Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina, nu stiu ce sa mai zic, sunt tare nedumerita si derutata cu tot ce se intampla....acum banuiesc ca nici macar nu e bun diagnosticul pus... din cate am citit eu pe net pe site-uri straine (ca la noi nu gasesti nimic despre diagnosticul asta) e o malformatie destul de grava, care nu se prea poate trata fara operatie, la care degetule inclestat tot timpul, ireversibil, pe cand la iasmi nu e asa deloc... la ea doar in timpul somnului ii se "inclesteaza" un deget, apoi revine la normal.
cu siguranta voi merge si la dr in ungaria........

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lavi, asta ziceam si eu, sa mergeti si in Ungaria la un dr, cred ca va e mai la-ndemana decat la Bucuresti chiar...
Multumim de complimente si le intoarcem !
La Orsova e frumos. Noi am stat la Manastirea Sf Ana si poate sta oricine acolo. Conditiile sunt f bune, curatenie, liniste. Maria chiar a fost fericita. Preturi nu stiu ca a fost aranjat totul de organizatorii concursului. Tati a luat o medalie la stafeta, dar copiii lui au luat multe medalii, insa doar pe-asta a primit-o Maria. :)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

alina, felicitari la tati si mariei pt medalie!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

alina, felicitari la tati si mariei pt medalie!!

_

Multumim

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Neata!
Multam de aprecierile privind tunsoarea! stiam eu ca ii sade bine! spre surprinderea mea, chiar a stat la tuns, doamna si-a facut treaba in 5 minute, iar Alessia s-a jucat cu chei, clame...

ANCA - si eu am trimis poze cu ratusca, de vreo luna doar, cred ca ii ciufulesc!

MIHA - hai sa va refaceti grabnic!

PETRO - butoiul tau e mai adanc decat al meu????

DANY - sau lipsa de vitamine...ia un complex de B-uri pt par..se gasesc in farmacii chiar vitamine pt par;
daca ajungem in concediu, nu cred ca mai e cazul sa ma mai stresez cu mancarea fetei, ea a mai mancat la restaurant, eventual mai iau niste borcanele cu mine cu meniuri si am rezolvat; o plita electrica si un ibric si gata...ca suntem fete mari, nu?

BIANCA - tu esti scandurica, mai, la asa kg! lasa ca burta e doar in imaginatia ta!

FELICITARI , ANDREEA, PENTRU FERICITELE EVENIMENTE! SANATATE SI NOROC!

ALINA - am slabit mult pt o persoana normala, pentru o persoana grasa nu e nimic, nici nu se vad 7 kg! lupta abia incepe...si stiu ce spun! am citit de pe blog si vazut poze, a reactionata tare frumos Maria in legatura cu baietelul; a mea se intristeaza sau chiar plange daca vede un copil plangand! Felicitari pt medalii!

Bravo, BB, se poate!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

neataaaaa

nah ca am venit si eu sa ma laud nitel: am dat jos 1 kg in 2 zile, cu dieta disociata 'PERSONALIZATA"... adik tin dieta 1/1/1/1 dar mananc si 2 mese principale pe zi (bineinteles ca putin cantitativ). mai vreau sa dau jos 2-3 kg si am apuc inapoi de mancat tot ce vreau...

_

Mergi la inceput

dany, iasmi in concediu va papa doar de la restaurant, ca are 2 mese pricipale : pranzul si cina, in rest fructe, iaurt,lapte.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciaooooo !!!

Ce frustrant, ca sa nu zic enervant .. am pierdut un mesaj kilometric ... incerc sa recuperez ... oooffff ...

Multmumim pt. sustinere si ganduri bune . Nu ma dau eu batuta sa usor ...

bb - la micuta Iasmi sa treceti cu bine si cat mai repede de operatie.

alina - am admirat foto frumoase, am citit despre MAriuca cea miloasa ... daca nu sunt indiscreta, cu ce se ocupa tati vostru? Competitii, medalii ... hhhmmm, sunt curioasa.

ellis - trimite-mi si mie un pic de ambitie intr-ale dietelor ... ca de cand incerc sa-mi fac curaj sa tin una. Am si eu o multime de dat jos ... Pai eu stiu cat de incapator e butoiul meu?? Nu ma intereseaza sa ajung la fund sa testez, eu is pe margine, aproape de iesire . Vazut tunsulica .

adra - ce bina ca va tot plimbati!!! Stiu ca asta ar fi remediul si pt. mine, dar mi-e imposibil acum ...

Sa ma si laud cu Silviuta mea ca asta ma face sa ma simt bine si sa uit de toate ... de ieri stie cum o cheama Iiiaa, adica Silvia .

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bb - esti de coma cu slabitul .. auzi la ea, mai am 2-3 kg si apoi pot s amananc iar ce vreau ... hahhahahhaaaa ...

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineata....
da vasari...am vb serios........noroc ca a fost fata mea cuminte cuminte...Mariei pt. dovada de compasiune...mamaa da' ce se stie pe tobogane...
eladea..copii astia speculeaza momentele ...si a mea se face ca plange(nu plange efectiv)....afiseaza mimica de plans cand vede copilasi care plang, vine si se cuibareste la mine in brate
si imi arata copilasul cu pricina
bb...si eu zic sa mergeti in ungaria...nu mai sta...cand ii da ghipsul jos sa ai deja programarea facuta sa pleci direct...nu zic eu ca aia ar fi mai destepti...dar am auzit destule cazuri care au primit alta rezolvare decat in Ro
faina dieta ta.......mai ales scopul ei...
ellis..spui tu ce vrei...dar burta mea chiar exista...este un adevar pe care nu-l pot nega!
abramburika...felicitari fetei...mai povestete-ne de fata ta daca asta te ajuta...noi te ascultam cu drag

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput