Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (181)
Raspunsuri - Pagina 12
popbianca spune:
abramburika....ce poze dragute! la multi ani Silviei !
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
abramburika spune:
bianca -
.
De Silvia as vorbi continuu, ca doar mi-s cioara
. Vorbeste multe in ultimul timp, mananca bine si singura (musai), e ff sensibila si vaicareata daca face vreo buba pe undeva ... a piscat-o un tantar si tare s-a mai vaitat buba, buba, buba ... asculta sa ii citesti, poezii, povesti .. nu are insa rabdare sa se uite mai mult de 5 min. la vreun filmulet de desene ... in schimb la poze ar sta ore intregi, comenteaza cine e in poza, ce face etc. Se urca singura pe canapea, pat, incepe sa escaladeze masute, trepte etc., ajunge la manerele de la usa si le deschide (deocamdata atat), la intrerupatoarele de lumina ... ma trezesc in amiaza mare cu lumina pe balcon apriinsa
...
Cam tot ce fac si alti bulgarasi ... tare sunt dulci!!! Chiar aseara am avut cu sotul un moment de remember sarcina si bebelusie ... ce frumos!!! O fi vreun semn
???
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi neataaaaa nah ca am venit si eu sa ma laud nitel: am dat jos 1 kg in 2 zile, cu dieta disociata 'PERSONALIZATA"... ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
pai asa sa faci, ca in 2 zile pui la loc ce dai jos!

Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
iuli-ana spune:

Buna!
Am citit pe sarite din urma...
BB,si eu te sfatuiesc sa ceri un sfat "dinafara" RO...Pana una-alta,pupam Yasmina si-i dorim o minune!Speram sa nu fie cazul unei operatii...Pe la naturisti ai incerca???Nu se stie niciodata...
MIHA,sanatate tuturor...si Dariei i-a prescris LIV 52
ELLIS,dupa ce am nascut,am tinut fel de fel de regimuri,South-Beach mi s-a parut cel mai ermisiv...Am facut electrostimulari,impachetari,am dat jos in final 12 kg care,vorba ta,nu se vedeau...Am facut o pauza de 6 luni si nu am mai tinut cont de nimic...Am pus la loc 6 kg...Am un var care este medic nutritionist si mi-a dat un regim hipocaloric,3 mese principale/zi si 2 gustari...E destul de permisiv,problema e sa nu pierzi mai mult de 1,5 kg-2kg/LUNA...La inceput m-am ratoit la el...cum adica 2 kg/luna,este f putin!Si el mi-a raspuns ca da,e putin,dar intr-un an inseamna 24 de kg...Si uite ca am slabit 9 kg,in ritmul impus de el...Merg la masaj de 2 ori pe luna si recunosc ca diferenta se vede in dimensiuni mai bine decat in kg...Intru in hainele de dinainte de sarcina,insa...burta bat-o vina...Aia cu scade si gata...
iuli-ana spune:
Rectific...merg la masaj de 2 ori/saptamana![]()
Si acuma...poate va intrebati de ce am lipsit atata...Pai...am fost prin spitale...internata cu fata mea,evident...

Totul a inceput cu niste scaune moi si niscai temperatura...Am aterizat la garda si am aflat,in urma analizelor ca mandruta mea tocmai s-a molipsit cu o enteroviroza...
In prima faza am stat o zi si o noapte,ca nu am rezistat mai mult...Am venit pe 21 mai acasa,iar pe 24 mai,sub tratament cu antibiotic(venis chiar) fiind,fata mea face 40 care nu scadea sub nimic...Asa ca pe 25 mai ma duc din nou la urgenta cu ea,si aflu ca are si o angina eritematoasa(amigdale impuroiate) care nu raspunde la tratamentul care i se administra pt enteroviroza...Schimba branula,schimba antibioticul,stam 4 zile in spital,copilul ok...Ne da drumul acasa,in prima zi ok,in urmatoarea fata mea are 12 scaune ...Nu apoase,dar totusi prea multe...Era sub tratament,regim tinea de 1saptamana jumate...Insa manca f bine(chiar daca era regim) si se hidrata f bine...In urmataoarea zi 8 scaune dimineata,4 apoase la amiaza,intr-un sfert de ora!
Chem doctorita,o vede,o consulta,o gadila vreo ora asa...si vine propmt raspunsul...Pai copilul asta e ok...E hidratata,gatul arata bine,plamanii se aud nosmal,inima la loc...In ine,eu innebunesc si in acelasi timp ma intreb unde e mancarica ei de 2 zile incoace...ca nu iesise in niciun scaun...Intre timp,vreo 4 ore nu mai apare nimic,iar din ziua urmatoare lucrurile reintra in normal...La coprocultura nu a iesit nimic,singurele valori anormale au iesit la hemograma,avea vreo 17.000 de leucocite...In fine,infectie bacteriana cica...Am terminat tratamentul de 4 zile,dar copilul meu a luat antibiotic timp de 3 saptaman...Si inca unele f puternice:Ampiplus si Cefort...
Asa ca...fetelor,pt rosu in gat si mucisori nu mai dati antibiotic!Stiu ce e greu sa duci puiul la analize,dar mai bine o hemograma sa vada medicul tipul infectiei decat antibiotic dupa ureche...
Sunt inca f necajita si speriata,dar sper ca de acum incolo sa fie ok si sa nu mai avem experiente de genul asta...Staul in spital???Groaznic...Personal f cumsecade,insa atat...Sper ca nu v-am plictisit...
eladea2005 spune:
Neata!
gata!!!!!!!! i-am facut analizele!!!! am avut nist emotii mai ceva ca atunci cand dadeam examene..
a plans evident, tati l-a tinut, tantile f dragute i-au dat o jucarie (evident ca nu-l interesa) dar si-au facut treaba repede si bine...off..mi-am luat o piatra de pe inima...acu asteptam si rezultatele...![]()
revin ! pusic! o zi faina tuturor!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Vasari Andreea, Doamne cat de dulce Eric ! Si Maria azi, cand eram suparata ca imprastiase continutul a doua sertare prin bucatarie, totul era vraiste... a venit si m-a imbratisat din spate si se tot lipea de mine cu obrazul... Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
Alina,
ici si de la noi pt Maria...
cunoastem si schema asta...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ellis FELICITARI , ANDREEA, PENTRU FERICITELE EVENIMENTE! SANATATE SI NOROC! ![]() Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
ellis, multam'..
la fel si voua si tuturor!
ERIC IN 2009...
ERIC
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui iuli-ana Rectific...merg la masaj de 2 ori/saptamana Si acuma...poate va intrebati de ce am lipsit atata...Pai...am fost prin spitale...internata cu fata mea,evident... ![]() ![]() ![]() Totul a inceput cu niste scaune moi si niscai temperatura...Am aterizat la garda si am aflat,in urma analizelor ca mandruta mea tocmai s-a molipsit cu o enteroviroza... In prima faza am stat o zi si o noapte,ca nu am rezistat mai mult...Am venit pe 21 mai acasa,iar pe 24 mai,sub tratament cu antibiotic(venis chiar) fiind,fata mea face 40 care nu scadea sub nimic...Asa ca pe 25 mai ma duc din nou la urgenta cu ea,si aflu ca are si o angina eritematoasa(amigdale impuroiate) care nu raspunde la tratamentul care i se administra pt enteroviroza...Schimba branula,schimba antibioticul,stam 4 zile in spital,copilul ok...Ne da drumul acasa,in prima zi ok,in urmatoarea fata mea are 12 scaune ...Nu apoase,dar totusi prea multe...Era sub tratament,regim tinea de 1saptamana jumate...Insa manca f bine(chiar daca era regim) si se hidrata f bine...In urmataoarea zi 8 scaune dimineata,4 apoase la amiaza,intr-un sfert de ora!![]() Chem doctorita,o vede,o consulta,o gadila vreo ora asa...si vine propmt raspunsul...Pai copilul asta e ok...E hidratata,gatul arata bine,plamanii se aud nosmal,inima la loc...In ine,eu innebunesc si in acelasi timp ma intreb unde e mancarica ei de 2 zile incoace...ca nu iesise in niciun scaun...Intre timp,vreo 4 ore nu mai apare nimic,iar din ziua urmatoare lucrurile reintra in normal...La coprocultura nu a iesit nimic,singurele valori anormale au iesit la hemograma,avea vreo 17.000 de leucocite...In fine,infectie bacteriana cica...Am terminat tratamentul de 4 zile,dar copilul meu a luat antibiotic timp de 3 saptaman...Si inca unele f puternice:Ampiplus si Cefort... Asa ca...fetelor,pt rosu in gat si mucisori nu mai dati antibiotic!Stiu ce e greu sa duci puiul la analize,dar mai bine o hemograma sa vada medicul tipul infectiei decat antibiotic dupa ureche... Sunt inca f necajita si speriata,dar sper ca de acum incolo sa fie ok si sa nu mai avem experiente de genul asta...Staul in spital???Groaznic...Personal f cumsecade,insa atat...Sper ca nu v-am plictisit... Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007http://picasaweb.google.com/state.ana/PozeDaria |
offfffff, Ana, saracuta Daria...prin cate ati trecut....mai da medicii astia de ce-s medici??? nu ar trebui sa depisteze problemele din timp si sa dea tratamentul corect???
...uffff...ce nervi am pe ei...
sanatate multa! si sa nu mai repetati figura...

ERIC IN 2009...
ERIC
iuli-ana spune:
ANDREEA
!Sanatate multa va dorim!Stiu ce inseamna sa duci copilasul la intepat...
Pai...medicii...nu preau aveau nicio ina...ei au dat de fiecare data un antibiotic cu spectru larg...teoretic,Ampiplus se da si pt infectii faringiene...Acuma...daca Daria nu a raspuns la el...