Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ellis, chiar, a stat fata la tuns? Ca a mea nu prea a stat, e drept ca si coafeza d-acolo e o mocaita mama-mama.
Dany, noi nu stam mai mult de 4 zile la mare, daca trece peste urlu de plictiseala, asa ca va manca de la restaurant.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Petro, pe mine iesirea asta m-a scos din butoi. Pliz, iesi si tu

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziuaaaa!
am revenit si eu dupa cateva zile de absenta....in care nu am facut nimic deosebit...am lenevit...
Ana a format prima prima propozitie..P+ S goga zboo...goanga zboara...apoi a urmat bunu pete pac pac (bunu petre pac pac...adica bunicul e plecat la vanatoare)
si bineinteles ca nu am ajuns la intalnirea cu gastroenterologul...am adormit......am niste mustrari de constiinta....
analizele au venit .....nu mai apare nimic...am incercat sa-i dau lapte de vaca dar cantitatea bauta?!...nici o modificare...la fel de putin...abia daca mai bea 200 ml/zi...
am vazut ca vb de retete de regimuri disociate....eu am 1,65...56 kg...dar burta nu pot sa o dau jos ..asa cum zicea si pussi...de unde vointa ...am vrut ceva electrostimulare dar ma gandesc ca daca mai fac un bb e in zadar...mai bine astept sa vina bb 2 si mai vedem...
mariussimiuc...nasoala treaba cu analizele...Ana sambata a scos un oxiur afara...asa ca toata fam s-a deparazitat cu zentel ...am luat prima doza , sambata avem a doua....stiu si eu ca anlizele la ficat sunt oarecum corelate cu parazitii...am vb si cu pediatra Anei care mi-a zis ca a avut un pacient caruia abia la a 9-a proba s-au evidentiat parazitii...mama lor! liv 52 e chiar bun...astept pana vin din concediu sa-i fac si ei analizele de sange. ca si noi avem analize proaste la ficat
dany26 asa si Ana mea ....foarte interesata de toate carucioarele cu bebei de prin parc si ma mai striga si pe sa-i vad...cu mancarea in concediu...oare nu este la noi asa, apartament cu bucatarie...intreaba ag. de turism ....eu nu am mai fost la mare la noi de prin '99 si nici nu am de gand sa ma duc...chiar nu stiu ce poti gasi..
ellis....fi perseverenta...cred ca trebuie sa fie deprimant...simt si eu cand vad in cateva perechi de blugi cum imi atarna burtica peste!...a trecut Alessia pe look-ul de vara!
eladea ...sincer, cam costa analizele astea!

plec la sa mai lucru una alta...revin

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

azi dam de baut...puiutul face 1 an jumate!!!!!!!!! a trecut vremea...are mama barbatel...

si ieri am facut si noi 6 ani de la casatorie......dar n-am sarbatorit...ca deh...asa e dupa o vreme...

so:

poftiti:

[

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

eladea2005....multumim de tratatie....fericit moment.....cand ma gandesc cum a trecut timpul ma ia cu fiori...sanatate va dorim!
acum plec si eu de la servici...ma duc , iau copila si o scot pe la terase...promenada si figuri!
o seara faina s-aveti!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ellis, succes in continuare ! Ai slabit mult.
Mihuta, ati facut poze? Tare as vrea sa o vad pe Sophia prin locurile noi.:)) Povestea cu arma pe mine m-a terminat.
Adra, Ellis, sa le fie de bine noile tunsori fetelor ! Adra, ai tuns-o la fel pe Eva?
Petro, hai, te tragem eu de-o mana si Adra de alta ca sa iesi din butoi? Uite-asa suntem toate cu suisuri si coborasuri... Azi am fost si eu tare amarata ca am lasat-o pe Maria mai mult de-o ora la Baby Einstein (printre altele) ca am avut de lucru. Incerc sa le impac pe toate, mai putin pe mine nu prea reusesc... :)
Bianca, ce frumos e sa auzi ca cineva leneveste ! Sper doar sa fi vorbit serios. Asta stiu ca-mi doresc si eu...
Andreea, la multi ani si voua si lui Eric ! Si noi facem tot 6 anul asta. Am primit un fel de cadou comun de ziua sotului meu: a stat fratele meu cu Maria si am iesit singurei la o terasa. Seara, dupa 10 (premiera de cand s-a nascut Maria).

