Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

iuli-ana....ce perioada tumultoasa...bine ca e ok totul acum....saraca copila prin cate a trecut...sa o inveselim !
eladea......bine ca au reusit sa-i ia sange de data asta....DD ajuta sa nu iasa nimic la analize....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

BIANCA,,multumim mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

LA MULTI ANI, SILVIUTA!
Petro - bine ca iesi din butoi! si a mea se uita la poze, a stat duminica mai mult de jumatate de ora si se uita la poze si la filmulete...aplauda, rade...

IULI - ANA - un regim de 1400-1600 kcal, personalizat, cu nutritionis, am tinut si eu acum vreo 3 ani, am dat jos intr-un an 24 de kg, insa acum sunt toate la loc; eu nu mai pot tine astfel de regim ca nu pot sa imi gatesc separat si nici sa mai am 5 mese pe zi, ca nu mai am orar de masa...succes!
imi pare rau de pitica, pupici sa fie bine si sa nu se mai repete niciodata!

ANDREEA - ma bucur ca ati reusit!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

iuliana - oooffff ... micutei Daria.

andreea - bine ca ai reusit sa-i faci analaizele, macar acum o sa stii exact ce si cum. Sanatate si numai bine!!!

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

PETRO,ELLIS,
Si noi speram sa nu mai treaca niciun pui prin chestii de genul asta...
Am avut noroc ca Daria papa bine si bea multe lichide...in noptile cu febra a baut cam 1,5 l /noapte,o schimbam de 3-4 ori...E mare lucru sa vrea sa bea lichide in cazuri de-astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Andreea,la multi ani ,multi sanatosi si buni!
Bafta la analize,sper din inima sa va iasa ok!

Bianca,cum ti-ai dat seama ca e oxiur?

Alina,bine ati revenit din excursie! Am vazut poze si filmulete.Am vazut o Marie tare frumoasa si descurcareata.
Felicitari pentru tati!

BB,tu ce si unde vrei sa mai slabesti fato?

Petro,pe la Iasi nu ajungeti?
Foarte faine "fantaziile" tale. Pup fluturasa!

Dany,asta e stilul meu de a iesi din butoi. Nu-mi place acolo,ca e prea mare inghesuiala. {:D]
In concediu,vom papa de la restaurant.Anul asta nu mai car cratite dupa mine in concediu.

Iuliana,sanatate multa la pui mic!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multumim mult pentru sprijin si sustinere...

astept sa imi trimita rezultatele, nu mai am rabdare...verific mailul din 5 in 5 minute...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Petro, "La multi ani" surioarei! Pupam tare-tare de tot
Iuli-ana, off, stiu ce inseamna, exact asa am patit si eu cu Eva, anul trecut, enteroviroza si rosu in gat, branula, si dupa 8 zile de tratament schimbat antibioticul. A durat mult pana si-a revenit complet! Sanatate multa!
Andreea, ma bucur ca ati reusit sa recoltati sange relativ usor.
Alina, am tuns-o ca inainte, dar a fost greuuuuu, nu prea a stat. M-a interesat sa-i elibereze ceafa, transpira foarte tare

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ura, Andreea ! Ma bucur mult ca ati reusit !! Sa primiti rezultate bune!
Adra, noi din fericire sau din pacate inca nu avem probleme cu tunsoarea. Acum am hotarat sa-i mai las parul sa creasca sa vedem ce facem cu el.
Iuliana, imi pare rau ca ati trect prin asta. Imi inchipui ca e f greu... :(
Petro, tati e profesor de kaiac-canoe. Acum a fost invitat la un concurs la Orsova. Au fost doar cateva cluburi din ro, restul din strainatate. E foarte frumos sportul asta, e pasionat de meserie, pare si pitoresc, dar salariul e de profesor (ceea ce in ro e ff putin), fara castiguri suplimentare. Elevii lui tin foarte tare la el, il admira si il asculta, ceea ce ar trebui sa fie recompensa destul de mare, s-au descurcat bine la concurs, au luat multe medalii, iar el a participat la o stafeta (pt asta a primit medalia). :) Iar Maria e pasionata si ea de apa...

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Si multumim pentru felicitari!

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput