Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata si poftiti la cafea ...
Ellis marfa tunsoarea,a stat?
Noi suntem tot la operatiunea "fara pampers" care nu merge f bine,adica sambata facut numai la olita ,duminica asa si asa si ieri dezastru ...toata ziua a facut pe ea
Cu vb stam f bine,Maria leaga si cate 3 cuvinte si deja vocabularul ei este mai stufos decat a lu Vanghelie

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

heeeeeeeeeiiiii!!! nobody here?

unde umblati duamnelor?

va dau un suc rece, o inghetata?? sau un congniac de la Miha?
va astept la palavrageala...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

dar pe mine nu ma vezi?

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

dar pe mine nu ma vezi?

Are mama o ratusca...

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

scuzati duamna...te-am avzut de dimi dar la ora la care am scris eu nu stiam daca mai esti prezenta...just checking...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Pai sunt pana la 2.30 cand plec acasa ...ai vazut ce semnatura am?

Are mama o ratusca...

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Pai sunt pana la 2.30 cand plec acasa ...ai vazut ce semnatura am?

Are mama o ratusca...

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

daac te referi la ratusca ta...da...am avzut pozicile...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Mi-am timis consortul cu analizele la madam doctor,ca io n-am putut merge si s-a intors mai...zmeurel decat a plecat.

Amira e anemica si ne-a dat Fe,plus LIV52 pentru ficat. Tre sa facem analize de scaun,cica e posibil sa aiba paraziti si din cauza lor sa iasa analizele de ficat modificate. Plus exudate,faringiene si nazale,pentru depistare de virus.

Cam asta e despre noi...Eu am inceput sa iau Ca si cred ca ma simt mai bine. Doar ca am juma de brat vanat. De la intepatura de la analize,nu stiu ce mi-a facut dobitocul ala.Cine ma vede asa silfida si cu vanatai zice ca o incasez dimineata la pranz si seara

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helau!

Cine ma vede asa silfida si cu vanatai zice ca o incasez dimineata la pranz si seara

Numa'???? Da gustarile de la h 10 si 16 cu ce le servesti ????

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ca sa fiu si serioasa ...

Ciaooooooooo !!!!!!!!

miha - refacere grabnica, in grup, la copii cu fier, la tine cu calciu si fara batai !!!

Fetele de pe coclauri, bine ati revenit!!!

Eu iar is jumate in butoi ... da' ma chinui sa ies, mama lui de butoi, ca nu ma doboara el pe mine!!!

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

va pupam si noi cu drag mamici si pitici!

sincer mi-a fost dor sa va mai citesc, si scuze mari ca nu am mai intrat de ceva vreme....si eu cred ca am ceva pb cu sanatatea am unele ameteli, iar de 1 an de zile mi-a cazut 3/4 in par, si tot aman sa merg la analize....s-ar putea sa am ceva cu tiroida

noi suntem bine momentan, andrei vb si el f mult si de vreo 2 luni a inceput sa si lege unele cuvinte gen: mama aide aide; mama gata, becul tuuutttt mareeeeeeee: mama tata baie baie; danseaza imediat cum aude muzica de orice fel; a inceput sa escaladeze singur toate locurile de joaca din parc si sa se dea singur pe topoganv fara sa se loveasca sau sa cada...; pupa cam des copii in parcsie tare tare iubaret cu bebelusii mici care ii vede in caruturi

cu sanatatea:a avut 2 sapt mucisori; a fost a 3-a oara in 2 luni-motiv pt care ne-a dat dr antibiotic Ospamox 5 zile, si TARE RAU imi pare ca l-am ascultat; alt dr de la orl a spus ca s-ar putea sa fie alergie...

miha multa sanatate puiutilor!si ma bucur ca inca mai esti zambareata si faci glume!

ellis si adra: le sta f f bine fetitelor cu noua tunsoare;andrei a plans aproape continuu cand l-am tuns acum 3 sapt la frizer

bbyasmi ar fi super sa i se vindece degetelul doar cu ghips si masaj!succes!tare cred ca a fost un semn de sus ca a facut febra tocmai atunci inainte de operatie

eladea sa ne tii la curent cu ce afli de la dr despre bubite

noi nu am plecat inca in concediu si nici nu n-eam hotarat sigur unde; ideea e ca as vrea sa gasim o camera cu aragaz si frigider, aproape de plaja (ca nu avem masina)Mai pleaca cineva pe litoralul romanesc?oare inceputul lui aug va fi prea cald? Stiti in ce statiune as putea gasi cazare cu camera cu aragaz si frigider?de obicei noi mergeam la mamaia dar acolo parca sunt doar hoteluri....
Voi cum veti face cu papa bebeilor?le veti da de la restaurant mereu??

mda cred ca v-am cam plictisit

Mergi la inceput