Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (181)
Raspunsuri - Pagina 13
popbianca spune:
iuli-ana....ce perioada tumultoasa...bine ca e ok totul acum....saraca copila prin cate a trecut...
sa o inveselim !
eladea......bine ca au reusit sa-i ia sange de data asta....DD ajuta sa nu iasa nimic la analize....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ellis spune:
LA MULTI ANI, SILVIUTA!
Petro - bine ca iesi din butoi! si a mea se uita la poze, a stat duminica mai mult de jumatate de ora si se uita la poze si la filmulete...aplauda, rade...
IULI - ANA - un regim de 1400-1600 kcal, personalizat, cu nutritionis, am tinut si eu acum vreo 3 ani, am dat jos intr-un an 24 de kg, insa acum sunt toate la loc; eu nu mai pot tine astfel de regim ca nu pot sa imi gatesc separat si nici sa mai am 5 mese pe zi, ca nu mai am orar de masa...succes!
imi pare rau de pitica, pupici sa fie bine si sa nu se mai repete niciodata!
ANDREEA - ma bucur ca ati reusit!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
abramburika spune:
iuliana - oooffff ...
micutei Daria.
andreea - bine ca ai reusit sa-i faci analaizele, macar acum o sa stii exact ce si cum. Sanatate si numai bine!!!
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
iuli-ana spune:
PETRO,ELLIS,

Si noi speram sa nu mai treaca niciun pui prin chestii de genul asta...
Am avut noroc ca Daria papa bine si bea multe lichide...in noptile cu febra a baut cam 1,5 l /noapte,o schimbam de 3-4 ori...E mare lucru sa vrea sa bea lichide in cazuri de-astea...
mariussimiuc spune:
Helau! 
Andreea,la multi ani
,multi sanatosi si buni! 
Bafta la analize,sper din inima sa va iasa ok!
Bianca,cum ti-ai dat seama ca e oxiur? 
Alina,bine ati revenit din excursie! Am vazut poze si filmulete.Am vazut o Marie tare frumoasa si descurcareata. 
Felicitari pentru tati!
![]()
BB,tu ce si unde vrei sa mai slabesti fato?
![]()
Petro,pe la Iasi nu ajungeti? ![]()
Foarte faine "fantaziile" tale.
Pup fluturasa! 
Dany,asta e stilul meu de a iesi din butoi. Nu-mi place acolo,ca e prea mare inghesuiala. {:D]
In concediu,vom papa de la restaurant.Anul asta nu mai car cratite dupa mine in concediu. ![]()
Iuliana,sanatate multa la pui mic! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
eladea2005 spune:
multumim mult pentru sprijin si sustinere...

astept sa imi trimita rezultatele, nu mai am rabdare...verific mailul din 5 in 5 minute...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adra_bell spune:
Petro, "La multi ani" surioarei! Pupam tare-tare de tot
Iuli-ana, off, stiu ce inseamna, exact asa am patit si eu cu Eva, anul trecut, enteroviroza si rosu in gat, branula, si dupa 8 zile de tratament schimbat antibioticul. A durat mult pana si-a revenit complet! Sanatate multa!
Andreea, ma bucur ca ati reusit sa recoltati sange relativ usor.
Alina, am tuns-o ca inainte, dar a fost greuuuuu, nu prea a stat. M-a interesat sa-i elibereze ceafa, transpira foarte tare
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Vasari spune:
Ura, Andreea ! Ma bucur mult ca ati reusit !! Sa primiti rezultate bune!
Adra, noi din fericire sau din pacate inca nu avem probleme cu tunsoarea. Acum am hotarat sa-i mai las parul sa creasca sa vedem ce facem cu el. ![]()
Iuliana, imi pare rau ca ati trect prin asta. Imi inchipui ca e f greu... :(
Petro, tati e profesor de kaiac-canoe. Acum a fost invitat la un concurs la Orsova. Au fost doar cateva cluburi din ro, restul din strainatate. E foarte frumos sportul asta, e pasionat de meserie, pare si pitoresc, dar salariul e de profesor (ceea ce in ro e ff putin), fara castiguri suplimentare. Elevii lui tin foarte tare la el, il admira si il asculta, ceea ce ar trebui sa fie recompensa destul de mare, s-au descurcat bine la concurs, au luat multe medalii, iar el a participat la o stafeta (pt asta a primit medalia). :) Iar Maria e pasionata si ea de apa...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice