
katiapam spune:
si apropo de gelozie si Giulia daca pune tati mina pe mine vine repede sa ne desparta sau daca merg eu imediat e prezenta si e si geloasa pe jucarii
ieri era o fetita de un an la mare si vroia jucariile ei si s-a puspe un plins a mea si arata catre fetita si zicea no no no me mei (a meu/mele)
si daca merg la prietena mea si il iau in brate pe bebe ei are 9 luni nu pot se pune pe plins si asa face de cind s-a nascut
ma gindesc ca de ar fi bb 2 s-ar obsnui,ar fi geloasa la inceput dar se obisnuieste cu timpul
cred ca toti fac asa
de
Giulia -20 iunie'07
tatto spune:
Buna fetelor, bine v-am gasi,citind subiectele depe forum am tot vazut mamici din craiova ,bucuresti etc.si ma gindeam mamici ialia nu scrie pe nicaieri?,iti multumesc katiapam pt. invitatia ,asa v-am gasit.

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/
katiapam spune:
Tatto-bine ai venit 
sa-ti traisca printesa Alessia
ce ne mai spui despre voi?
in ce oras locuiti? ai nascut aici?
o las mai moale nu te si stresez
lasa data ta de nastere si completam listuta
Analesyya-dar tu? din ce zona esti? ai nascut aici?
din tara de unde sinteti?
gata mai las si alte fete cu intrebarile ![]()
de
Giulia -20 iunie'07
Berarpiri spune:
roxali-nu e in medical sotiorul...e in somaj din februarie,si mai face una,alta cand ii pica...sapt. asta a lucrat putin,de asta a fost acasa zilele astea...
Sonia ce face?Cum se simte?
Cum merge serviciul?
ely-mie mi-au dat de acolo cand i-au facut gaurile un gel care se da dupa piercing...imi pare rau ca nu stiu ca sa te sfatuiesc.Cel mai bine e sa intrebi in farmacie,sau pediatra...cum ti-e mai usor.Asa stii sigur ca ii pui ce trebuie pe urechiuse.
Ne-am gandit la nume...daca e baiat va fi Giorgio...a decis sotiorul,si daca e fetita tre' sa decid eu...dar am zis ca astept pana vad daca va fi fetita sau baiat,apoi ma decid...
La Ambra ii spun de pe acum ca are mami bb in burta...cateodata ii da pupic...cateodata nu...
gianina-multumesc pt. complimente!
andreea
,
Ambra si
7+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''