Noi am fost putin pe la Orsova, mi s-a parut superb orasul si peisajul. E un oras mai mult de case, doar cateva blocuri (4 et), dar astea putine aveau un gazon tare fain in fata si mare. Dunarea frumoasa, vremea frumoasa, un parc potrivit si cu jucarii variate pentru copii. Noi am stat la o manastire in afara orasului, la vreo 2 km, in padure. A fost liniste si bine. Nu am avut ocazia sa ma odihnesc, noi ne-am lipit de Bogdan care avea un concurs acolo, asa ca am fost toata ziua cu Maria. A facut un salt mare (ca in fiecare calatorie) si motric, si intelectual. Avea un vocabular bogat si inainte, dar acum chiar e o avalansa de cuvinte noi. E foarte inimoasa si vesela, am nascocit multe joculete impreuna, inca nu l-am luat pe nu in brate, dar e categorica atunci cand spune da sau nu sau altceva.

Aici avem poze si aici 2 filmulete.

Si sa va povestesc ce a facut zilele trecute, ca pe mine m-au trecut fiorii, asa tare m-a impresionat...
In parc la Orsova, un baiat a sarit sa se agate de o bara si a cazut pe spate destul de rau din punctul meu de vedere. Mama lui era indiferenta. Maria a stat putin, s-a uitat, m-a intrebat ce s-a intamplat si foarte indurerata s-a dus si s-a asezat langa el pe iarba in fundulet in timp ce eu purtam un dialog cu baiatul. Dupa ce s-a uitat putin ingrijorata mi-a tras mana spre el sa-l ridic, sa-l ajut.

La final, cand baiatul a plecat, s-a intins si ea pe iarba si a gemut putin cu compasiune.
Am inceput, si nu de acum, sa primim lectii de viata de la ea...

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

bianca, alina, multumim frumos...

bianca, distractie...ia uite mai, fata iasa la promenade...

alina, sa stii ca si Eric e plin de compasiune fata de cei care sufera...intr-o zi, era mai mic cu cateva luni, maica-mea se facea ca plange, pentru ca nu stiu ce a facut/n-a facut Eric...cand a vazut-o, s-a pus langa ea, cu mana pe genunchii ei, si a inceput sa planga si el..da pe bune...ca abia l-am oprit...

si ieri, l-am certat si m-am uitat foarte serios si fix la el...stiti ce-a facut? a venit langa mine si m-a pupat pe obraz... pentru prima data face asta...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ceaoooo

ce fac fetele???
citesc si revin...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Andreea, Doamne cat de dulce Eric ! Si Maria azi, cand eram suparata ca imprastiase continutul a doua sertare prin bucatarie, totul era vraiste... a venit si m-a imbratisat din spate si se tot lipea de mine cu obrazul...
Lavi, ce mai faceti? Cum se descurca Iasmi cu degetelul imobilizat?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miha, imi pare rau ca puiutii sunt bolnaviori. multa sanatate si tie si lor!!
ellis, bravo tie ca reusesti si ai ambitia sa tii dieta. am incercat si eu... dar nu pot...., dar macar mi-am taiat de pe lista zilele astea tot ce era interzis sa pap si am renuntat la cola si dulciuri (macar o saptamana..)
alina, e superba maria!!!! si mie imi place orsova, mult-mult!!! cum e sa stai la manastire, poate merge orcine?? ce frumos e parcul din orsova!! adaptat si pt copii mici! a castigat tati medalia>??
mihuta, de ank ce mai stiti???
pussi, ce bine de tine ca esti la mare!!!! sa ai vreme frumoasa!!!
pupam si tunsulicile
ancaD, camd ai spus de semnatura......ma asteptam sa vad ceva de bb2...
petro.....afara din butoi!!! pai se paote...acum cand e asa frumoasa vremea stai ascunsa???
dany, ca te-ai gandit la noi@!@!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput